کتاب دوغدو، پدربزرگ و غولهای عاشق (جلد دوم)
خواندن نظراتمعرفی کتاب دوغدو، پدربزرگ و غولهای عاشق (جلد دوم)
در جلد دوم مجموعهی دوغدو به نام «دوغدو، پدربزرگ و غولهای عاشق» اثر فاطمه سرمشقی (-۱۳۵۷) و به تصویرگری آیدین سلسبیلی یکی دیگر از ماجراهای دوغدو را میخوانید:
دوغدو از روی آتش میپرد؛ یک بار، دو بار، سه بار. عزیز میخواند: «زردی من از تو، سرخی تو از من.»
دوغدو زیر لب تکرار میکند: «زردی من از تو، سرخی تو از من.»
آتش زبانه میکشد. شعلههای سرخ در هوا میرقصند و تا صورت دوغدو بالا میآیند. لپهای دوغدو گل میاندازد. عزیز میگوید: «بپر و تمام غصههایت را در آتش بریز.» دوغدو هر بار که میپرد، حس میکند چیزی از او کنده میشود، در آتش میسوزد، رنگ عوض میکند و دوباره به او برمیگردد. با هر پریدن، گلولهای در گلویش بالاوپایین میشود. صدای پدر توی گوشش میپیچد که میگفت: «هرجا باشیم فرق ندارد؛ شب چهارشنبهسوری باید آتش درست کنیم.» آنوقت یک آتش کوچک گوشهٔ حیاط درست میکرد و آنقدر بلندبلند میخواند: زردی من از تو و سرخی تو از من، که همسایهها سرشان را از پنجره بیرون میآوردند و تماشایشان میکردند. بعد که پدر از روی آتش میپرید و مادر و دوغدو را هم وادار میکرد بپرند، یکییکی بیرون میآمدند و دور آتش جمع میشدند. از پدر میخواستند برایشان از چهارشنبهسوری بگوید و شعرش را ترجمه کند.
دوغدو، خانم سیلا و غولهای مادربزرگ (جلد اول)
فاطمه سرمشقی
کله پوکها (مجموعه داستانهای عجیب آقای دال)علی هداوند
درباره ادبیات کودکان و نقش بزرگترها در روی آوردن کودک به کتاب و مطالعهمحمدجواد حاجیآخوندی
مسافرخانه ماه نصفهپل فلیش من
نامه های گاندومعصومه یزدانی
خواب دزدکارا می
تفنگ اهلیمسعود ملک یاری
شب یلدااحمد رضا احمدی
الیک، هیولای آذرخش (نبرد هیولاها، ششگانه هفتم، دنیای گم شده؛ جلد چهل و یکم)آدام بلید
من هیولامو می خوام!آماندا نال
سرزمین دورآسترید لیندگرن
مادارا، جنگجوی نیمه شب (نبرد هیولاها، ششگانهی هفتم، دنیای گم شده؛ جلد چهلم)آدام بلید
سیمرغ پدربزرگ من بود
یک عدد مامان به فروش می رسدکاره سانتوس
زال و رودابهالهام فلاح
نفرین جغدالهام فلاح
عشق های فراموش شده؛ انیسه خاتون و توپازخانسولماز خواجه وند
من کتابش رو دارم جلد های ۲ و ۳ با اینکه نصف جلد ۲ کتاب رو خوندم فهمیدم رمان های ایرانی هم جذاب هستش. این کتاب هیجان انگیز . بسیار جذاب و زیباست و .... و برای کسانی که رویا پردازن مناسب
من کتاب چاپیشو دارم ، عاااالیه ، حتما بخونید
من کتاب چاپیش رو دارم جلد ۱ و ۲ و ۳ ولی فقط نصف جلد ۱ رو خوندم و عاشق کتاب شدم