کتاب کی خانم نارنجی را ناراحت کرد؟ علی آرمین + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب کی خانم نارنجی را ناراحت کرد؟

کتاب کی خانم نارنجی را ناراحت کرد؟

معرفی کتاب کی خانم نارنجی را ناراحت کرد؟

همیشه موضوع رهبری و سرپرست داشتن و گوش به حرف آن سرپرست دادن یکی از دغدغه‌های آموزشی است. بچه‌ها باید حرف بزرگتر مورد اعتماد خودشان را گوش بدهند و او را آزار و اذیت نکنند. حالا فرض کنید بچه‌های یک مدرسه از دست دادن موقت معلمشان را به دلیل آزار و اذیت‌های خودشان بدانند و برای پیدا کردنش به یک سفر بروند. با این سفر در کتاب «کی خانم نارنجی را ناراحت کرد؟» نوشته علی آرمین و تصویرگری غزاله باروتیان و حمیده سلیمانی همراه شوید.

farideh shahraki
۱۳۹۹/۰۷/۱۶

خیلی قشنگه حتما بخوانید

maryhzd
۱۳۹۹/۰۹/۰۱

موضوع جالبی داشت ، می توانست پرداخت بهتر و بچگانه تری هم داشته باشه. برای مادرانی که منتظر فرزند دومشون هستند، توصیه اش می کنم برای فرزند اول بخونن.

الماسی
۱۳۹۹/۰۷/۱۶

خیلی خوب با تصاویر جذاب

mahtab&friends
۱۴۰۱/۰۶/۰۵

خوب بود. بچه های یک کلاس فکر کردند معلمشان از دست آنها افسردگی گرفته( اینکه چقدر درست است این کلمه در کتاب کودک بیاید، بماند) برای همین سعی می کنند خوشحالش کنند اما آخر داستان می فهمند که نه معلم

- بیشتر
میمْ؛ مثلِ مَنْ
۱۴۰۰/۱۲/۲۸

برای بچه ها جالبه احتمالا

یاسریوسف
۱۴۰۱/۱۲/۱۸

سلام. داستان خوبی بود اما هنوز جای ویرایش داشت. واژه افسردگی مناسب مخاطب کوچک کتاب نبود و کاش اسامی تکراری از مدرسه موش ها در این کتاب استفاده نمیشد. برخی قسمت های کتاب روایت گونه و خسته کننده میشد و

- بیشتر
مهرا
۱۴۰۱/۰۸/۲۷

پرداخت و نثر بسیار ضعیف... اصل ماجرا هم سرکاری بوده. برای گروه سنی کودک اصلا کتاب خوبی نیست