معرفی و دانلود کتاب یک گزارش شتابزده + خلاصه رایگان

مهدی فیاضی‌کیا
انتشارات:
نشر نیماژ

معرفی کتاب یک گزارش شتابزده

«یک گزارش شتابزده» نام رمانی به شیوه جریان سیال ذهن از منتقد و پژوهشگر سینما، ادبیات و نمایش، مهدی فیاضی‌کیا است. فضای این رمان پست مدرنیستی به نظر می‌رسد و در نگاه اول شاید هیچ ارتباط منطقی بین جملات و حرف‌هایی که قهرمان داستان با خودش می‌زند نیابید. این رمان مخاطب خاص خودش را دارد و خوانندگانی که به دنبال رمان‌هایی فلسفی با فضایی ذهنی و مونولوگ‌های طولانی هستند از آن لذت خواهند برد: «غریبه سیگار هم می‌کشد. غریبه یک جور غریبی نگاه می‌کند که آدم خوف برش می‌دارد. مرد می‌گوید تو کی هستی؟ کی دوست داری باشم؟ بگو از خودت بگو. بپرس. از کجا آمده‌ای؟ از یک جای دور. یاد شازده‌کوچولو می‌افتم. حالا یادم می‌آید آن ستارهٔ سوزانِ ون‌گوگ که من و تو تویش هستیم همان سیارهٔ شازده‌کوچولو است. می‌خندد. نکن. خواهش می‌کنم از این خزعبلات نگو که باز قصه را فراموش می‌کنم. یک دقیقه دندان به دهان بگیر. پس چه چیز باعث شده آن گوشهٔ دنجِ آسمان‌ها را رها کنی و به این خراب‌شده بیایی؟ به خانهٔ من؟ می‌گوید: تو مرا دعوت کردی خانه‌ات. راست می‌گوید. خودم دعوت‌اش کرده‌ام. نگاه‌اش می‌کنم یک جور غریبی است. می‌گویم تو که از آسمان‌ها آمده‌ای خیلی چیزها لابد می‌دانی. راست می‌گوید. نگاه کن. حالا که ما در آسمان‌ها هستیم، خیلی چیزها می‌دانیم. خیلی چیزها. همهٔ اطراف‌مان روشن است.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب یک گزارش شتابزده و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:یک گزارش شتابزده
حجم فایل کتاب:۱.۰۷ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۰۰۳۶۷۰۴۲۶
تعداد صفحه‌ها:۷۸ صفحه
قیمت کتاب:۲۴۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.