معرفی و دانلود رایگان کتاب سم شناسی کازارت و دول: علم پایه سموم، ویرایش نهم (زبان اصلی) pdf
تصویر جلد کتاب سم شناسی کازارت و دول: علم پایه سموم، ویرایش نهم (زبان اصلی)
off

کتاب سم شناسی کازارت و دول: علم پایه سموم، ویرایش نهم (زبان اصلی)

Casarett & Doull’s Toxicology: The Basic Science of Poisons. 9TH edition

۳.۶ امتیاز(از ۳۷ رأی)
انتشارات:
طاقچه

معرفی کتاب سم شناسی کازارت و دول: علم پایه سموم، ویرایش نهم (زبان اصلی)

کتاب سم شناسی کازارت و دول: علم پایه سموم، ویرایش نهم (زبان اصلی)، یا Casarett & Doull’s Toxicology: The Basic Science of Poisons. 9TH edition از منابع و مراجع رشته پزشکی و داروسازی است که به زبان اصلی در طاقچه منتشر شده و به رایگان در دسترس دانشجویان محترم قرار دارد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سم شناسی کازارت و دول: علم پایه سموم، ویرایش نهم (زبان اصلی) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابسم شناسی کازارت و دول: علم پایه سموم، ویرایش نهم (زبان اصلی)
عنوان دیگرCasarett & Doull’s Toxicology: The Basic Science of Poisons. ۹TH edition
عنوان در زبان مبدأCasarett & Doull’s Toxicology: The Basic Science of Poisons. ۹TH edition
موضوعداروسازی

توصیه می کنم

محمد
مطمئن نیستم.
۱۴۰۵/۰۱/۱۶

کتاب مرجع سم شناسی هست . من فکر نمیکنم کسی این کتاب رو بشینه بخونه چون خیلی حوصله میخواد و خیلی هم علاقه. ضمن اینکه فونت کتاب ریز هست. چشم هم ممکنه آسیب ببینه با خوندنش .

مطمئن نیستم.
۱۴۰۳/۰۴/۱۵