معرفی و دانلود کتاب مجموعه مقالات نخستین همایش ملی صرف pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر نویسه پارسی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب مجموعه مقالات نخستین همایش ملی صرف

سه مقاله ابتدایی این کتاب به معرفی نظری صرف توزیعی پرداخته‌اند و تنها با ارائه‌ی مثال متذکر شده‌اند که می‌توان در چارچوب این نظریه به مطالعه‌ی حوزه‌های تصریف، اشتقاق و ترکیب پرداخت. زبان‌شناسان ایرانی در دیگر کشورها مطالبی چون مطابقت، ساخت‌های تصریفی، گزاره‌های مرکب و غیره را در زبان فارسی در چارچوب این نظریه مطالعه کرده‌اند. مطالعه‌ی جوانب مختلف حوزه‌ی صرف در چارچوب این نظریه و با تکیه بر داده‌های زبان فارسی معاصر کاملاً ضروری می‌نماید. مقاله‌ی چهارم این کارگاه به بررسی آوایی، واجی، صرفی و تاریخی واکه مرکب در زبان فارسی اختصاص یافته است تا به یکی از پرسش‌های مطرح در این زمینه پاسخ دهد. در آخرین مقاله با تکیه بر پیکره‌هایی از زبان فارسی ساخت‌های ترکیبی در زبان فارسی توصیف شده‌اند. نگارنده به کمک آمار نشان می‌دهد که با‌هم‌آیی کلمات در ساخت‌های نحوی در نهایت به ساخت کلمه مرکب می‌انجامد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مجموعه مقالات نخستین همایش ملی صرف و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمجموعه مقالات نخستین همایش ملی صرف
موضوعزبان‌شناسی