معرفی و دانلود کتاب مبانی واج‌شناسی pdf + خلاصه رایگان

کتاب مبانی واج‌شناسی

۳.۳(از ۷ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب مبانی واج‌شناسی

کتاب مبانی واج‌شناسی نوشته بتول علی‌نژاد یکی از کتاب تخصصی انتشارات دانشگاه اصفهان برای تدریس در رشته زبان‌شناسی این دانشگاه است.

انتشارات دانشگاه اصفهان از سال ۱۳۳۳ شمسی شروع به کار نموده است ولی فعالیت رسمی خودرا از سال ۱۳۴۷ آغاز کرده است. فعالیت‌های عمده انتشارات دانشگاه اصفهان درحوزه کتاب عبارت است از تالیف و ترجمه ونشر کتاب‌های علمی و درسی برای رشته‌هایی که در دانشگاه تدریس می‌شود، نخستین کتاب از انتشارات دانشگاه اصفهان در سال ۱۳۳۸ هجری شمسی انتشار یافته است و از آن سال تاکنون بیش ۷۳۰عنوان کتاب به چاپ رسیده است.

در حوزه نشریات نیز دانشگاه اصفهان رتبه چهارم تعداد نشریات علمی پژوهشی را در کشور داراست و در حال حاضر بیش از ۴۰ نشریه فعال در این حوزه منتشر می‌شود.

کتاب تخصصی مبانی واج‌شناسی یکی از کتاب‌های کاربردی و جامع این انتشارات برای استفاده دانشجویان و پژوهشگران است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مبانی واج‌شناسی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:مبانی واج‌شناسی
قیمت کتاب:۳۳۰۰۰ تومان

Ashkan Kurmanj
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۰۵/۱۳

بسیار کتاب خوب و مفیدی‌ست. به ویژه برای من که رشتۀ دانشگاهی‌ام زبان و ادبیات کُردی‌ست و واحد‌های تخصصی بسیاری دربارۀ زبانشناسی داریم. خواندن این کتاب را به شدت پیشنهاد می‌کنم. قدردان نویسندۀ گرامی، ناشر و عوامل برنامۀ طاقچه هستم....بیشتر

@moda_onlineshop__
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۰۷/۳۰

کتاب نوشته استاد گرانقدرمون دکتر علی نژاد هست که خودشون در دانشگاه اصفهان تدریس میکنن، برای شروع واج شناسی و آواشناسی کتاب مفیدیه و مطالب رو ساده منتقل میکنه