کتاب سیزدهمین قصه
معرفی کتاب سیزدهمین قصه
رمان «سیزدهمین قصه» اثر نویسنده آمریکایی داین ستر فیلد، از پرفروشهای نیویورکتایمز با بیش از سه میلیون نسخه است که فیلمی نیز بر اساس آن ساخته شدهاست.
مارگارت نویسنده جوان که از کودکی با کتاب همنشین بود، متوجه میشود که خواهر دوقلویش هنگام تولدشان فوت کردهاست و آگاهی از این مسئله و برملا شدن رازهایی، زندگیاش را دگرگون میکند. همزمان خانم وینتر، نویسنده معروف، در نامهای از مارگارت میخواهد زندگینامه او را بنویسد. مارگارت در ملاقاتهایش با خانم وینتر با دوقلوهایی با شخصیتهایی کاملا متفاوت و فراز و نشیب زندگی آنان از دوران کودکی تا بزرگسالی آشنا میشود و سرانجام به راز آنان و واقعیت سیزدهمین قصه، قصهای در دل قصههایی دیگر که جایش در تمام آثار خانم وینتر خالی است، پیمیبرد.
بریدهای از داستان:
حقیقت را به من بگو. کلمات نامه در ذهنم گیر کرده بود. به نظر میرسید در زیر سقف شیبدار اتاق زیرشیروانی آپارتمانم، مانند پرندهای که در داخل بخاری دیواری مانده باشد، گیر کرده است. طبیعی بود که خواهش آن پسر در من تأثیر بگذارد؛ منی که هرگز حقیقت را نگفته بودم، اما ماندم تا خودم بهتنهایی راز و رمز آن را کشف کنم. حقیقت را به من بگو. بهطور کامل.
اما مصمم شدم که کلمات نامه را از ذهنم دور کنم.
تقریبا وقتش بود. سریع چپیدم توی دستشویی و صورتم را با صابون شستم و دندانم را مسواک زدم. سه دقیقه به هشت مانده، لباس خواب به تن و دمپایی به پا، منتظر جوش آمدن آب کتری بودم. سریع، سریع. یک دقیقه به هشت، کیسه آب جوشم آماده بود. از شیر آب یک لیوان پر کردم. زمان عنصر اصلی است، چون ساعت هشت دنیا به آخر میرسید. وقت مطالعه بود.
اصلا خوب نبود نویسنده خیلی کشش و توضیح داده انگار فقط میخواسته صفحه های کتابش زیاد شه من که وسط کتاب ولش کردم خسته کننده بود
صرفا و فقط داستان بسیار جذابی داشت ولی از ترجمه و محتوا داستان اصلا لذت نبردم.
ماجرا و داستان کتاب خیلی خیلی خوبه میشه گفت بعضی جا ها به داستان کم لطفی شده که یه مقدار باعث گیجی لحظه ای میتونه بشه هر چند یک یا دو صفحه که جلو برید سیر داستان مشخص میشه( نمیدونم
برای من کتاب بسیار جذابی بود ممکنه با یکی دو بخش اول به راحتی نتونین ارتباط برقرار کنین ولی بعدش داستان بقدری جذاب و معمایی و پیچیده میشه که به راحتی نمیتونین کناب رو قبل تموم مردنش زمین بگذارین
واییی قیمت نسخه چاپیشو😲😱 دمت گرم طاقچه 👏👍
داستان سراسر رمز و راز و پر از معماهای غیر قابل پیش بینی بود. هرچند در بخشهایی از کتاب از زیاده گویی های نویسنده خسته می شدم اما خواندن کتاب را به علاقه مندان به داستانهای معماگونه توصیه می کنم.
با تشکر از طاقچه نویسنده و مترجم کتاب در نوع خودش عالی بود.کتاب درباره مارگارت نویسنده جوان و فروشنده کتاب است که از بدر تولد در کتابفروشی پدرش بزرگ شده. مارگارت دعوت میشه تا زندگینامه نویسنده معروفی به نام خانم وینتر
چطوری بود ؟ ارزش خوندن داره آیا ؟ اسم فیلمش چیه ؟ محصول کدوم کشور ؟ سال چند ؟
در یک کلام افتضاح و وقت تلف کن.هر کاری کردم نتونستم تمومش کنم.
متوسط بود