معرفی کتاب زندگی عزیز
«زندگی عزیز» نام مجموعه داستانهای کوتاهی از آلیس مونرو (-۱۹۳۱)، نویسنده کانادایی برنده جایزه نوبل ادبیات سال ۲۰۱۳ است. این داستانها به صورت گروهی و توسط مترجمان متفاوتی به فارسی برگردانده شده است.
در بخشی از داستان «زندگی عزیز» از این کتاب میخوانیم:
جوان که بودم، انتهای یک جاده طولانی زندگی میکردم؛ البته شاید هم به نظر من جاده طولانی میرسید. زمانی که دبستان میرفتم و بعد که دبیرستانی شدم، وقتی از مدرسه به خانه بر میگشتم، شهر با آن جنب و جوش و پیاده روها و چراغهایش که شبها را روشن میکردند، پشت سرم قرار داشت. در انتهای شهر دو پل بر روی رودخانهی مِیتلند به چشم میخورد؛ یک پل فلزی باریک که گاهی اوقات خودروها مجبور بودند یکییکی از روی آن عبور کنند؛ و یک پل عابر چوبی که هرازگاهی یکی از الوارهای آن میافتاد و در نتیجه میتوانستیم رودخانهی خروشان و درخشان را از بالا تماشا کنیم. من این منظره را دوست داشتم، اما همیشه یکی پیدا میشد که پل را تعمیر کند. بعد از پل به یک زمین نسبتاً پست و بعد به یکی دو خانهی زهوار دررفته میرسیدم که هر بهار، سیل آنها را میبرد. اما هر دفعه افرادی میآمدند و به هر شکل در آن زندگی میکردند.
با پشت سرگذاشتن خانهها، به پل دیگری میرسیدم که بر روی آبراههی آسیاب قرار داشت؛ آبراههای که در عین باریکی، آنقدر عمیق بود که میتوانست آدم را در خود غرق کند. پس از آن، یک دوراهی پیش رو داشتم که یک راه به سمت جنوب و بالای تپهای میرفت و سپس بار دیگر از روی رودخانه میگذشت تا به بزرگراه اصلی برسد. راه دیگر نیز از محوطهی قدیمی بازار گذشته و به سمت غرب میرفت.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب زندگی عزیز و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | زندگی عزیز |
نجوم به زبان سادهحمیده اکبری تالارپشتی
ماهیت اعتبار اسنادی در حقوق تجارت بین المللمرضیه صادق بزرگی
مشکلات حقوقی در انتقال حق سرقفلی و راهکاری پیشگیریمرضیه صادق بزرگی
فیزیک برای همهآماندا کنت
راهنمای سفر: خودآموز مکالمات و اصطلاحات کاربردی انگلیسی با ترجمه فارسیعاطفه مشایخی کرهرودی