کتاب یادگاری زورو؛ هنر نقاب و شمشیر
خواندن نظراتمعرفی کتاب یادگاری زورو؛ هنر نقاب و شمشیر
«یادگاری زورو، هنر نقاب و شمشیر» تألیف عبدالحسن پیروز (-۱۳۵۲) کتابی هنری و مصور با موضوع محوری زورو برای آن دسته از هواداران این کارکتر است که حوصلهی سخنرانی ندارند. نوعی تعقیب تصویری زورو از طریق دیدار با همهی محصولات هنری مرتبط با او یا، به بیان دیگر، تماشای زورو در آینهی آثار و فرآوردههای هنریِ رنگارنگ در طی سالهای گوناگون و در اقلیمهای متعدد بدون حرف اضافی است!
در این اثر، ده چهارچوب هنریِ اصلی در روزگار ما شامل تابلوهای نقاشی، کتابها، مجلهها، کامیکها، فیلمها، سریالهای تلویزیونی، انیمیشنها، تئاترها، موسیقیها، بازیهای رایانهای انتخاب و همهی محصولات یا نمونههای هنری تصویری مرتبط با کارکتر زورو در آنها، باذکر مشخصات هر محصول، در ده فصل آورده شده است.
برای تکمیل کتاب، اگر اثری با اشکال و عناوین گوناگون عرضه شده بود، همهی اشکال و عناوین مربوط مورد استفاده قرار گرفت. دو فصل انتهای کتاب، به اسباببازیها و محصولات متفرقهی مرتبط با زورو از جنبهی هنری پرداخته شده است.
نی نامه های اشک
شاهنامه فردوسی (کتاب دوازدهم)ابوالقاسم فردوسی
قهوه ای که سرد شدامیر برقبانی
خلاصة الاشعار و زبدة الافکار (بخش شیراز و نواحی آن)میرتقیالدین کاشانی
بدن ماسالی سایمز
یادش به خیر، بچه بودم خیلی طرفدار زورو بودم. حتی رفته بودم زیارت امام رضا دعا کرده بودم زورو بیاد خونمون!😂
عالی عالی
خیلی با حاله