دانلود و خرید کتاب آیین همسرگزینی علی نصیری

نویسنده:علی نصیری
امتیاز:
۴.۰از ۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب آیین همسرگزینی

«آیین همسرگزینی» به قلم دکتر علی نصیری (-۱۳۴۴) درباره ازدواج در دین اسلام سخن می‌گوید. هدف از ازدواج، رویکردهای مختلف به ازدواج، ویژگی‌های همسر شایسته، چگونگی انتخاب همسر شایسته، چند و چون مراسم و جشن برای ازدواج و الگوهای ازدواج موفق مباحثی هستند که در این اثر مطالعه خواهیدکرد.

گزیده‌ای از کتاب:

تفکر رهبانی ترک ازدواج

آموزه‌های قرآن و روایات نشان می‌دهد که اسلام برخورد منطقی و واقع‌بینانه با غریزه جنسی دارد و ضمن تأکید بر ضرورت وجود آن و حکمت خداوند در پیش‌بینی‌اش، ازدواج را بهترین راه‌حل برای پاسخ‌گویی به غریزه جنسی می‌شناسد. اما در برابر اسلام همواره، تفکر رهبانیت و ترک ازدواج نیز وجود داشته است.

این تفکر زن را مظهر دنیادوستی و دنیاگرایی می‌شناسد و معتقد است تنها راه رهایی از دنیاگرایی فاصله گرفتن از زنان است. این تفکر حتی زن را موجودی پلید می‌شناسد. شهیدمطهری در این باره می‌نویسد:

عقاید تحقیرآمیز راجع به زن در میان ملل و اقوام قدیم مبنی بر این است که زن انسان کامل نیست، برزخی است میان انسان و حیوان، زن دارای نفس ناطقه نیست، زن به بهشت هرگز راه نخواهد یافت و امثال اینها زیاد وجود داشته است.

در میان مکاتب اخلاقی یونان باستان «کلبیان» معتقد بودند:

تمام ثمرات تمدن، از قبیل حکومت، ثروت شخصی، ازدواج، دین‌داری، تجمل و همه لذات حسی مصنوعی بی‌ارزش است. اگر رستگاری و نجاتی باشد، در ترک جامعه و بازگشت به زندگی ساده و زاهدانه یافت می‌شود.

Hadi pha
۱۳۹۷/۰۳/۱۵

مطالب کلی گویی شده در کتاب من کتابهای باربارا دی انجلیس رو پیشنهاد می دم

یکی از پاسخ‌های رایج این است که مرد و زن ناقص و نیمه آفریده شده‌اند و با ازدواج کامل می‌شوند.
Dexter