معرفی و دانلود کتاب کاردوان + خلاصه رایگان

راشد فاتحی
انتشارات:
سنجاق

معرفی کتاب کاردوان

کتاب کاردوان (سرزمین‌ کوهستان و خون)، نوشته راشد فاتحی، داستانی حماسی از سرزمین کوهستانی و پرتنش کاردوان است که در آن شکوه دربار، دسیسه‌های سیاسی و زخم‌های پنهان شخصیت‌ها در هم تنیده شده‌اند. داستان در پایتخت افسانه‌ای زاگران می‌گذرد؛ جایی که جشن طلاییْ آغازگر سلسله‌ای از رخدادها، خیانت‌ها و انتخاب‌های سرنوشت‌ساز می‌شود. نویسنده در این اثر، هم‌زمان به فضای باشکوه دربار شاه کاریا و جهان خشن جنگاوران و ملت‌های رقیب پرداخته و تضاد میان وفاداری، غرور و طمع را به تصویر کشیده است. نشر سنجاق در سال ۱۴۰۴ این کتاب را منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب کاردوان اثر راشد فاتحی

کتاب کاردوان داستانی حماسی‌ـ‌سیاسی در سرزمینی خیالی است که در کوهستان‌های سخت و خون‌خورده شکل گرفته است. راشد فاتحی در این کتاب، در چهار فصل، کاردوان را به‌عنوان قدرتی کوهستانی و ثروتمند نشان داده است که پایتختش، زاگران، با برج‌های طلایی، بازارهای پرهیاهو و کاخ باشکوه شاهی، مرکز شکوه و درعین‌حال کانون تنش‌های پنهان است. داستان با جشن طلایی زاگران آغاز می‌شود؛ جشنی که قرار است نماد ثبات و عظمت باشد، اما به‌تدریج به صحنه‌ای برای آشکارشدن حسادت‌ها، طمع‌ها و نقشه‌های پنهانی ملت‌های همسایه تبدیل می‌شود. در کتاب کاردوان سه ملت ماروگا، آگراش و وارناک هرکدام با ویژگی‌های فرهنگی و جغرافیایی متفاوت معرفی شده‌اند؛ ماروگا سرزمین دسیسه و زبان‌های تیز، آگراش سرزمین صحرا و قبیله‌های خشن و وارناک قدرتی نظامی که همیشه در سایه‌ی کاردوان بوده است.

راشد فاتحی در کنار این جهان‌سازی، به روابط پیچیده‌ی درونی دربار نیز پرداخته است؛ از پیوند عاطفی شاه کاریا و دخترش، ساریانا، تا رابطه‌ی پرتنش میان فرمانده بزرگ آریان و خاندان سلطنتی. کتاب کاردوان با تمرکز بر شخصیت‌هایی مانند ساریانا، زادان، آریان، مردان ماروگایی و اورس، شبکه‌ای از وفاداری، عشق، حسرت و خیانت را شکل داده است. گفت‌وگوهای دربار، دیدارهای پنهانی، وسوسه‌ی قدرت و احساس خطر از طوفانی که در راه است، کتاب را به‌سمت بحرانی بزرگ پیش می‌برد؛ بحرانی که در گذشته‌ی شخصیت‌ها و انتخاب‌های امروز آن‌ها ریشه دارد.

خلاصه داستان کاردوان

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

در کتاب کاردوان، جشن طلایی زاگران قرار است نمایش وحدت و شکوه باشد، اما زیر سطح این شکوه، شکاف‌های عمیق سیاسی و عاطفی در حال گسترش است. شاه کاریا، پادشاهی که سال‌ها کاردوان را از جنگ‌ها عبور داده، در اوج قدرت ایستاده، اما با همسایگانی روبه‌روست که هرکدام به‌نوعی در پی تضعیف او هستند. در مرکز داستان، ساریانا، شاه‌دخت و وارث آینده، همراه همسرش، زادان، نماد آینده‌ی کاردوان است.

در مقابل، آریان، فرمانده بزرگ ارتش، با گذشته‌ای سخت و عشقی شکست‌خورده به ساریانا، در کشاکش میان وفاداری و حسرت قرار گرفته است. ورود مردان، نماینده‌ی ماروگا، این زخم پنهان را هدف می‌گیرد و با وسوسه و کلمات حساب‌شده، آریان را به‌سوی انتخابی خطرناک می‌کشاند؛ انتخابی که می‌تواند تعادل کاردوان را بر هم بزند و سرنوشت زاگران را تغییر دهد.

چرا باید کتاب کاردوان را بخوانیم؟

کتاب کاردوان تصویری پرجزئیات از یک جهان خیالی کوهستانی ارائه کرده است که در آن سیاست، جنگ، عشق و خیانت در هم تنیده‌اند. این کتاب برای کسانی که به‌دنبال داستانی پرتنش با شخصیت‌های چندلایه و گفت‌وگوهای پرکشمکش هستند و می‌خواهند شاهد روند لغزش آرام یک قهرمان به‌سوی تاریکی باشند، مناسب است.

خواندن کتاب کاردوان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب کاردوان به دوستداران داستان‌های حماسی، فانتزی‌های سیاسی، روایت‌های درباری و کسانی پیشنهاد می‌شود که از دنبال‌کردن کشمکش‌های درونی شخصیت‌ها، روابط پیچیده‌ی قدرت و توصیف‌های پرجزئیات از شهرها، جشن‌ها و میدان‌های نبرد لذت می‌برند.

بخشی از کتاب کاردوان

«آفتاب عصرگاهی همچون جامی از طلا، بر سنگ‌های سفید شهر باشکوه زاگران می‌تابید. این پایتخت افسانه‌ای، همچون تاجی درخشان در دل کوه‌های بلند کاردوان قرار گرفته بود. برج‌های طلایی کاخ شاهی، همچون نیزه‌هایی درخشان، آسمان را می‌شکافتند و دیوارهای بلند شهر، حکاکی‌شده با نمادهای عقاب‌های افسانه‌ای، زیر نور خورشید می‌درخشیدند.

دروازه‌های عظیم زاگران از سنگ سیاه کوهستان ساخته شده بودند و روی آن‌ها نقش‌هایی از نبردهای تاریخی کاردوان حک شده بود. مردمی که از راه‌های دور برای جشن آمده بودند، از عظمت شهر شگفت‌زده شده و با هیجان از میان کوچه‌های سنگفرش‌شده عبور می‌کردند.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کاردوان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابکاردوان
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۵/۰۲/۲۰
فرمت کتابEPUB

کاربر 12041465
۱۴۰۵/۰۲/۲۸

کاردوان» کتابی است با فضاسازی گیرا و روایتی جذاب که مخاطب را از همان ابتدا درگیر می‌کند. قلم روان نویسنده و دقت در پرداخت جزئیات، مطالعه‌ای لذت‌بخش را رقم می‌زند. این اثر فراتر از یک داستان سرگرم‌کننده، خواننده را به...بیشتر

کاربر 12034802

خیلی عالی بود موفق باشی

فرهاد
۱۴۰۵/۰۲/۲۷

کتاب فوق العاده ایه، تازه کتابو شروع کردم و اینقد جذب کتاب شدم که نمیتونم بذارمش کنار، کتابی پر از احساسه و شخصیت پردازی ها و محور کلی داستان بسیار پر و مغزداره، بنظرم نویسنده الهام گیریش از وقایع تاریخیش...بیشتر

سلام کتاب عالیه ومن خودم مطالعه کردم وبه دیگران توصیه میکنم حتما مطالعه کنن

کاربر 12035402
۱۴۰۵/۰۲/۲۷

رمان فوق‌العاده‌ای بود از اون رمان‌هاست که نمیشه بیخیال ادامه‌ش شد .به همه توصیه میکنم حتما بخونن .ممنون از نویسنده بابت خلق این اثر

۱۴۰۵/۰۲/۲۷

یکی از بهترین کتابهایی که در زمینه‌ی رمان مطالعه کردم و به همه هم پیشنهاد میکنم. امید است چنین نویسنده‌های جوان در سطح جامعه و کشور رشد و نمو پیدا کنند و به سطح مورد علاقه‌شون برسند.

۱۴۰۵/۰۳/۰۱

عالی بود برای من که به ندرت کتاب میخونم با مطالعه نسخه رایگانش تشویق شدم که اصلیشو بگیرم و تا اخر برم بعضی چیز ها دیگه از خاطرات نمیره جوری که دوست داری واس همه بگی

۱۴۰۵/۰۲/۲۸

کتابی عالی و پر محتوا درود فراوان برای نویسنده جوووان منتظر رمان های بعدی هستیم پرمحتوا و بسیار روان و عالی

۱۴۰۵/۰۲/۲۷

بخشی از کتاب.... کاردوان یکی بوده و یکی خواهد ماند. عقاب های بارلان پرواز کنید و بر شانه های فرزندان کاردوان فرود ایید که آنها به شما نیاز دارند. راستمین به دوستان و سایر سپاهیان.. تمام سالها ملت خود را سرکوب کردم...بیشتر

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۵/۰۳/۱۲

از خریدش پشیمونم لوازم و عناصر داستان‌نویسی خوب رعایت نشده هیچ ارتباطی با فضای سخت و خشک داستان نگرفتم

بریده‌هایی از کتاب

بارلان، در سکوت زاده نشده است که در سکوت بمیرد. شما جنگجویان بارلان، عقاب‌های کاردوان هستید! پس پرواز کنید! پرواز کنید که فرزندان کاردوان، آنان که در دل تاریکی هنوز شعلهٔ امید را زنده نگاه داشته‌اند، به شما نیاز دارند. پرواز کنید و بر شانهٔ آنان فرود آیید، همان‌گونه که عقاب‌های طلایی بر شانهٔ پادشاهان کاردوان می‌نشستند! بروید، و نام بارلان را جاودانه کنید!»
من قیام نکردم که تاجی بر سر گذارم. اگر می‌خواستم، ماروگا این تاج را بر من می‌نهاد.» من قیام نکردم که مقام و قدرتی برای خود بگیرم. اگر چنین بود، امروز، نیازی نبود در اینجا بایستم.» من قیام کردم برای آنچه که از ما گرفته شد. برای شکوهی که بر خاک افتاد. برای کاردوان.»
«می‌گویند کوهستان، همیشه مراقب فرزندانش است. هرگاه دشمنان به دروازه های زاگران رسیدند عقاب ها بیدار شدند و راه کوهستان را به عنوان پناه نشان دادند...»
«تنها کوهستان‌ها، دوست واقعی مردم کاردوان هستند. همیشه بوده‌اند، همیشه خواهند بود.»
«بعد از مرگم، قبرم رو در مرکز زاگران بذارید. درست در قلب شهر، جایی که همه بتونن ببیننش.» «چرا؟» «چون مردم کاردوان نباید این خیانت رو فراموش کنن.»
«ما فرزندان کاردوان هستیم، و هنوز زنده‌ایم.»