کتاب رازهایی درباره عشق
دستهبندی:
امتیاز:
از ۲۱ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب رازهایی درباره عشق
«رازهایی دربارهی عشق» نام کتابی از نویسنده باربارا دی. آنجلیس (-۱۹۵۱)، روانشناس و مشاور و نویسنده مشهور آمریکایی است. او کارشناسی ارشد خود را در روانشناسی از دانشگاه سیرا و دکترای خود را در روانشناسی را از دانشگاه کلمبیا پسیفیک دریافت کردهاست. در این کتاب، بابارا راز و رمز عشقورزی را برای شما بیان کردهاست.
بخشی از کتاب:
هنگامی که در رابطه شما مشکل به وجود میآید، دیگر در مورد نامزد یا همسرتان احساس خوبی ندارید. دیگر رابطه احساسات خوشایندی بین شما دو نفر ایجاد نمیکند. ذهن و فکرتان به شما میگوید که احساس خوبی ندارید و این احساس بد به سبب مشکلی است که به وجود آمده است. لذا دو حق انتخاب بیشتر ندارید، یا میتوانید وانمود کنید که مشکلی ندارید و امیدوار باشید خودبهخود از بین برود یا اینکه میتوانید انتخاب کنید که مشکل را حلوفصل کرده و بعد از آن مجدد به احساس خوب برسید.
من اغلب طبق عادت راهحل دوم را انتخاب میکردم. سعی میکردم در حلوفصل مشکلات روابط خود مهارت کسب کنم و در این زمینه استاد شوم. با خود فکر میکردم چنانچه من و نامزد یا همسرم بیاموزیم تمام مشکلاتمان را حل کرده و بر سر تمام مسائل به توافق برسیم، رابطه موفق و زندگی خوشبختی خواهیم داشت. به همین دلیل ساعتها و روزها را صرف صحبت درباره مشکلات خود میکردیم و بر سر برخی از آنها به توافق میرسیدیم و در مورد بعضی از آنها هم به توافق نمیرسیدیم. یادداشت برمیداشتیم، فهرست تهیه میکردیم، نمودار میکشیدیم تا به یک راهحل میرسیدیم؛ درست عین مذاکرات صلح ژنو.
رازهایی درباره زندگی
باربارا دیآنجلیس
مشاوره خصوصی با باربارا دیآنجلیس: عشقی پایدار، قبل، حین، و بعد از ازدواج، مشاوره ازدواج، مشاوره خانوادهباربارا دیآنجلیس
شناخت اختلالات شخصیتی قبل و بعد از ازدواجبراد جانسون
انتخاب عشق؛ ورود به رابطهای جدید و آگاهانهباربارا دیآنجلیس
روابط رمانتیک پلی به سوی عشق الهیباربارا دیآنجلیس
عشق هرگز کافی نیستمهدی قراچهداغی
ازدواج عاقلانهشمسالدین حسینی
۵۴ دام در روابط بین زن و شوهر؛ چگونه این دامها را در زندگی زناشویی خود بشناسید و آنها را از بین ببرید!شمسالدین حسینی
آیا میتوانم رابطهام را نجات دهم؟ (چگونه تشخیص دهم که باید در رابطهام بمانم یا بروم؟)مایکل. اس. برودر
آیین همسریابیپاولتی کوفمن شرمن
مریخی و ونوسی در رابطه ای موفقشمسالدین حسینی
ده راز درباره زندگی که هر زنی باید بداندباربارا دیآنجلیس
درمان خشم در سی دقیقهرونالد تی پاتر افرون
چرا زنان حرف میزنند و مردان فرار میکنندپاتریشیا لاو
شهامت؛ مؤثرترین و کاربردیترین راهکارهای افزایش عزت نفس (دبی فورد ۷)دبی فورد
پرورش هوش هیجانی (چگونه میتوانید زندگیتان را بهطور مثبتی تغییر دهید)کریستین. ام وایلدینگ
رازهایی درباره مردان
اعتماد به نفس؛ دستیابی به آن و زندگی با آنباربارا دیآنجلیس
آیا تو آن نیمه گمشدهام هستی؟باربارا دیآنجلیس
آیا تو آن گمشدهام هستی؟باربارا دیآنجلیس
۲۹,۹۷۰۷۰%
کتاب فوق العاده ای در زمینه عشق و حفظ و تداوم عشق در زندگی می باشد من نسخه چاپی کتاب رو قبلا خوندنم و خلاصه نویسی هم کردم، پیشنهاد می کنم حتما کتاب. رو تهیه کنید و بخونید و به
منم این کتاب رو خوندم و تا مدتها بدون اینکه خودم بخوام بهش رسیدم که نویسنده انگار دقیقا داره منو میبینه و حرکت بعدی منو حدس زده اولش انکار میکنی که تو زندگی از کسی ناراحتی اما بعد میبینی حرفات رو
عالی ترین کتابی که خوندم😊❤️
از هر نظر فوق العاده اینقدر جذاب بود که دلم نمیومد کنارش بذارم اگه دنبال زنده کردن عشق نابود شدتون هستید حتما مطالعه اش کنید . ممنون از اپلیکیشن طاقچه🌹
والا هر چقدر از خوبی و کاربردی این کتاب تعریف کنم، نمیتونم به درستی حق آنرا به جا بیارم. ازبس که این کتاب خوب و مفید است و کمک شایانی در بهبود روابط فردی و شادی در زندگی، به من
واقعا عالی بود به نظرم همه ی زوج ها این کتاب رو مطالعه کنن.چون خیلی به آدم کمک میکنه .به من کمک کرد راز عشق همسرمو کشف کنم. عالی...
کتاب های خانم باربارا دی آنجلیس رو چشم بسته بخونید 💯
برای متاهل ها عالی و برای مجردها ک درآینده بکارشون میاد بخونند دکتر باربارا دی آنجلیس واقعا عالی
کتاب خیلی خوبیه و تکنیکای خوب و کاربردی توش گفته برای حل مشکلات و اینکه طریقه صحیح صحبت کردن درمورد دلخوریامون از همسر رو گفته بطوری که بعدش عشق به رابطه بیاد بجای سردی کلا برای کسایی که مهارت گفتگو
همینو برید توی یوتیوب سرچ کنید صوتیش میاد بدون خرج پولتون