معرفی و دانلود کتاب هفت عادت مردمان موثر pdf + خلاصه رایگان

کتاب هفت عادت مردمان موثر

نوع کتاببدون نظر
استفان کاوی، آرش پدرام

معرفی کتاب هفت عادت مردمان موثر

کتاب هفت عادت مردمان موثر نوشته استفان کاوی با ترجمه آرش پدرام اثری است که به موضوع موفقیت فردی و روابط انسانی می‌پردازد. انتشارات نارنگی این کتاب را منتشر کرده است و در آن نویسنده تلاش کرده با تکیه‌بر تجربه‌های کاری و خانوادگی خود، تصویری روشن از تفاوت میان موفقیت ظاهری و احساس رضایت عمیق درونی ارائه دهد. این کتاب بر پایه‌ی عادت‌ها و اصولی شکل گرفته که به‌گفته‌ی نویسنده، ریشه در قوانین پایدار انسانی دارند و در زندگی شخصی، خانوادگی و حرفه‌ای قابل‌استفاده‌اند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب هفت عادت مردمان موثر

کتاب هفت عادت مردمان مؤثر: احیای اخلاق شخصیت اثری در زمینه‌ی خودسازی و رهبری از استیون آر. کاوی است که نخستین بار در سال ۱۹۸۹ منتشر شد. کتاب بر پایه‌ی تمایز بنیادینی بنا شده است که کاوی میان «اخلاق شخصیتِ سطحی» (تمرکز بر تکنیک‌های ظاهری، تصویر عمومی و راه‌حل‌های سریع رفتاری) و «اخلاق شخصیتِ عمیق» (تمرکز بر اصول پایدار مانند درستی، فروتنی، وفاداری، شجاعت، صبر و قانونِ برداشت) قائل می‌شود. کاوی استدلال می‌کند که بیشتر آثار پرفروش موفقیت در دهه‌های پیشین، شخصیتِ ظاهری را به بهای شخصیتِ عمیق برجسته کرده بودند و در بهترین حالت نتایج موقتی به دست می‌آوردند. این کتاب رویکردی مبتنی بر اصول و شخصیت را ارائه می‌دهد که حول هفت عادت سازماندهی شده است و خواننده را از وابستگی (دیگران مسئول من هستند) به استقلال (من مسئول خودم هستم) و نهایتاً به وابستگی متقابل (ما مسئول یکدیگر هستیم) حرکت می‌دهد.

هفت عادت به عنوان چارچوبی توالی‌دار ارائه می‌شوند. سه عادت اول (پیش‌کنش‌گر باش، پایان را در ذهن آغاز کن، اولویت نخست را نخست قرار بده) به پیروزی خصوصی می‌پردازند — تسلط بر خود. سه عادت بعدی (بینش برد-برد، نخست بفهم بعد فهمانده شو، همافزایی) به پیروزی عمومی می‌پردازند — تعامل مؤثر با دیگران. عادت هفتم (اره را تیز کن) بر بازسازی مداوم در چهار بعد زندگی تمرکز دارد: جسمانی، ذهنی، اجتماعی/عاطفی و معنوی. کاوی هر عادت را با داستان‌ها، نمودارها و تمرین‌های عملی به جای نظریه‌ی انتزاعی توضیح می‌دهد. کتاب وعده‌ی راه‌حل‌های سریع یا دگرگونی یک‌شبه نمی‌دهد؛ در عوض تأکید می‌کند که اثربخشی واقعی فرآیندی آهسته و تدریجی است که ریشه در اصول درونی‌شده دارد. از زمان انتشار، این کتاب بیش از ۴۰ میلیون نسخه در سراسر جهان فروش داشته و به بیش از ۴۰ زبان ترجمه شده است.

خلاصه کتاب هفت عادت مردمان موثر

کتاب هفت عادت مردمان موثر با طرح پرسش‌هایی درباره‌ی ترس، ناامنی، فشارهای زندگی مدرن و احساس قربانی‌بودن، خواننده را وارد بحثی گسترده درباره‌ی ریشه‌های موفقیت و شکست می‌کند. استفان کاوی در همان بخش‌های آغازین، از تجربه‌های کاری در تجارت، دانشگاه و مشاوره‌ی خانواده مثال آورده است تا نشان دهد بسیاری از افراد با وجود دست‌یافتن به موفقیت‌های ظاهری، در روابط عاطفی، تربیت فرزند یا احساس معنا در زندگی دچار سردرگمی‌اند. در این کتاب تفاوت میان «اخلاقیات منش» و «اخلاقیات شخصیت» به‌عنوان دو الگوی مسلط در ادبیات موفقیت توضیح داده شده و نشان داده می‌شود که تمرکز صرف بر تکنیک‌ها، مهارت‌های ارتباطی و تصویر اجتماعی بدون تکیه‌بر منش و اصول درونی، نتیجه‌ای پایدار به‌همراه ندارد.

کتاب هفت عادت مردمان موثر در چهار بخش اصلی تنظیم شده است: «الگوها و قوانین»، «پیروزی شخصی»، «پیروزی عمومی» و «بازسازی». در بخش نخست، مفاهیمی مانند الگو، نقشه‌ی ذهنی، تغییر الگو و حرکت «از درون به بیرون» تشریح شده است. در بخش‌های بعدی، عادت‌های هفت‌گانه در قالب فصل‌هایی مانند «عامل باشید»، «ذهنی از پایان شروع کنید»، «ابتدا امور مهم را در اولویت قرار دهید»، «برد_برد بیندیشید»، «نخست دیگران را درک کنید؛ آنگاه به‌دنبال تفاهم باشید»، «نیروی جمعی ایجاد کنید» و «اره را تیز کن» معرفی شده‌اند. نویسنده در سراسر کتاب هفت عادت مردمان موثر با مثال‌های خانوادگی، تجربه‌های مدیریتی و روایت‌های کوتاه، نشان می‌دهد که چگونه تغییر الگوهای ذهنی می‌تواند به دگرگونی رفتار، روابط و نتایج زندگی منجر شود.

چرا باید کتاب هفت عادت مردمان موثر را بخوانیم؟

کتاب هفت عادت مردمان موثر به‌جای تمرکز بر ترفندهای زودگذر، به سراغ الگوهای عمیق ذهنی و عادت‌هایی می‌رود که رفتار و روابط را شکل می‌دهند. خواننده با مفاهیمی مانند تغییر الگو، حرکت از درون به بیرون، پیروزی شخصی و پیروزی عمومی آشنا می‌شود و می‌تواند میان موفقیت شغلی، زندگی خانوادگی و رشد درونی تعادلی تازه تعریف کند.

خواندن کتاب هفت عادت مردمان موثر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب هفت عادت مردمان موثر به کسانی پیشنهاد می‌شود که درگیر فشارهای کاری، سردرگمی در روابط، احساس قربانی‌بودن یا ناتوانی در مدیریت زمان و اولویت‌ها هستند. همچنین به مدیران، والدین، مربیان و دانشجویانی پیشنهاد می‌شود که به‌دنبال درک عمیق‌تری از موفقیت و تأثیرگذاری در زندگی شخصی و جمعی‌اند.

درباره استفان کاوی

استیون ریچاردز کاوی ادیوکاتور، نویسنده، بازرگان و سخنران انگیزشی آمریکایی بود که در ۲۴ اکتبر ۱۹۳۲ در سالت لیک سیتی، یوتا به دنیا آمد. او مدرک کارشناسی مدیریت بازرگانی را از دانشگاه یوتا، مدرک کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی (MBA) را از مدرسه‌ی کسب‌وکار هاروارد و دکترای آموزش دینی را از دانشگاه بریگام یانگ دریافت کرد. او در طول زندگی‌اش عضو فعال کلیسای عیسی مسیح قدیسان آخرالزمان بود و در اوایل بزرگسالی مأموریتی مذهبی را در انگلستان گذراند. او به عنوان دستیار رئیس دانشگاه بریگام یانگ و بعدها به عنوان استاد مدیریت بازرگانی و رفتار سازمانی در مدرسه کسب‌وکار جان ام. هانتسمن در دانشگاه ایالتی یوتا خدمت کرد. در سال ۱۹۸۵، او شرکت فرانکلین کاوی را تأسیس کرد، شرکتی در زمینه‌ی آموزش و توسعه‌ی رهبری که همچنان یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های حوزه‌ی خود در جهان است.

معروف‌ترین اثر کاوی، هفت عادت مردمان مؤثر، توسط مجله‌ی فوربز به عنوان تأثیرگذارترین کتاب کسب‌وکار قرن بیستم معرفی شد و چندین مفهوم آن مانند «برد_برد»، «پیش‌کنش‌گر» و «حساب بانکی عاطفی»، وارد واژگان رایج کسب‌وکار گردید. او بعدها کتاب‌های دیگری نوشت، از جمله اولویت نخست را نخست قرار بده (۱۹۹۴)، رهبری مبتنی بر اصول (۱۹۹۱)، عادت هشتم (۲۰۰۴) و رهبر درون من (۲۰۰۸) درباره‌ی به کارگیری هفت عادت در مدارس. کاوی جوایز متعددی دریافت کرد، از جمله جایزه‌ی ملی پدران سال (۱۹۹۶) و جایزه‌ی بین‌المللی کارآفرین سال (۲۰۰۳). او همچنین پدر ۹ فرزند و پدربزرگ ۵۴ نوه بود. استیون آر. کاوی در ۱۶ ژوئیه ۲۰۱۲ در سن ۷۹ سالگی بر اثر عوارض ناشی از تصادف دوچرخه درگذشت. در زمان مرگ، کتاب‌هایش بیش از ۲۵ میلیون نسخه به ۳۸ زبان در سراسر جهان فروش داشتند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب هفت عادت مردمان موثر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابهفت عادت مردمان موثر
عنوان انگلیسیThe ۷ habits of highly effective people: restoring the character ethic
موضوعموفقیت و خودیاری، روان‌شناسی عمومی
نویسندهاستفان کاوی
مترجمآرش پدرام
انتشاراتانتشارات نارنگی
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۲/۱۲/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.