کتاب زمانبندی تمرینات قدرتی و استقامتی
بر پایهی ساعتهای فیزیولوژیکی عضلات
معرفی کتاب زمانبندی تمرینات قدرتی و استقامتی
کتاب زمانبندی تمرینات قدرتی و استقامتی نوشته امی اشمور با ترجمه میترا خادمالشریعه و علیرضا پاآهو و شکوفه سخنور دستجردی منتشر شده است. این کتاب از مجموعه کتابهای نشر مبانی است که با هدف آموزش مفاهیم صحیح ورزش و سلامت و تندرستی برای تمام افراد جامعه تألیف شده است.
درباره کتاب زمانبندی تمرینات قدرتی و استقامتی
زمانبندی تمرینات قدرتی و استقامتی: بر پایه ساعتهای فیزیولوژیکی عضلات مسلماً به موضوعات مربوط به قدرت عضلانی، افزایش توان و برنامه ریزی تمرینات مقاومتی علاقمند هستید. همچنین شما از تازهترین پژوهشها در حوزه فیزیولوژی عضلانی مطلع بودهاید و مانند من از کشف ساعت عضلانی و تأثیر آن بر آینده تمرینهای مقاومتی و عملکرد ورزشی هیجان زده هستید.
آنچه که ساعتهای عضلانی به ما میگویند این است که عضلات صرفاً متأثرهای سادهای نیستند که تحت کنترل سیستم عصبی باشند؛ آنها ساختارهایی مستقل و هوشمندی هستند که در صورت دریافت علائم درست از سوی ما میتوانند نزدیک شدن جلسات تمرین را پیش بینی نموده و عملکرد را بهبود دهند. کلید درک و کار با ساعتهای عضلانی زمان سنجی راهبردی است.
این کتاب برای سه گروه مختلف نوشته شده است:
مربیان و کارشناسان برنامههای ورزشی قدرتی.
مربیان خصوصی آمادگی جسمانی، مربیان ورزشی و مربیان حرکات درمانی و بازتوانی که با ورزشکاران و علاقمندان تراز اول آمادگی جسمانی همکاری میکنند.
ورزشکاران آگاه و علاقمند به آمادگی جسمانی که مفاهیم (عنوان شده) را درک نموده و میتوانند دستورالعملهای ارائه شده را در برنامههای تمرینی خود به کار گیرند.
و همچنین برای درک بهتر و استفاده بهینه در ۳ بخش تنظیم شده است:
آشنایی با دانش مربوط به ساعتهای عضلانی.
فراگیری ابزارهای برنامه تمرینی.
ایجاد برنامههای تمرینی مؤثر
خواندن کتاب - را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به ورزش و کسانی که دوست دارند زندگی پرنشاط تری داشته باشند پیشنهاد میکنیم
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب زمانبندی تمرینات قدرتی و استقامتی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | زمانبندی تمرینات قدرتی و استقامتی |
| عنوان دیگر: | بر پایهی ساعتهای فیزیولوژیکی عضلات |
| عنوان انگلیسی: | Timing resistance training : programming the muscle clock for optimal performance |
| موضوع: | رزمی، میدانی، تیمی، تناسب اندام و تغذیه |
| نویسنده: | امی اشمور |