معرفی و دانلود کتاب یک نکته از هزاران + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات سروش

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب یک نکته از هزاران

این اثر متن یکی از برنامه های شبکه رادیویی فرهنگ به نام یک نکته از هزاران است که در طول سال ۱۳۹۰پخش شده است و مورد توجه ادب دوستان قرار گرفته است. تأویل و تعبیر ابیاتی از شاعران همچون همچون سنایی، عطار، مولانا، صائب، حافظ، بیدل درباره معرفت توحیدی متن این اثر است که در دو بخش تدوین شده است. در بخش نخست، مقدمه ای است با عنوان شعر در نسبت با زبان، تفکر و خیال و بخش دوم، شامل مقاله هاست. "بشنو از مولانا، مقام شاعر، اکسیر عشق، سّر دل، موشی به نام حرص، خودشناسی، سوار عمر، تواضع،محو شدن، بلاهت، نظر جمال بین، معمای بودن، خواب و رویا، ذره بی انتها، وحشت و حیرت، عقل کلی، تاک درخت معرفت، یگانگی، پر و بال شبنم، عیب و هنر، توفان و رنگ، یاران نرسیدند به داد سخن من!، هم سفری چند، نغمه خاموشی" عناوین مقالات این مجموعه است که هر کدام تأویل بیتی از اشعار شاعران این مرزبوم می باشد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب یک نکته از هزاران و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابیک نکته از هزاران
موضوعپژوهش ادبی
نویسندهسعید یوسف نیا
انتشاراتانتشارات سروش
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۲/۰۸/۲۴
فرمت کتابEPUB
شابک۹۷۸-۹۶۴-۱۲-۰۴۵۵-۸

نظری برای کتاب ثبت نشده است.