معرفی و دانلود کتاب آشنایی با فعالیت‌های تربیتی و اجتماعی + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب آشنایی با فعالیت‌های تربیتی و اجتماعی

کتاب آشنایی با فعالیت‌های تربیتی و اجتماعی

۳.۶ امتیاز(از ۱۱ رأی)

معرفی کتاب آشنایی با فعالیت‌های تربیتی و اجتماعی

«آشنایی با فعالیت‌های تربیتی و اجتماعی» به قلم نویسندگان، دکتر محمدعلی احمدوند (-۱۳۲۳) و سیامک‌رضا مهجور (-۱۳۲۲) ویژه رشتۀ علوم تربیتی دانشگاه پیام‌نور است. چنانچه هدف آموزش و پرورش به آموزش صرف، منحصر گردد، دانش‌آموزان به تعدادی محفوظات و دانش در زمینه‌های علوم و فنون مختلف تجهیز می‌گردند و وارد جامعه می‌شوند. روشن است که در این صورت نهاد بزرگ آموزش و پرورش به هدفهای از پیش تعیین شده خود دسترسی پیدا نمی‌کند. انسانهایی که از بعد تربیتی و اجتماعی پرورش نیافته باشند در سازگاری اجتماعی با افراد جامعه، در حد مطلوب، موفق نمی‌گردند. از این‌رو در کشورهای پیشرفته در جوار فعالیتهای رسمی، فرصتهایی در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌دهند و ابعاد تربیتی و اجتماعی به رشد علایق، استعدادها و توانمندیهای خود بپردازند و خود را برای یک زندگی شایسته شغلی و اجتماعی آماده سازند. این مجموعه معلمان و مربیان گرامی را با انواع فعالیتهای تربیتی و اجتماعی آشنا می‌سازد و امید می‌رود معلمان و مربیان را در تحقق هدفهای آموزش و پرورش ایران اسلامی یاری کند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آشنایی با فعالیت‌های تربیتی و اجتماعی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآشنایی با فعالیت‌های تربیتی و اجتماعی
حجم فایل کتاب۱ مگابایت
برچسبگروه علوم تربیتی، رشته علوم تربیتی

مطمئن نیستم.
۱۴۰۳/۰۱/۱۲

توصیه میک میکنم دانشجویان رشته آموزش ابتدایی بخوانند.من این کتاب را خریداری کردم.ولی برایم دانلود نشد 20تومان واریز کردم

avaz

هنر مهربان بودن
استفان این هورن
اصول برنامه‌ریزی درسی
سعید طالبی
داستان های الفبا برای کلاس اولی ها (جلد دوم، ز و اژدهای زبان دراز)
ناصر نادری
هویت
مژگان نیکنام
چگونه یک روان‌شناس تربیتی شویم؟
جرمی سوینسن
روان شناسی تربیتی (رشته روان شناسی)
حسین زارع
حیات اخروی
مرتضی مطهری
حریم خصوصی در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی
علی‌محمد رجبی
بیولوژی کمپبل؛ جلد چهارم (فصل ۲۵، تاریخ حیات در کره زمین)
نیل کمبل
آموزش سواد رسانه‌ای به دانش‌آموزان پایه ششم با رویکردی بر تفکر انتقادی و براساس حلقه کندو‌کاو
بهاره نصیری
چیستی فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی