کتاب چگونه زندگی خود را برای همیشه تغییر دهید
دستهبندی:
امتیاز:
از ۵ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب چگونه زندگی خود را برای همیشه تغییر دهید
«چگونه زندگی خود را برای همیشه تغییر دهید» کتابی در زمینه موفقیت در زندگی فردی و اجتماعی، به قلم نویسندگان، جوئلمری تاچ و چمپیون. کی تاچ است.
در بخشی از این کتاب چنین میخوانید:
اگر بخواهیم ذهن را با چیزی مقایسه کنیم، شبیه به برنامهنویس نامرئی میماند که همه قوانین مربوط به فعالیتهای خاص بشر را میداند؛ مثل راه رفتن، تایپ، رانندگی، خلبانی و یا تنیس بازی کردن. ذهن هر دانشی را که بشر در هر ثانیه به آن احتیاج دارد، بر مغز حک میکند و همانند کامپیوتری بسیار کارآمد عمل میکند. برای مثال، ذهن، یک نوزاد را از توانایی راه رفتن آگاه میکند و این کار را با مجبور کردن او به تماشای افرادی که روی دو پا راه میروند، انجام میدهد. ولی مغز تا زمانی که او به طور موفقیتآمیز از عهده راه رفتن برنیاید، نمیداند که این کوچولو میتواند راه برود.
سطح هشیار وجود ما، همانند کوه یخی که از میان اقیانوس سر بیرون آورده، شامل مقدار کمی از دانش موجود در طیف آگاهی کنونی ماست. ناخودآگاه یا بخشی که در زیر آب است، در مغزمان گنجانده شده و ممکن است با وقایع ثبت شده ذهنی یا شخصی شامل هر آنچه آموخته، تجربه کرده، انجام داده، حس کرده و فکر کردهایم مقایسه شود. آنچه ما ذهن میخوانیم نیز دارای سطحی ناخودآگاه است که با کل مجموعه دانش یا رویدادهای خارج از دامنه تجربیات فردیمان پر شده است.
به محض اینکه مغز، هر آنچه را ذهن بر عهدهاش نهاده یاد میگیرد، ذهن ما را از فعالیتهای لازم برای پیشروی آگاه میکند. برای مثال، پس از اینکه در هنر راه رفتن استاد میشویم، از دویدن باخبر میگردیم. بنابراین، باید از ناخودآگاهمان برای اینکه گذشتهمان همیشه با ماست و توسط زمان حال بهبود مییابد و از سطح خودآگاه ذهنمان به خاطر به فعل درآوردن آیندهمان تشکر کنیم.
کتاب خوش شانسی
کوچکترین... بزرگترین نکات زندگی!اچ. جکسون براون
مدیریت ارتباطاتجان مکسول
از ته دل آرزو کنپیر فرانک
این کافی نیست!مارشال گلداسمیت
پنج دقیقهی خوب؛ صد تمرین صبحگاهی که به شما کمک می کند در طول روز آرام و متمرکز باشیدجفری برنتلی
بررسی مثبت اندیشی و منفی نگریابراهیم فقی
چسب زخم برای زندگیلوئیز ال. هی
رازهای رسیدن به صد سالگیبرایان تریسی
عادت اکنوننیل فیور
سال ۱۲ هفتهای ( کارهایی که همه در ۱۲ ماه انجام میدهند رو تو در ۱۲ هفته انجام بده) (خلاصه کتاب)برایان پی.موران
شکرگزاری؛ راهنمایی برای شکرگزار بودن کودکان (مهارتهای زندگی جلد هشتم)مایکلین ماندی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
یک کلام بگم در رابطه با قانون جذبه.واقعا نظر منو جلب نکرد به نظرم حتی اگر در این رابطه کنجکاو هستید و دنبال منبع مطالعه میگردید کتابهای بهتری هست
از نظر من محتوای کتاب شگفت انگیز بود.و به نظرم لازمه که هر کس حداقل یکبار این کتاب رو بخونه