نویسنده:استفن آر. کاوی
انتشارات:انتشارات نسل نواندیش
دستهبندی:
امتیاز:
از ۴ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب اعتماد هوشمندانه (ایجاد رفاه، انرژی وشادی در دنیایی که در آن اعتماد کم است)
«اعتماد هوشمندانه (ایجاد رفاه، انرژی وشادی در دنیایی که در آن اعتماد کم است)»، کتابی به قلم استفان کاوی(۲۰۱۲-۱۹۳۲) است.
پس از بیرون آمدن از بحران مالی جهانی، اینک سازمانها در همهجا خود را در میان بحرانی بهمراتب فرسایندهتر و پایدارتر یافتهاند؛ بحرانی از اعتماد. این فرسایندگی برای کشورهایی اندوهآور است که شکوفایی و رونقشان منوط به روحیهی پویا و خلاقِ پرورشیافته در نظام سرمایهداری است؛ بهویژه برای شرکتهایی چالشبرانگیز است که بر تبادل اعتماد روزانه با مشتریان، مصرفکنندگان، سرمایهگذاران و سایر سهامداران مهم تکیه میکنند.
امروزه رهبران باید با دل و نیز عقلشان رهبری کنند؛ یعنی بهرهگیری توأمان از سمت چپ و راست مغز. کتاب اعتماد هوشمندانه زمینهی این کار را بهخوبی فراهم میکند؛ به این صورت که با در اختیار قرار دادن اقدامات عملی، میتوانیم بهعنوان رهبر یک سازمان هم اعتماد را افزایش دهیم و هم خطرات و احتمالات و اراده و توانایی را متعادل کنیم.
شیوهی کسبوکار سازمانها مزایای بسیار و نیز معایب بسیار زیادی دارد. بههمین دلیل، اعتماد از بین رفتهاست. ما در نقطهی حساسی قرارگرفتهایم. وقتی بهنظر میآید که شالودههای محکممان جابهجا شدهاند، باید لحظهای تأمل و بازآفرینی کنیم. همانطور که اعتماد هوشمندانه نشان میدهد، امروزه سازمانها و رهبران بسیاری هستند که این اعتماد اخلاقی را درک و با آن زندگی میکنند....همانا ما میتوانیم این بحران اعتماد را به فرصتی بزرگ تبدیل کنیم، چیزی که نویسندگان این کتاب، آن را «رنسانس اعتماد» مینامند. وقتی این کار را بهخوبی انجام دهیم، میتوانیم خطرات را به حداقل و احتمالات را به حداکثر برسانیم. برای انجام دادن این کار، هریک از ما باید با رفتار خاص خود شروع کنیم. این همان چیزی است که اعتماد هوشمندانه بهطور کلی به آن میپردازد.
خودرهبری: چگونه با تکیه بر درونِ خود، رهبری مؤثرتر، کارآمدتر و موفقتر شویم
اَندرو برایانت
رهبری؛ نکات عملی برای ایجاد اطمینان، جذبه و قابلیت اعتماداندرو ج دوبرین
اینگونه مدیریت کنید: راههای آسان و موثر برای بهترین استفاده از کارکنانبرایان امرسون
کتاب سبز: هنر متقاعد کردن دیگران و رسیدن به خواستههاآسمان مصطفایی
نقشههای ذهنی ویژهی محل کارتونی بوزان