کتاب به احترام آفتاب (چهل شعر درباره امام زمان (عج) برای نوجوانان)
خواندن نظراتمعرفی کتاب به احترام آفتاب (چهل شعر درباره امام زمان (عج) برای نوجوانان)
«به احترام آفتاب (چهل شعر درباره امام زمان (عج) برای نوجوانان)» به کوشش سیدعلی کاشفی خوانساری (-۱۳۵۰) منتشر شدهاست. در این مجموعه اشعار چهل شاعر مختلف درباره امام زمان (عج) گرداوری شدهاند:
روز ناگزیر (قیصر امین پور)
... ای روزهای خوب که در راهید!
ای جادّههای گمشده در مه!
سیرهی حکومتی امام مهدی (عج)محمد محمدی ریشهری
سوار در برفمریم ضمانتییار
سحرنامهرضا اسماعیلی
معرفت امام زمان (عج) و تکالیف منتظرانابراهیم شفیعی سروستانی
بهترین آفریده خداوند؛ اوصاف حضرت امیرالمومنین (ع) از زبان مشایخ اهل سنتعبدالرحیم مبارک
حیدرنامه؛ گزیدهای از حماسههای علوی از عهد صفویه تا عصر حاضرسیدعلی کاشفی خوانساری
"آتش در آتش،مرگ در مرگ،آه در آه آتشفشان شعله ور در بغض جانکاه او می رسد تا درد ها فریاد گردد تا روستای زندگی آباد گردد صبحی که در فریاد او دل ها خروشید روح هوای تازه را خواهیم نوشید" . . "بیا که آسمان پر از پرنده
چقدر خوبه که مؤسسه موعود به فکر نوجوان ها هم هست. واقعاً نوجوان ها نیاز به خوراک فکری درست و خوب دارند.
...... ای روزهای خوب که در راهید! ای جادههای گمشده در مه! ای روزهای سخت ادامه! از پشت لحظهها بهدر آیید! ای روز آفتابی ای مثل چشمهای خدا آبی! ای روز آمدن! ای مثل روز، آمدنت روشن! این روزها که میگذرد، هر روز در انتظار آمدنت هستم اما با من بگو که
اشعارش کمک می کنه نوجوانان با امام انس بگیرند.
نمره اش ۲۰
اشعاری روان ودلنشین سرشار از عطر مهدی فاطمه💛✨ مناسب برای نوجوونا☘️ انشاءالله تک تک لحظات زندگیمون منور به یاد امام زمان (عجل الله) باشد🌱
عالی بود شعر هایش زیبا و روان بود توصیه میکنم که بخرید بخوانید