معرفی و دانلود کتاب به احترام آفتاب (چهل شعر درباره امام زمان (عج) برای نوجوانان) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب به احترام آفتاب (چهل شعر درباره امام زمان (عج) برای نوجوانان)subscriptionAvailable

کتاب به احترام آفتاب (چهل شعر درباره امام زمان (عج) برای نوجوانان)

۴.۳ امتیاز(از ۶ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب به احترام آفتاب (چهل شعر درباره امام زمان (عج) برای نوجوانان)

«به احترام آفتاب (چهل شعر درباره امام زمان (عج) برای نوجوانان)» به کوشش سیدعلی کاشفی خوانساری (-۱۳۵۰) منتشر شده‌است. در این مجموعه اشعار چهل شاعر مختلف درباره امام زمان (عج) گرداوری شده‌اند: روز ناگزیر (قیصر امین پور) ... ای روزهای خوب که در راهید! ای جادّه‌های گمشده در مه! ای روزهای سخت ادامه! از پشت لحظه ها به درآیید ای روز آفتابی! ای مثل چشمه ای خدا آبی! ای روز آمدن! ای مثل روز، آمدنت روشن! این روزها که می گذرد، هر روز در انتظار آمدنت هستم! امّا با من بگو که آیا، من نیز در روزگار آمدنت هستم؟

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب به احترام آفتاب (چهل شعر درباره امام زمان (عج) برای نوجوانان) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاببه احترام آفتاب (چهل شعر درباره امام زمان (عج) برای نوجوانان)
موضوعشعر معاصر، شعر کودک و نوجوان، ادبیات مذهبی
گردآورندهسیدعلی کاشفی خوانساری
انتشاراتانتشارات موعود عصر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۸۲/۰۱/۰۱
فرمت کتابEPUB
برچسبکمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

sghfi
۱۳۹۶/۰۸/۱۷

چقدر خوبه که مؤسسه موعود به فکر نوجوان ها هم هست. واقعاً نوجوان ها نیاز به خوراک فکری درست و خوب دارند.

mahdi.ch73
۱۳۹۶/۰۸/۲۶

اشعارش کمک می کنه نوجوانان با امام انس بگیرند.

samkan
۱۳۹۶/۰۸/۱۳

نمره اش ۲۰

۱۴۰۰/۰۶/۰۹

اشعاری روان ودلنشین سرشار از عطر مهدی فاطمه💛✨ مناسب برای نوجوونا☘️ ان‌شاءالله تک تک لحظات زندگیمون منور به یاد امام زمان (عجل الله) باشد🌱

علی
۱۳۹۹/۰۹/۱۰

عالی بود شعر هایش زیبا و روان بود توصیه میکنم که بخرید بخوانید

بریده‌هایی از کتاب

R.M
نور امید خسته ها هستی داروی دل شکسته ها هستی روزی از راه کعبه می آیی تا که درهای بسته بگشایی بهتر از حرف این و آن هستی مهدی صاحب الزّمان هستی
R.M
باز او را همه هی صدا می کنند چشمشان را به اشک آشنا می کنند *** هی صدا می کنند: «پس کجا مانده ای؟ مهربانا! چرا بی صدا مانده ای؟ *** منتظر مانده ایم تا بیایی زِ راه تا که گل بشکفد جای خارِ گناه »
R.M
دست هایم پر شده از پینه های انتظار گفته بودی خواهم آمد وقت لبخند بهار من صبورم صبر امّا ناشکیبی می کند شاید او هم با دلِ تنگم غریبی می کند در سکوتم جاری است آهنگ پاک یاد تو لحظه هایم پر شده از تیک تاک یاد تو
اگر آیی! به تندی می گریزد ز رخسار جهان رنگ غم و درد
جان ما قربان تو ای عزیز فاطمه
«کسی ز راه می رسد.»
تو سرفصلی، تو آغازی پر از رمزی، پر از رازی تو شعر خوب پروازی
Aysan
برای یک شب تلخ زمستان تو شیرینی یک روز سپیدی برای لحظه های نا امیدی بیا... زیرا که تو تنها امیدی