دانلود و خرید کتاب سیره اهل‌بیت (ع) در جذب مخالفان سیدمحسن‌مهدی زیدی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب سیره اهل‌بیت (ع) در جذب مخالفان

کتاب سیره اهل‌بیت (ع) در جذب مخالفان

معرفی کتاب سیره اهل‌بیت (ع) در جذب مخالفان

«سیره اهل بیت (ع) در جذب مخالفان» به قلم سیدمحسن‌مهدی زیدی و با اشراف و راهنمایی حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسین عبدالمحمدی نوشته‌شده‌است. در این تحقیق، بخشی از عملکرد اهل‌بیت (ع) که در جذب مخالفان مؤثر بوده بررسی شده‌است. نوشتار حاضر شامل ۳ بخش است: نقش اخلاق اهل بیت (ع) در جذب مخالفان، نقش علم و آگاهی اهل‌بیت (ع) در جذب مخالفان،نقش قدرت و توانایی سیاسی و اجتماعی در جذب مخالفان و در نهایت جمع‌بندی و نتیجه‌گیری از مباحث یادشده. در بخشی از کتاب می‌خوانید: امام صادق (ع) از امیرالمؤمنین (ع) روایت کرده که روزی پیروان ادیان یهود، نصارا، دهریه، ثنویه و مشرکان عرب در محضر رسول خدا (ص) اجتماع کردند. یهودیان گفتند: ما می‌گوییم عُزَیر پسر خداست، ای محمد! ما نزد تو آمده‌ایم تا نظر کنیم در گفتار تو. پس اگر پیروی ما کردی، در این صورت ما بر صواب از تو سبقت کرده‌ایم و از تو برتریم و اگر ما را مخالفت کردی، با تو دشمنی می‌کنیم. نصارا گفتند: ما می‌گوییم به‌درستی که عیسی پسر خداست و ما نزد تو آمده‌ایم تا ببینیم تو چه می‌گوییی. پس اگر از ما پیروی کردی، در این صورت ما بر تو به سوی صواب سبقت نمودیم و از تو برتریم و اگر مخالفت ما کردی، با تو دشمنی می‌کنیم. دهریون گفتند: ما می‌گوییم به‌درستی که برای اشیاء ضروری است که دائمه باشند و پیش تو آمده‌ایم تا نظر کنیم در گفتار تو. پس اگر ما را پیروی کردی، ما بر صواب از تو سبقت گرفته‌ایم و برتر از تو هستیم و اگر مخالفت ما نمودی، با تو دشمنی می‌کنیم...
نازبانو
۱۳۹۸/۰۵/۲۵

عااااااالی، پر از درس.....

روایت شده که حضرت علی (ع) در میدان جنگ در حال نبرد با مشرکی بود. مشرک گفت: ای پسر ابوطالب! شمشیرت را به من بده (هبه کن) آن حضرت فوراً شمشیر خود را به طرف او انداخت. مشرک گفت: عجبا ای پسر ابوطالب! در چنین وضعی شمشیر خود را به من می‌دهی؟! حضرت فرمود: تو دست به سوی من دراز کردی و رد سائل، کریمانه نیست. آن مشرک خود را جلوی پای حضرت علی (ع) انداخت و گفت: این سیرهْ اهل دین است و پاهای حضرت را بوسید و مسلمان شد. (این سیره که «شمشیر و اسلحهْ خود را در جنگ به دشمن دهد» برای غیر معصوم معقول نمی‌باشد؛ بلکه از این سیره فقط «عدم ردّ سائل» اگر چه در حال جنگیدن نیز باشد استفاده می‌شود.
f_altaha
پرسیدند: قورباغه در آوایش چه می‌گوید: فرمود: می‌گوید: پاک و منزه است پروردگار من که در عمق دریاها تسبیح می‌شود. پرسیدند: کاکلی در آوازش چه می‌گوید؟ فرمود: می‌گوید: اللّهم العن مبغضی محمد و آل محمد (ص).
نازبانو
وزیر پادشاه روم در مجلس یزید ـ لعنة الله علیه ـ نقل می‌کند: وقتی که تاجر بودم، در زمان حیات پیامبر اکرم (ص) به مدینه رفتم و مُشکی گران‌بها را برای پیامبر (ص) هدیه بردم. پس به خدمت آن حضرت رسیدم و سلام کردم و عطر را پیش روی آن حضرت گذاشتم. فرمود: این چیست؟ گفتم: هدیهْ حقیری است که برای شما آورده‌ام. پس به من فرمود: اسم تو چیست؟ گفتم: اسم من عبدالشمس است. فرمود: اسمت را تبدیل کن و من اسم تو را عبدالوهاب نهادم. اگر از من اسلام را بپذیری، من نیز هدیهْ تو را قبول می‌کنم. پس من به او نگاه کردم و با تأمل دانستم که این همان نبی است که عیسی (ع) دربارهْ او به ما خبر داده است. پس به دست مبارک آن حضرت، مسلمان شدم.
نازبانو
امام حسین (ع) نیز لشکر حرّ را سیراب می‌کند؛ در حالی‌که آنها برای قتل آن حضرت آمده بودند (و همه کتب تاریخ و مقاتل بر این مطلب شهادت می‌دهند) و... . برای اهل‌بیت (ع) فقیر و غنی، کوچک و بزرگ، آزاد و غلام هیچ فرقی نداشت.
نازبانو
پیامبر اکرم (ص) می‌فرماید: «عدل ساعة خیر من عبادة سبعین سنة قیام لیلها و صیام نهارها؛ یک لحظه عدالت پیشه کردن بهتر است از عبادت هفتاد ساله‌ای که شب‌هایش را در قیام و روزهایش در روزه بگذراند.» و امیرمؤمنان (ع) می‌فرماید: «بالعدل تتضاعف البرکات؛ عدالت ورزیدن برکات را مضاعف می‌کند.» و نیز می‌فرماید: «العَدلُ فَضیلةُ الإنسانِ؛ عدل برای انسان فضیلت است.»
f_altaha
حُسن خُلق: وقتی خُلق و صورت باطنی و نفسانی انسان، عقلاً و شرعاً پسندیده باشد؛ سوء خُلق: وقتی این خلق و صورت باطنی و نفسانی انسان، عقلاً و شرعاً پسندیده نباشد، بلکه زشت و قبیح باشد. اهل‌بیت (ع) تجسّم عینی حُسن خُلق هستند و به سبب حُسن خُلقشان بسیاری از مخالفان، به دینِ مبین اسلام جذب شدند.
نازبانو
امام علی (ع) گاهی با صبر و سکوت و خانه‌نشینی، کاروان بشریت را به سوی تکامل هدایت می‌کند و امام حسن (ع) با صلح و سازش، انسانیت را به رشد و کمال سوق داده. امام حسین (ع) با قیام خونینش، کشتی بشریت را که نزدیک بود در اقیانوس سیاه کفر و ضلالت غرق شود، نجات داده و امام سجاد (ع) به وسیلهْ عبادت، دعا و مناجات این کشتی را به طرف معارف الهی هدایت فرموده و امام صادقین (ع) با تشکیل حوزه تدریس، تربیت شاگردان و بیان احکام و حکمت‌ها، بشریت را از معارف نورانی الهی آگاه ساخته و امامان بعدی گاه با تحمل زندان و حبس... و گاه با پذیرفتن ولایت عهدی و... . حقیقت اهل‌بیت یک چیز است و یک هدف دارد و آن، هدایت بشریت به کمال نورانیت است، که در هر عصری به مقتضای همان زمان جلوه می‌کند.
نازبانو
یکی از عوامل مؤثر در جذب مخالفان، رعایت کرامت انسان‌ها توسط اهل‌بیت (ع) است. «کرامت» در لغت مصدر کَرَم یکرُمُ است، به معنای گرامی و بزرگوار شدن، بزرگی ورزیدن، جوانمرد بودن، بخشش داشتن، گران‌مایه و پرمقدار شدن و به معنای بزرگی نیز آمده است که نتیجهْ همهْ این معانی، احترام طرف مقابل است. اهل‌بیت (ع) در رفتار با مردم، همیشه کرامت انسانی را رعایت می‌کردند؛ هر چند طرف مقابل دشمن و قاتل بود. حضرت امیرمؤمنان (ع) دربارهْ قاتل پلید خودش ـ اگر چه از دایرهْ انسانیت خارج شده و بلکه مصداق تام «... بل هم اضلّ...» بود ـ کرامت انسانی نشان داد و به امام حسن (ع) سفارش کرد از همان شیری که به من می‌دهید، به ابن‌ملجم هم بدهید. اگر زنده ماندم، خود می‌دانم و اگر زنده نماندم، با همان یک ضربه، او را قصاص کنید.
نازبانو
یکی از سیره‌های علمی اهل‌بیت (ع) در جذب و هدایت مخالفان، پاسخ به پرسش‌های علمی و دینی بود. هر که پرسشی داشت، چه پرسش‌های علمی و چه دینی، از اهل‌بیت (ع) سؤال می‌کرد و آنها به بهترین شکل پاسخ می‌دادند. در این زمینه دوست و دشمن برای آنها فرق نمی‌کرد و به همین دلیل مخالفان آنها نیز از این فیض الهی بهره‌مند می‌شدند و کسانی که عنادی در پذیرش حق نداشتند، به سوی اهل‌بیت (ع) جذب می‌شدند و از نعمت ایمان مالامال می‌شدند، چرا که اهل‌بیت (ع) فیض الهی و ابواب علم خداوندی هستند. پس علم کل و کل علم نزد ایشان است: {وَمَنْ عِنْدَهُ عِلْمُ الْکتَابِ}‌ اینها هستند و ادعای «سلونی» فقط و فقط زیبندهْ آنان است. در این گفتار مواردی بیان می‌شود که مخالفان به سبب گرفتن پاسخ‌های مناسب برای پرسش‌های‌شان، به اهل‌بیت (ع) گرویدند.
نازبانو
پرسیدند: دُرّاج در آوازش چه می‌گوید؟ فرمود: می‌گوید: {الرَّحْمَنُ عَلَی الْعَرْشِ اسْتَوَی}‌؛ خداوند بر عرش مسلط است. پرسیدند: خروس در بانگش چه می‌گوید؟ فرمود: می‌گوید: «اذکروا الله یا غافلین» ای غفلت‌کنندگان! خدا را یاد کنید. پرسیدند: اسب در شیهه‌اش چه می‌گوید؟ فرمود: وقتی مؤمنان به جنگ کفار می‌روند، می‌گوید: بار خدایا! مؤمنان را بر کافران یاری کن. پرسیدند: الاغ در عرعرش چه می‌گوید: فرمود: می‌گوید: خدا لعنت کند باج‌گیران را و در چشم شیطان عرعر می‌کند.
نازبانو
اسلام‌هراسی در غرب: جنگ سرد جدید فرهنگی علیه مسلمانان در آمریکا و انگلستان
محمدرضا دهشیری
از اینجا تا دولت کریمه
اسماعیل شفیعی سروستانی
التهاب جهانی و موقعیت شیعیان
اسماعیل شفیعی سروستانی
زنجیرهای نامرئی (بحران فراگیر در شرق اسلامی و جهان تک‌حکومتی)
اسماعیل شفیعی سروستانی
علی (ع) حقیقت خدادادی
حسین درگاهی
نگاهی بنیادین به نسبت اخلاق و فن آوری اطلاعات
سیدمحمد‌مهدی میرباقری
مقدس و نامقدس (تقدس‌زدایی از عالم و دنیای قشنگ نو)
اسماعیل شفیعی سروستانی
جاهلیت مدرن در رویارویی با امام زمان (ع)
اسماعیل شفیعی سروستانی
لرزان و لغزان چون ژله (درآمدی بر سبک زندگی ما)
اسماعیل شفیعی سروستانی
غرب و آخرالزمان
اسماعیل شفیعی سروستانی
چرا به خاک نیاز داریم؟
کلی مکالی
درآمدی بر نقد مبادی علوم جدید
اسماعیل شفیعی سروستانی
منبر و محراب
ستاد اقامه نماز
بهترین آفریده خداوند؛ اوصاف حضرت امیرالمومنین (ع) از زبان مشایخ اهل سنت
عبدالرحیم مبارک
محرمانه، مستقیم
اسماعیل شفیعی سروستانی
چشم به راه! مبانی و کارکردهای انتظار (جلد ۳)
ابراهیم شفیعی سروستانی
امام رضا (ع)
جواد نعیمی
حزب اللهی افراطی
علی روحانی قوچانی

حجم

۱۱۷٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۱۳۵ صفحه

حجم

۱۱۷٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۱۳۵ صفحه

قیمت:
۶۰,۰۰۰
تومان