معرفی کتاب از موچی هم بیشتر دوستت دارم
کتاب از موچی هم بیشتر دوستت دارم (I Love You So Mochi) نوشتهی سارا کین، داستان کیمی، دختر آسیاییآمریکایی سالآخر دبیرستان را روایت میکند که میان فشارهای خانواده، رؤیای هنرمند شدن، بحران هویت و عشق به طراحی لباس گیر افتاده است. او بعد از یک دعوای بزرگ با مادرش و فروپاشی رؤیای نقاشیکشیدن، دعوت غیرمنتظرهی پدربزرگ و مادربزرگش را از ژاپن دریافت میکند و در تعطیلات بهاری راهی کیوتو میشود؛ سفری که قرار است هم او را از انتظارات سنگین دور کند و هم با ریشههای ژاپنیاش روبهرو سازد. نشر پرتقال این داستان را با ترجمه نسرین خدادادی منتشر کرده است. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب از موچی هم بیشتر دوستت دارم
داستان از موچی هم بیشتر دوستت دارم نوشتهی سارا کین، به واکاوی بحران هویت دختری به نام کیمی ناکامورا میپردازد که از سوی مادر نقاش و سختکوش خود برای تبدیل شدن به یک هنرمند بزرگ آسیاییآمریکایی تحت فشار است. با وجود پذیرش در آکادمی هنرهای زیبای لیو، کیمی کشش واقعی خود را نه در نقاشی و بومهای خالی، بلکه در طراحی لباس برای نمایش مدرسه و دوخت لباس برای دوستانش مییابد. به دنبال بحرانی که بین این دختر و مادرش شکل میگیرد او برای دیدن پدربزرگ و مادربزرگش راهی ژاپن میشود.
محور کتاب از موچی هم بیشتر دوستت دارم، بحران هویت و مسیر شغلی است. چنانکه در داستان نشان داده میشود، کیمی در جریان سفرش و در میان فضاهای شلوغ کیوتو، بین هیجان و ترس نوسان میکند و گم شدنش در بازار غذا، به استعارهای از تلاش برای کشف ریشهها و علایق واقعیاش تبدیل میشود. این سفر، سفری برای کشف خود، درک لباس و مد و البته آشنایی با موچی است.
خلاصه داستان از موچی هم بیشتر دوستت دارم
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
داستان از موچی هم بیشتر دوستت دارم به واکاوی بحران هویت و آیندهی شغلی دختری به نام کیمی ناکامورا میپردازد که پس از پذیرش در آکادمی هنرهای زیبای لیو، با ترس از بوم خالی و فشارهای مادرش برای تبدیل شدن به یک نقاش بزرگ مواجه میشود. در مقابل، او تمام اشتیاق خود را در طراحی لباس مییابد؛ هنری که با دوختن لباس برای دوستش بکس و کمک به او برای قرار ملاقات با شلبی، حسی از توانمندی به کیمی میبخشد.
با این حال، اصرار مادرش برای حضور مشترک در نمایشگاه و افشای انصراف کیمی از کلاس هنرهای پیشرفته، به مشاجرهای علنی در حضور همکلاسیها ختم میشود؛ جایی که کیمی به عدم علاقه به نقاشی اعتراف میکند و مادرش طراحی لباس را یک سرگرمی بیهوده میخواند.
سکوت سرد خانه و احساس گناه ناشی از ناامیدی مادر، کیمی را به سمت پذیرش دعوتنامهی پدربزرگ و مادربزرگ ژاپنیاش برای سفر به کیوتو سوق میدهد تا به توصیهی پدرش، این بار برای دل خودش قدم بردارد. او برای فرار از بوم خالی و کشف ریشههایش، بدون اطلاع قبلی به دوستانش بکس و آتسوکو سوار هواپیما میشود و مواجههی او با تماس اسکایپی آنها در قطار شلوغ ژاپن، وی را با پیامدهای تصمیم ناگهانیاش روبرو میکند.
ورود کیمی به کیوتو، گم شدنش در بازار غذا در میان شکوفههای گیلاس و دیدار با پدربزرگ و مادربزرگی که پیشتر ندیده بود، آغازگر مرحلهای تازه از خودشناسی برای ایجاد تعادل میان انتظارات خانواده، دوستیها و اشتیاقش به طراحی لباس میشود.
چرا باید کتاب از موچی هم بیشتر دوستت دارم را بخوانیم؟
این کتاب تصویری نزدیک از لحظهای نشان میدهد که یک نوجوان میفهمد رؤیایی که سالها برایش تعریف شده، شاید رؤیای خودش نبوده است. کتاب همچنین به رابطهی پیچیدهی مادر و دختر میپردازد. برای کسانی که به موضوع هویت چندفرهنگی، ریشههای خانوادگی و کشمکش میان فرهنگها علاقهمندند، سفر کیمی به ژاپن و مواجههاش با پدربزرگ و مادربزرگی که هرگز ندیده، جذاب خواهد بود.
خواندن کتاب از موچی هم بیشتر دوستت دارم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن از موچی هم بیشتر دوستت دارم به کسانی پیشنهاد میشود که در آستانهی انتخاب رشته یا مسیر شغلیاند و بین انتظار خانواده و علاقهی واقعی خود سردرگم شدهاند. همچنین به نوجوانان و جوانانی پیشنهاد میشود که به داستانهای مربوط به هویت چندفرهنگی، رابطهی مادر و دختر، دوستیهای صمیمی و دنیای مد و طراحی لباس علاقه دارند یا از فشار کمالگرایی و ترس از شکست خسته شدهاند.
بخشی از کتاب از موچی هم بیشتر دوستت دارم
«یک هفته قبل
صادقانه بگویم، لحظهای از تلاش برای دوخت لباسی با کاغذ آبنبات پشیمان شدم.
نه به این دلیل که یک ماه تمام وقتم را صرف جمعآوریشان کرده بودم... سطل زبالههای کافهتریا را گشته بودم، به تهماندههای ذخایر مخفی شکلات توئیکس پدرم سرک کشیده بودم و (درست وقتی اعصابم به هم ریخته بود و فهمیده بودم جمع کردن کاغذ آبنبات چقدر زمانبر است) یک بستهٔ اقتصادی آبنبات استاربرست خریده و حین کلنجار با بخشهای خستهکنندهٔ حساب دیفرانسیل و انتگرال، از مزهٔ بینظیر این آبنباتهای میوهای لذت برده بودم. حتی دلیل پشیمانیام این نبود که فهمیدم فرآیند درستِ ساخت پارچهای قابلدوخت با پوست آبنبات پیچیدهتر از چیزی است که در ابتدا تصور کرده بودم و نیازمند ساعتها اتو کردنشان لای کاغذهای روزنامه، چسباندنشان روی پارچهٔ پنبهای با چسب ماد پاج و دوخت دستی آنهایی که با چسب به پارچه نمیچسبیدند.
نه! دلیل پشیمانیام این بود: وقتی به بهترین دوستم، بِکس، لباس پوستآبنباتیاش را هدیه دادم، لباس دوستداشتنی رنگینکمانیای با برش سادهٔ طرح اسکیتر و چینهای ریز در آستینها و پایین دامن، فقط یکی از ابروانش را بالا برد و چین کوچکی در پیشانیاش انداخت. نه لبخندی در کار بود، نه پوزخندی که تا بناگوشش کشیده شود و نه اظهار شگفتیای که بگوید "وای، کیمی!". و در کل هیچ نشان قابلتشخیصی از لذت، شادی یا هیجان بروز نداد.«
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب از موچی هم بیشتر دوستت دارم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | از موچی هم بیشتر دوستت دارم |
| شابک | ۹۷۸۶۲۲۲۷۴۹۳۳۰ |
| تعداد صفحهها | ۳۰۴ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۸۰۰۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه چاباموچی |
به سلیقه خواننده بستگی داره که از این کتاب خوشش بیاد یانه. خیلی اتفاقی در کتاب فروشی درمیان کتاب ها بااین کتاب مواجه شدم وخریدمش و سریع تمومش کردم برای من کتاب حال خوب کنی بود تغییر شخصیت اصلی رو...بیشتر