کتاب ۱۲ ستون موفقیت
موفقیت خود را روی این ستونهای محکم بنا کنید
معرفی کتاب ۱۲ ستون موفقیت
کتاب ۱۲ ستون موفقیت (موفقیت خود را روی این ستونهای محکم بنا کنید) نوشته جیم ران و کریس وایدنر با ترجمه مونا راسته، روایتی داستانمحور از فلسفهی موفقیت و رشد فردی این دو نویسنده است که انتشارات گیوا آن را منتشر کرده است. در این کتاب، آموزههای جیم ران دربارهی تغییر فردی، هدفگذاری، نظم، روابط، سلامت، یادگیری و ثروت، در قالب داستان زندگی مردی به نام مایکل روایت شده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ۱۲ ستون موفقیت
کتاب ۱۲ ستون موفقیت در سال ۲۰۰۵ توسط Jim Rohn International با ۱۲۷ صفحه منتشر شد. این کتاب که بهعنوان یک «رمان انگیزشی» و «داستانی منحصربهفرد» معرفی شده، حاصل همکاری دو چهرهی شاخص در حوزهی توسعهی فردی، جیم ران (فیلسوف کسبوکار آمریکا) و کریس وایدنر (نویسنده و سخنران انگیزشی) است. ساختار کتاب بر اساس تمثیلی از دوازده ستون موفقیت طراحی شده و با روایت داستانیِ سه شخصیت به نامهای «مایکل»، «چارلی» و «آقای دیویس»، اصول بنیادین ران (که پیشتر در برنامهی یکسالهی موفقیت او نیز آمده بود) را در قالبی داستانی و جذاب ارائه میدهد. جالب است بدانید که وایدنر در مصاحبهای فاش کرده است که نگارش این کتاب و برنامهی موفقیت جیم ران، از جمله همکاریهای مهم او با این فیلسوف بزرگ بوده است. این اثر که در وبسایت آمازون از سوی شخصیتهای برجستهای چون برایان تریسی و لس براون مورد تحسین قرار گرفته، با زبانی ساده و داستانی الهامبخش، مفاهیمی چون «توسعهی فردی»، «مدیریت زمان»، «ارتباطات» و «هدفگذاری» را به مخاطب خود آموزش میدهد و در کتابخانههای عمومی متعددی ثبت شده است.
خلاصه کتاب ۱۲ ستون موفقیت
در ۱۲ ستون موفقیت، محور اصلی این است که تغییر واقعی از درون فرد آغاز میشود نه از بیرون و شانس. ستون اول، با داستان خرابی ماشین مایکل شروع میشود و چارلی به او میگوید قبل از اینکه تمام وقتش را صرف کار کند، باید روی خودش کار کند. در ستون دوم، موضوع «زندگی سالم» مطرح میشود. ستون سوم به «موهبت ارتباطات» میپردازد. در ستون چهارم، بحث «هدف» مطرح است. ستون پنجم بر «ارزش زمان» تأکید دارد. در ستون ششم، موضوع «آدمهای اطراف» مطرح میشود.
ستون هفتم، «یادگیری مداوم» را برجسته میکند. در ستون هشتم، مفهوم «فروش و نفوذ» مطرح میشود. ستون نهم به «پول و شخصیت» میپردازد. در ستون دهم، اهمیت «برقراری ارتباط و تفاهم» برجسته میشود. در ادامهی کتاب، ستونهای بعدی نیز در همین چارچوب گفتوگوهای مایکل و چارلی پیش میرود و مسیر تغییر تدریجی مایکل در کار، خانواده، نگاه به پول و خودش را دنبال میکند، بیآنکه روایت به نتیجهی نهایی زندگی او ختم شود.
چرا باید کتاب ۱۲ ستون موفقیت را بخوانیم؟
۱۲ ستون موفقیت برای کسانی که بهدنبال مجموعهای از شعارها نیستند و میخواهند ببینند اصول موفقیت در زندگی روزمره چگونه عمل میکند، جذاب است. این کتاب، مفاهیم تکرارشدهای مثل «خودسازی»، «هدفگذاری»، «مدیریت زمان» و «رشد مالی» را در قالب داستان مایکل و گفتوگوهای او با چارلی نشان داده است؛ یعنی بهجای اینکه فقط بگوید «باید روی خودت کار کنی»، موقعیتهایی را تصویر کرده که در آنها، مایکل مجبور است بین ادامهی عادتهای قبلی و انتخاب مسیر تازه، تصمیم بگیرد.
خواندن کتاب ۱۲ ستون موفقیت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن ۱۲ ستون موفقیت به کسانی پیشنهاد میشود که در میانهی زندگی شغلی یا خانوادگی خود احساس رکود و نارضایتی دارند و بهدنبال چارچوبی روشن برای تغییر فردی هستند. این کتاب به علاقهمندان مباحث رشد فردی، فروش، کارآفرینی، مدیریت زمان و هدفگذاری و همچنین دانشجویان و کارمندانی پیشنهاد میشود که میخواهند از «حقوقبگیری صرف» به سمت استقلال مالی حرکت کنند.
درباره جیم ران و کریس وایدنر
جیم ران (Emanuel James Rohn) (۱۷ سپتامبر ۱۹۳۰ – ۵ دسامبر ۲۰۰۹) نویسنده، کارآفرین و یکی از تأثیرگذارترین سخنرانان انگیزشی آمریکایی بود که بهعنوان «فیلسوف برجستهی کسبوکار آمریکا» شناخته میشود. او که در مزرعهای کوچک در آیداهو در دوران رکود بزرگ بزرگ شد، در ۲۵ سالگی با ملاقات با «ارل شوف»، کارآفرین موفق، مسیر زندگی خود را تغییر داد و تحت راهنمایی او، تا ۳۱ سالگی به یک میلیونر تبدیل شد. ران در طول ۴۰ سال فعالیت حرفهای خود، بیش از ۶۰۰۰ سخنرانی برای بیش از ۵ میلیون نفر در سراسر جهان برگزار کرد و تأثیری عمیق بر نسلهای بعدی مربیان توسعهی فردی، از جمله آنتونی رابینز (که در اواخر دههی ۱۹۷۰ برای ران کار میکرد)، برایان تریسی، لس براون، جک کنفیلد و مارک ویکتور هانسن گذاشت. او در سال ۱۹۸۵ موفق به دریافت جایزهی CPAE Award از انجمن سخنرانان آمریکا شد و میراث او از طریق شرکت «جیم ران اینترنشنال» و کتابها و برنامههای صوتی متعددی که از خود به جای گذاشته، همچنان به الهامبخشی به میلیونها نفر در سراسر جهان ادامه میدهد.
کریس وایدنر (متولد ۱۸ آوریل ۱۹۶۶) نویسندهی پرفروش، سخنران انگیزشی عضو تالار مشاهیر سخنرانان انگیزشی و مشاور مدیران ارشد اجرایی است که در سیاتل، واشنگتن به دنیا آمد و پس از مرگ پدرش در ۴ سالگی، دوران نوجوانی پرچالشی را پشت سر گذاشت. وایدنر که از سال ۱۹۸۸ بهطور حرفهای به سخنرانی میپردازد، با شخصیتهای برجستهای چون جان ماکسول (بهعنوان نویسندهی روح)، جیم ران (بهعنوان نویسندهی همکار) و زیگ زیگلار (بهعنوان مجری همکار در برنامهی تلویزیونی) همکاری داشته است. او تاکنون بیش از ۴۰۰ مقاله و ۲۲ کتاب تألیف کرده و بیش از ۸۵ برنامهی صوتی در زمینهی رهبری، نفوذ و انگیزه تولید کرده است و ستوننویس سابق مجلهی «موفقیت» (SUCCESS) بوده است. وایدنر که در سال ۲۰۱۰ بهعنوان نامزد جمهوریخواه برای سنای ایالت واشنگتن نیز شرکت کرد، در حال حاضر با همسر و چهار فرزندش در حومهی سیاتل زندگی میکند.
بخشی از کتاب ۱۲ ستون موفقیت
«چارلی: ستون دوم، سلامتی است. در ستون دوم، باید کاملا سلامت باشی. آقای دیویس به سلامت سه بعدی اعتقاد دارد. مایکل: چطوری؟ چارلی: بیشتر مردم بر این باورند که سلامتی یعنی سلامت جسم اما منظور آقای دیویس چیزی فراتر از اینهاست. او میگوید: هر فردی از سه بعد تشکیل شده است: ۱ ـ بدن ۲ ـ روح ۳ ـ روان مایکل: متوجه شدم، لطفا بیشتر توضیح بده. چارلی: وقتی میگوییم بدن، واضح است در مورد چه چیزی صحبت میکنیم، منظور از روان احساسات و امیال ما هستند. اما انسان دارای روح است که قسمتی از وجود ما و فراتر از این دنیاست. بخشی از وجود ما که جاودان میماند. در بیشتر مواقع، همه افراد فقط روی یکی از این ابعاد تمرکز میکنند و پیش میروند. به نظر آقای دیویس ما باید همزمان روی همه بخشها کار کنیم چون هر کدام از آنها به بخشهایی مستقل تقسیم میشوند. مایکل: فقط روی یک بعد کار میکنند؟ یعنی چه؟ چارلی: در اطرافت افرادی را میبینی که فقط روی سلامت جسمیشان کار میکنند، اشتباه برداشت نکن. چون بیشتر مردم از این موضوع اطلاع ندارند. ما باید در ابتدا روی خودمان کار کنیم. حتما این را شنیدهای که برخی از افراد به جای توجه به خود، بیشتر مراقب حیوانات خانگیشان هستند. آن حیوانات سالمتر بوده و فعالیتشان بیشتر از صاحبانشان است. افرادی که بیشتر وقت خود را برای سلامت جسمیشان صرف میکنند، از پرورش دو قسمت دیگر غفلت میکنند. بعضیها نیز فقط روی عقل و هوش خود کار کرده و آنها را بالا میبرند اما سلامت بدن و روان خود را فراموش میکنند. آقای دیویس معتقد است اگر افراد در زندگی شخصی و کار خود متعادل پیش بروند، بهترین عملکرد را خواهند داشت.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب ۱۲ ستون موفقیت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | ۱۲ ستون موفقیت |
| عنوان دیگر | موفقیت خود را روی این ستونهای محکم بنا کنید |