کتاب مامان! من چرا بزرگ نمی شوم؟ بابا! من چرا بزرگ نمی شوم؟
معرفی کتاب مامان! من چرا بزرگ نمی شوم؟ بابا! من چرا بزرگ نمی شوم؟
کتاب مامان! من چرا بزرگ نمیشوم؟ بابا! من چرا بزرگ نمیشوم؟ نوشتهی نادر ابراهیمی و با تصویرگری هدی حدادی، توسط انتشارات شهر قلم منتشر شده است. این کتاب داستانی کودکانه است که با زبانی ساده و صمیمی، دغدغهها و نگرانیهای یک کودک دربارهی رشد و بزرگشدن را روایت میکند. شخصیت اصلی داستان، دختربچهای به نام ریحانه است که با پرسشها و نگرانیهای کودکانهاش، فضای قصه را شکل میدهد. نویسنده با نگاهی دقیق به احساسات و ذهنیت کودکان، تلاش کرده است تا موضوع رشد و تغییرات جسمی و روانی را از زاویهی نگاه یک کودک به تصویر بکشد. تصویرگریهای هدی حدادی نیز به جذابیت و گیرایی داستان افزودهاند و فضای کودکانهی کتاب را تقویت کردهاند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب مامان! من چرا بزرگ نمی شوم؟ بابا! من چرا بزرگ نمی شوم؟
کتاب مامان! من چرا بزرگ نمیشوم؟ بابا! من چرا بزرگ نمیشوم؟ اثر نادر ابراهیمی، داستانی اجتماعی و خانوادگی را روایت میکند که محوریت آن دغدغههای رشد و بزرگشدن در ذهن یک کودک است. ریحانه، دختری ششساله، پس از شنیدن قصههایی دربارهی شخصیتهای کوچک و کوتاهقد، دچار نگرانی میشود که شاید او هم هرگز بزرگ نشود. این نگرانی بهانهای میشود تا خانواده و اطرافیانش هرکدام به شیوهی خود تلاش کنند او را قانع کنند که رشد میکند. ساختار کتاب بهصورت روایی و با تمرکز بر گفتوگوهای خانوادگی و تجربههای روزمرهی ریحانه پیش میرود. نویسنده با ظرافت، احساسات و دغدغههای کودکانه را به تصویر کشیده و نشان داده است که چگونه یک موضوع ساده میتواند برای یک کودک به مسئلهای جدی و پررنگ تبدیل شود. تصویرگریهای کتاب نیز با رنگآمیزی و طراحیهای کودکانه، فضای داستان را زندهتر کردهاند و به فهم بهتر احساسات ریحانه کمک میکنند.
خلاصه کتاب مامان! من چرا بزرگ نمی شوم؟ بابا! من چرا بزرگ نمی شوم؟
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان با معرفی ریحانه، دختربچهای ششساله، آغاز میشود که بهتازگی وارد کلاس آمادگی شده است. او پس از شنیدن قصههایی دربارهی شخصیتهای کوچک مانند نخودی و نیموجبی، نگران میشود که شاید خودش هم برای همیشه کوچک بماند. این نگرانی باعث میشود که مدام از مادر و پدرش بپرسد چرا بزرگ نمیشود. خانوادهی ریحانه، از مادر و پدر گرفته تا مادربزرگها، پدربزرگ و سایر بستگان، هرکدام تلاش میکنند با مثالها و قصهها او را قانع کنند که رشد میکند؛ اما هیچکدام از پاسخها برای ریحانه قانعکننده نیست. او حتی با دیدن لباسها و کفشهای قدیمیاش که دیگر اندازهاش نیستند، باز هم باور نمیکند که بزرگ شده است. نقطهی عطف داستان زمانی است که ریحانه آرزو میکند دستش به زنگ در خانه برسد و این موضوع برایش به نمادی از بزرگشدن تبدیل میشود. پس از ماهها تلاش و انتظار، سرانجام روزی میرسد که دست ریحانه به زنگ میرسد و با خوشحالی این موفقیت را جشن میگیرد. داستان با این پیام به پایان میرسد که رشد و تغییرات، هرچند آرام و نامحسوس، در نهایت رخ میدهند و هر کودک با صبر و امید میتواند شاهد این تغییرات باشد.
چرا باید کتاب مامان! من چرا بزرگ نمی شوم؟ بابا! من چرا بزرگ نمی شوم؟ را بخوانیم؟
این کتاب با نگاهی دقیق به دنیای ذهنی کودکان، دغدغهها و نگرانیهای آنها دربارهی رشد و بزرگشدن را بهتصویر کشیده است. روایت داستان از زاویهی دید یک کودک، به خواننده کمک میکند تا با احساسات و منطق کودکانه آشنا شود و اهمیت صبر و همدلی در مواجهه با سؤالات کودکان را درک کند. تصویرگریهای جذاب و فضای صمیمی داستان، کتاب را برای کودکان و والدین دلنشین کرده است. همچنین، این اثر میتواند به والدین و مربیان کمک کند تا بهتر با نگرانیهای کودکان دربارهی تغییرات جسمی و روانی روبهرو شوند و راههای مناسبی برای پاسخدادن به سؤالات آنها بیابند.
خواندن این کتاب به والدین، مربیان، مشاوران کودک و همهی کسانی که با کودکان در ارتباط هستند پیشنهاد میشود. همچنین برای کودکانی که دربارهی رشد و تغییرات جسمی خود سؤالات و نگرانیهایی دارند، مناسب است. این کتاب میتواند به خانوادههایی که به دنبال راهی برای گفتوگو دربارهی دغدغههای کودکانه هستند، کمک کند.