کتاب ما مسلمان های این آب و خاکیم
معرفی کتاب ما مسلمان های این آب و خاکیم
کتاب ما مسلمانهای این آب و خاکیم نوشتهی نادر ابراهیمی و با تصویرگری نرگس برومند، اثری است که به معرفی هویت، باورها و ارزشهای مسلمانان ایرانی میپردازد. این کتاب توسط نشر شهر قلم منتشر شده است و در قالبی کوتاه و مصور، تلاش کرده است تا مفاهیم بنیادین اسلام و نقش آن در زندگی اجتماعی و فرهنگی مردم ایران را به زبان ساده و قابل فهم بیان کند. نویسنده با نگاهی مهربانانه و آموزنده، به ریشههای تاریخی و اخلاقی مسلمانان این سرزمین اشاره کرده است و تصویری از همدلی، عدالتخواهی و مهرورزی را به نمایش گذاشته است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ما مسلمان های این آب و خاکیم
کتاب ما مسلمانهای این آب و خاکیم اثری از نادر ابراهیمی است که با زبانی ساده و صمیمی، به معرفی هویت مسلمانان ایرانی و ارزشهای اخلاقی و اجتماعی آنها پرداخته است. ساختار کتاب بهصورت متنی کوتاه و همراه با تصاویر رنگی طراحی شده است و در قالب مجموعه یادگارهای نادر ابراهیمی قرار دارد. نویسنده در این کتاب، با اشاره به تاریخ ورود اسلام به ایران و تأثیر آن بر فرهنگ و زندگی مردم، به موضوعاتی مانند برابری، عدالت، مهربانی، علمآموزی و همدلی میان انسانها پرداخته است. همچنین، نقش شخصیتهای بزرگ اسلامی و ایرانی در شکلگیری این هویت و ارزشها مورد توجه قرار گرفته است. کتاب ما مسلمانهای این آب و خاکیم تلاش کرده است تا با بیانی روشن و آموزنده، مفاهیم بنیادین اسلام را برای نسل جدید بازگو کند و پیوند میان گذشته و حال را به تصویر بکشد.
خلاصه کتاب ما مسلمان های این آب و خاکیم
کتاب ما مسلمانهای این آب و خاکیم با نگاهی به گذشتهی تاریخی ایران، به ورود اسلام به این سرزمین و دلایل پذیرش آن توسط مردم میپردازد. نویسنده تأکید کرده است که اسلام با پیامهایی چون برابری، عدالت، مبارزه با ظلم و دعوت به علمآموزی، دل مردم ایران را به دست آورده است. در بخشهایی از کتاب، به آموزههای اخلاقی اسلام مانند راستگویی، کمک به نیازمندان، احترام به همسایه و مهربانی با کودکان اشاره شده است. همچنین، نقش پیامبر اسلام بهعنوان الگویی از محبت، شجاعت و احترام به انسانها برجسته شده است. کتاب به معرفی برخی از چهرههای برجستهی مسلمان ایرانی مانند حافظ، فارابی و شیخ بهایی نیز پرداخته است و تأکید کرده است که اسلام ایرانی، سرشار از مهر، دانش و آزادیخواهی است. در پایان، نویسنده بر همبستگی مسلمانان سراسر جهان و اهمیت دوستی و همدلی با همهی خوبان جهان تأکید کرده است.
چرا باید کتاب ما مسلمان های این آب و خاکیم را بخوانیم؟
کتاب ما مسلمانهای این آب و خاکیم با زبانی ساده و تصویری روشن، مفاهیم بنیادین اسلام و هویت ایرانی را برای نسل جدید بازگو کرده است. این کتاب با تأکید بر ارزشهایی مانند عدالت، مهربانی، علمآموزی و همدلی، بستری مناسب برای آشنایی با ریشههای فرهنگی و اخلاقی جامعهی ایرانی فراهم کرده است. مطالعهی این اثر میتواند به درک بهتر از تاریخ، باورها و نقش اسلام در زندگی اجتماعی ایرانیان کمک کند و زمینهای برای گفتوگو دربارهی ارزشهای انسانی و اجتماعی ایجاد کند.
خواندن این کتاب به نوجوانان، دانشآموزان و کسانی که به دنبال آشنایی با هویت اسلامی و ایرانی، ارزشهای اخلاقی و اجتماعی اسلام و تاریخ ورود اسلام به ایران هستند، پیشنهاد میشود. همچنین برای والدین و مربیانی که به دنبال منابعی برای آموزش مفاهیم اخلاقی و فرهنگی به نسل جدید هستند، مناسب است.