دانلود و خرید کتاب اندوه نارس محسن سرمدی

امتیاز:
۵.۰از ۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب اندوه نارس

معرفی کتاب اندوه نارس

کتاب الکترونیکی «اندوه نارس» (شعرهای محسن سرمدی) مجموعه‌ای از سروده‌های «محسن سرمدی» است که توسط نشر «حکمت کلمه» در سال ۱۴۰۲ منتشر شده است. این دفتر شعر، در قالبی معاصر و با نگاهی به دغدغه‌های انسانی، عاطفی و فلسفی، تجربه‌های زیسته و احساسات شاعر را به تصویر می‌کشد. «اندوه نارس» با زبانی تصویری و گاه تغزلی، به موضوعاتی چون دلتنگی، جدایی، خاطره و گذر زمان می‌پردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب اندوه نارس

«اندوه نارس» مجموعه‌ای از شعرهای معاصر است که در بازه‌ای نزدیک به دو دهه سروده شده‌اند و فضای عاطفی و ذهنی شاعر را در مواجهه با مفاهیمی چون فقدان، خاطره، سفر، و گذر عمر بازتاب می‌دهند. این کتاب در پنج دفتر تنظیم شده و هر دفتر، حال و هوای خاص خود را دارد؛ از اندوه و دلتنگی‌های عاشقانه تا تاملات فلسفی دربارهٔ بودن و رفتن. اشعار، گاه به یادبود اشخاص و گاه در ستایش یا سوگ روابط انسانی سروده شده‌اند. در کنار مضامین عاشقانه، نشانه‌هایی از مهاجرت، غربت، و زیستن در شهرهای مختلف نیز در شعرها دیده می‌شود. کتاب به یاد «یارعلی پورمقدم» تقدیم شده و در آن، شاعر با بهره‌گیری از تصاویر و استعاره‌های ملموس، تجربه‌های شخصی و جمعی را روایت می‌کند. «اندوه نارس» در سال ۱۴۰۲ منتشر شده و بازتاب‌دهندهٔ فضای ذهنی و زیستی شاعر در سال‌های اخیر است.

چرا باید کتاب اندوه نارس را خواند؟

این مجموعه شعر، تجربه‌های زیسته و احساسات انسانی را با زبانی تصویری و ملموس روایت می‌کند. خواننده با ورق‌زدن صفحات «اندوه نارس»، با لایه‌هایی از دلتنگی، خاطره، و تاملات شاعرانه دربارهٔ زمان و جدایی روبه‌رو می‌شود. شعرها، گاه به شکل گفت‌وگو با خود و گاه در قالب روایت‌های کوتاه، به دغدغه‌هایی می‌پردازند که بسیاری از افراد در زندگی روزمره با آن‌ها مواجه‌اند. این کتاب فرصتی برای تامل در احساسات و خاطرات شخصی و جمعی فراهم می‌کند و می‌تواند الهام‌بخش بازنگری در روابط و تجربه‌های انسانی باشد.

خواندن کتاب اندوه نارس را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

علاقه‌مندان به شعر معاصر فارسی، کسانی که با موضوعاتی چون دلتنگی، خاطره، جدایی و گذر زمان درگیرند، و افرادی که به دنبال بازتاب احساسات و تجربه‌های انسانی در قالب شعر هستند، می‌توانند از خواندن این کتاب لذت ببرند. همچنین برای دوستداران ادبیات تامل‌برانگیز و عاشقانه مناسب است.

فهرست کتاب اندوه نارس

دفتر اول: آغاز و اندوه نارس - شعرهایی دربارهٔ شروع، سفر، خاطره و دلتنگی. شاعر در این بخش به یاد یارعلی پورمقدم، به مفاهیم آغاز و رفتن می‌پردازد. دفتر دوم: به اندوه‌سالیان بی‌پایان - اشعار این دفتر حول محور خاطره، فاصله، و جدایی شکل گرفته‌اند و شاعر با زبانی تصویری، دوری و ماندن را روایت می‌کند. دفتر سوم: سودای سرگردان سرکش - در این بخش، شعرها به بی‌قراری، گرمازدگی، و سرگشتگی می‌پردازند و شاعر از تجربه‌های زیسته در سفر و مهاجرت سخن می‌گوید. دفتر چهارم: شراره‌های شگرف سوختن - مضمون این دفتر، سوختن، وداع، و پایان است. شاعر با نگاهی به خاطرات و جدایی، به پایان‌بندی روابط و فصل‌ها اشاره می‌کند. دفتر پنجم: هراس هرزه‌ی شکستن - اشعار این دفتر به هراس، خاموشی، و ترک می‌پردازند و شاعر با تامل در مفهوم رفتن و ماندن، تجربه‌های زیستهٔ خود را بازتاب می‌دهد.

بخشی از کتاب اندوه نارس

«به بالای بلندای آن بُشته‌ی خاکی. ماییم و یکی تو و یکی من خیره به خنکای خواب‌آلود دم‌صبح. آفتاب که سر پژند تو در دوردست دستانت هیاهویی تازه می‌فشاری و من، پشت به پشتِ کوله‌ای خالی سرازیر جاده‌ی آمده‌ام از بالای بلندای آن پشته‌ی خاکی. شهریور ۸۲ برایت در جستجوی فردا بودم که امروز را کم کردم. حالا من بی فردا؛ هرچه به دنبال امروز می‌گردم جز دیروز نمی‌یابم.»

۱۴۰۴/۰۴/۱۸

یکی از دفترشعرهایی که اخیرا خوندم و لذت بردم