کتاب با من بخوان تا یاد بگیری نادر ابراهیمی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب با من بخوان تا یاد بگیری

کتاب با من بخوان تا یاد بگیری

معرفی کتاب با من بخوان تا یاد بگیری

کتاب با من بخوان تا یاد بگیری نوشته‌ی نادر ابراهیمی و با تصویرگری محمدحسین تهرانی، اثری داستانی برای گروه سنی کودک و نوجوان است که نشر شهر قلم آن را منتشر کرده است. این کتاب با زبانی ساده و روایتی جذاب، ماجرای پرنده‌ای به نام قناری را روایت می‌کند که در جست‌وجوی معنای کار و ارزش آن در میان پرندگان جنگل به سفر می‌رود. داستان در قالبی تخیلی و آموزنده، مفاهیمی چون کار، تلاش، یادگیری و نقش هر فرد در جامعه را به تصویر می‌کشد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب با من بخوان تا یاد بگیری

کتاب با من بخوان تا یاد بگیری اثری از نادر ابراهیمی است که با تصویرگری محمدحسین تهرانی، داستانی تخیلی و آموزنده را برای کودکان و نوجوانان روایت کرده است. این کتاب در قالب داستانی در جنگلی بزرگ شکل می‌گیرد که پرندگان و جانوران آن تازه با یکدیگر آشنا شده‌اند و در حال یادگیری شیوه‌های زندگی و همکاری هستند. محوریت داستان بر پرنده‌ای به نام قناری است که در مسیر شناخت خود و دیگران، با پرندگان مختلفی روبه‌رو می‌شود و از هرکدام درباره‌ی کار و نقش‌شان در جنگل سؤال می‌کند. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هر بخش با معرفی یک پرنده و شغل یا هنر او، به اهمیت کار و تلاش در زندگی می‌پردازد. نویسنده با استفاده از شخصیت‌های متنوع و گفتگوهای ساده، مفاهیمی چون مسئولیت‌پذیری، یادگیری و ارزش کار را به‌تصویر کشیده است. این کتاب با روایتی خطی و ماجراجویانه، کودکان را با دنیای پرندگان و اهمیت تلاش و یادگیری در زندگی آشنا می‌کند.

خلاصه کتاب با من بخوان تا یاد بگیری

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با من بخوان تا یاد بگیری در جنگلی بزرگ آغاز می‌شود؛ جایی که پرندگان و جانوران تازه با هم آشنا شده‌اند و هرکدام در حال یادگیری راه و رسم زندگی هستند. قناری، پرنده‌ای زیبا اما بی‌کار، با دیدن پرنده‌ی لانه‌باف که مشغول ساختن خانه است، کنجکاو می‌شود و از او درباره‌ی کار و شغلش می‌پرسد. لانه‌باف توضیح می‌دهد که هر پرنده‌ای باید کاری انجام دهد و تنها زیبایی کافی نیست. قناری که از این پاسخ متعجب شده، به سراغ پرندگان دیگر می‌رود: دارکوب نجار، نوک‌دراز ماهیگیر، چرخ‌ریسک خیاط و دیگران. هرکدام از پرندگان، شغل و هنری دارند و به جامعه‌ی جنگل خدمت می‌کنند. قناری با کلاغ‌ها نیز روبه‌رو می‌شود که کار خاصی ندارند و فقط زندگی می‌کنند. در نهایت، قناری که از بی‌کاری و ناتوانی خود غمگین شده، متوجه می‌شود صدای زیبایی دارد و می‌تواند با آوازخوانی، شادی و آرامش را به دیگران هدیه دهد. داستان با یادگیری قناری و یافتن نقش خود در جامعه‌ی پرندگان به پایان می‌رسد.

چرا باید کتاب با من بخوان تا یاد بگیری را بخوانیم؟

کتاب با من بخوان تا یاد بگیری با روایت داستانی ساده و آموزنده، به موضوعاتی چون اهمیت کار، یادگیری و نقش هر فرد در جامعه می‌پردازد. این کتاب با شخصیت‌پردازی متنوع و گفتگوهای قابل فهم، به کودکان و نوجوانان کمک می‌کند تا ارزش تلاش و مسئولیت‌پذیری را درک کنند. همچنین، داستان با نمایش تفاوت‌های فردی و کشف استعدادها، به مخاطب نشان می‌دهد که هرکس می‌تواند با شناخت توانایی‌های خود، جایگاه ویژه‌ای در جمع پیدا کند. تصویرگری‌های رنگی و جذاب نیز به فهم بهتر مفاهیم و لذت بیشتر از مطالعه کمک کرده است.

خواندن این کتاب به کودکان و نوجوانانی پیشنهاد می‌شود که علاقه‌مند به داستان‌های تخیلی و آموزنده هستند یا می‌خواهند درباره‌ی اهمیت کار، یادگیری و نقش خود در جمع بیشتر بدانند. همچنین، برای والدین و مربیانی که به دنبال کتابی برای آموزش ارزش‌های اجتماعی و فردی به کودکان هستند، مناسب است.