دانلود رایگان کتاب عبد محبوب، جلد ۳؛ مقام بندگی، مروری بر زوایای زندگی عارف و اصل حضرت آیه‌الله عظمی بهجت مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیت‌الله العظمی بهجت قدس سره
تصویر جلد کتاب عبد محبوب، جلد ۳؛ مقام بندگی، مروری بر زوایای زندگی عارف و اصل حضرت آیه‌الله عظمی بهجت

معرفی کتاب عبد محبوب، جلد ۳؛ مقام بندگی، مروری بر زوایای زندگی عارف و اصل حضرت آیه‌الله عظمی بهجت

عبد محبوب، جلد ۳، مقام بندگی، ویژه‌نامه‌ی سومین سالگرد رحلت حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (قدس سره) است.

مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیت‌الله بهجت اعلی‌الله مقامه‌الشریف، برای آشنایی بیشتر علاقه‌مندان با سیره و سلوک آن عبد محبوب خدا، هر ساله به مناسبت ایام سالگرد ارتحال ملکوتی آن مرجع عالیقدر، ویژه‌نامه‌ای را با عنوان عبد محبوب به‌صورت رنگی و مصور با محتوایی جذاب و خواندنی از فرمایشات اخلاقی و سلوکی معظم‌له و همچنین خاطرات شاگردان و اطرافیان ایشان از سیره و سبک زندگی این عبد الهی، طراحی و منتشر نموده است.

کتاب حاضر جلد سوم این مجموعه است که به‌صورت رایگان منتشر شده و در اختیار ارادتمندان ایشان قرار می‌گیرد.

خواندن مجموعه عبد محبوب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

دوستداران شیوه سلوک و شخصیت معنوی آیت‌االه بهجت (ره)

۱۳۹۹/۰۷/۲۴

کتاب با متن ساده از برخی خاطرات ایت الله بهجت و تاثیر گذار

Safd safd
۱۴۰۰/۰۶/۲۶

کتاب کوتاه و مختصره و میشه گفت مقدمه خوبیه برای خوندن کتاب های بیشتر درباره ایشون

ZaZa
۱۳۹۹/۰۹/۰۱

کتاب راجع ب ایت الله بهجت رحمه الله زیاده ولی اگ بخوایم یه کتاب کوتاه و مختصر بخونیم این کتاب خوبه☘

۱۴۰۲/۰۱/۱۲

خیلی کتاب خوبی بود توصیه می کنم حتما بخونید