کتاب چگونه از تنهایی لذت ببریم سارا میتلند + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:نشر هنوز
امتیاز
۱.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب چگونه از تنهایی لذت ببریم

کتاب چگونه از تنهایی لذت ببریم (How to be alone) نوشته سارا میتلند و ترجمه سما قرایی توسط نشر هنوز منتشر شده است. این کتاب به موضوعی می‌پردازد که بسیاری از افراد در دنیای امروز با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند؛ تنهایی و چگونگی مواجهه و لذت‌بردن از آن. نویسنده باتکیه‌بر تجربه‌های شخصی و پژوهش‌های فرهنگی و روان‌شناختی، تلاش کرده است تصویری تازه و واقع‌بینانه از تنهایی ارائه دهد و به پرسش‌هایی پاسخ دهد که ذهن بسیاری را به خود مشغول کرده؛ ازجمله اینکه چرا از تنهابودن می‌ترسیم و چگونه می‌توانیم این ترس را به فرصتی برای رشد و رضایت شخصی تبدیل کنیم. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب چگونه از تنهایی لذت ببریم اثر سارا میتلند

کتاب چگونه از تنهایی لذت ببریم به قلم سارا میتلند، اثری است که با نگاهی تحلیلی و شخصی به موضوع تنهایی پرداخته است. نویسنده با بهره‌گیری از تجربه‌ی زیسته‌ی خود و بررسی ریشه‌های فرهنگی و تاریخی، تلاش کرده است نشان دهد که تنهایی نه‌تنها یک وضعیت منفی یا ناخواسته نیست، بلکه می‌تواند فرصتی برای خودشناسی و خلاقیت و آرامش باشد. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که ابتدا به پیش‌فرض‌ها و نگرش‌های رایج درباره‌ی تنهایی می‌پردازد و سپس با مرور تاریخچه‌ی فرهنگی و اجتماعی نشان می‌دهد که چگونه نگرش‌ها نسبت به تنهایی در طول زمان تغییر کرده است. نویسنده در ادامه با ارائه‌ی تمرین‌ها و پیشنهادهایی عملی، راه‌هایی برای مواجهه‌ی سالم و لذت‌بخش با تنهایی ارائه داده است. این کتاب که در دسته‌ی آثار روان‌شناسی و خودیاری قرار گرفته، با زبانی روشن و صمیمانه، ابعاد مختلف تنهایی در زندگی معاصر را بررسی کرده است.

چاپ بیست‌ودوم کتاب چگونه از تنهایی لذت ببریم در سال ۱۴۰۳ به‌وسیله‌ی نشر هنوز روانه‌ی بازار کتاب ایران شده است.

خلاصه کتاب چگونه از تنهایی لذت ببریم

کتاب با طرح این پرسش آغاز می‌شود که چرا بسیاری از افراد از تنهابودن می‌ترسند و جامعه چه تصوری از تنهایی دارد. نویسنده به تجربه‌های شخصی خود از زندگی در انزوا و عشق به سکوت اشاره می‌کند و سپس به بررسی ریشه‌های فرهنگی و تاریخی ترس از تنهایی می‌پردازد. او نشان می‌دهد که در بسیاری از فرهنگ‌ها، تنهابودن با برچسب‌هایی مانند خودخواهی، بیچارگی یا حتی دیوانگی همراه شده و این نگرش‌ها ریشه در تاریخ اجتماعی و دینی غرب داشته است. در بخش‌های بعدی، کتاب به تحلیل این موضوع می‌پردازد که چگونه ارزش‌های جمع‌گرایانه و فردگرایانه در طول تاریخ با یکدیگر در تضاد بوده و این تضادها بر نگرش ما نسبت به تنهایی تأثیر گذاشته‌اند. نویسنده با مثال‌هایی از ادبیات، فلسفه و زندگی روزمره نشان می‌دهد که تنهایی می‌تواند بستری برای رشد فردی، خلاقیت و آرامش باشد؛ همچنین به نقش رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی در تشدید ترس از تنهایی اشاره می‌کند و توضیح می‌دهد که چگونه می‌توان با تمرین‌های ساده و تدریجی، رابطه‌ای سالم‌تر و مثبت‌تر با تنهایی برقرار کرد. این کتاب با ارائه‌ی تمرین‌هایی عملی، خواننده را تشویق می‌کند تا به‌جای فرار از تنهایی، آن را به‌عنوان فرصتی برای خودشناسی و تجربه‌ی زندگی عمیق‌تر بپذیرد. نویسنده تأکید کرده که مواجهه با ترس از تنهایی و آموختن لذت‌بردن از آن، می‌توان کیفیت زندگی را به‌شکل چشمگیری بهبود بخشید.

چرا باید کتاب چگونه از تنهایی لذت ببریم را بخوانیم؟

این کتاب تلاش کرده است تصویری واقع‌بینانه و بدون قضاوت از تنهایی ارائه دهد. یکی از ویژگی‌های شاخص کتاب حاضر، ترکیب تجربه‌ی شخصی نویسنده با تحلیل‌های فرهنگی و تاریخی است که باعث می‌شود خواننده با ابعاد مختلف تنهایی آشنا شود. همچنین این کتاب با ارائه‌ی تمرین‌ها و پیشنهادهای عملی، راهکارهایی ملموس برای کنارآمدن با تنهایی و تبدیل آن به فرصتی برای رشد فردی ارائه داده است. مطالعه‌ی این اثر می‌تواند به کسانی که از تنهایی هراس دارند یا به‌دنبال معنای عمیق‌تری برای زندگی شخصی خود هستند، دیدگاهی تازه و کاربردی بدهد.

خواندن این کتاب به کسانی پیشنهاد می‌شود که با احساس تنهایی دست‌وپنجه نرم می‌کنند، به‌دنبال خودشناسی و آرامش ذهنی هستند یا می‌خواهند نگرش خود را نسبت به تنهایی تغییر دهند. همچنین این اثر برای علاقه‌مندان به موضوعات مربوط به روان‌شناسی، فلسفه‌ی زندگی و رشد فردی مناسب است.

درباره سارا میتلند

سارا میتلند (Sara Maitland) نویسنده و پژوهشگری بریتانیایی است که در سال ۱۹۵۰ در لندن به دنیا آمد و در گالووی بزرگ شد. تحصیلات خود را در رشته‌ی ادبیات انگلیسی در دانشگاه آکسفورد به پایان رساند و در طول دوران تحصیل با ایده‌هایی مانند سوسیالیسم، فمینیسم و مسیحیت آشنا شد. پس از ۲۰ سال زندگی مشترک با یک کشیش انگلیکان، در سال ۱۹۹۳ به کاتولیسیسم رومی گروید و در خانه‌ای آرام و گوشه‌گیر در شمال گالووی زندگی خلوت خود را آغاز کرد. او نویسنده‌ی آثار داستانی و غیرداستانی متعددی است؛ ازجمله رمان دختران اورشلیم که برنده‌ی جایزه‌ی سامرست موام شد و کتابی به نام کتاب سکوت که روایت خودزندگی‌نامه‌ای از تلاش او برای زندگی در تنهایی است و در سال ۲۰۰۹ برای دریافت جایزه‌ی جشنواره‌ی ایده‌های بریستول نامزد شد. داستان کوتاه او با عنوان Moss Witch نیز همان سال در جایزه‌ی ملی داستان کوتاه بی‌بی‌سی رتبه‌ی دوم را کسب کرد. این نویسنده علاوه‌بر نویسندگی، به تدریس نیمه‌وقت در دوره‌ی کارشناسی‌ارشدِ نوشتن خلاق در دانشگاه لنکستر مشغول و عضو کالج سنت چد در دانشگاه دورهام بوده است. آثار سارا میتلند با خیال‌پردازی مذهبی و واقع‌گرایی جادویی، مخاطبان جوان و بزرگ‌سال را به‌طور همزمان جذب کرده است. کتاب کتاب چگونه از تنهایی لذت ببریم (How to be alone) یکی دیگر از آثار مکتوب این نویسنده است.

این کتاب یا نویسنده چه جوایز و افتخاراتی کسب کرده است؟

سارا میتلند جایزه‌ی سامرست موام (۱۹۷۹) را بابت نگارش رمان دختران اورشلیم، جایزه‌ی کتاب جشنواره‌ی ایده‌های بریستول (نامزد، ۲۰۰۹) را به‌خاطر اثری به نام کتاب سکوت و جایزه‌ی ملی داستان کوتاه بی‌بی‌سی (رتبه‌ی دوم، ۲۰۰۹) را به‌خاطر نوشتن کتاب جادوی خزه دریافت کرده است.

چه نسخه‌های دیگری از این کتاب در ایران منتشر شده است؟

کتاب چگونه از تنهایی لذت ببریم : غلبه بر ترس تنهایی با ترجمه‌ی مؤسسه‌ی اندیشه‌ی ناب فردا در سال ۱۴۰۳ توسط نشر آد روانه‌ی بازار کتاب ایران شده است.

بخشی از کتاب چگونه از تنهایی لذت ببریم

«شیوهٔ معمول‌تر در نگارش «کتاب‌های راهنما» این است که ابتدا موضوع‌های خوشایند و پرزرق‌وبرق موردبحث را به‌نظر خواننده می‌رسانند و وقتی می‌روند سراغ مشکلات و جزئیات منفی و دردسرساز که خواننده را به خلسه‌ای شادی‌آور و در فکر آینده‌ای روشن فرو برده‌اند؛ اما من تصمیم گرفتم این کتاب را برخلاف شیوهٔ معمول از ته به سر بنویسم. چون با این‌که خودم عاشق تنهایی‌ام و دوست دارم دیگران هم از تنهایی بیشتر لذت ببرند، کاملاً آگاهم که میل به تنهایی و تنها زیستن در جامعهٔ ما اندکی خلاف عرف فرهنگی است. این بود که تصمیم گرفتم ابتدا همهٔ مسائل منفی را از سر راه بردارم و تا وقتی خوانندگانی که نیاز به تنهایی دارند خوب خاطرشان جمع نشده است از مزایا و لذاتش حرفی نزنم و شادی‌ها را آخر بیاورم تا خواننده در اوجی لذت‌بخش کتاب را تمام کند.

تنهایی لذات بسیار دربردارد، اما من در این کتاب فقط به لذاتی اشاره کرده‌ام که به‌نظرم بدیهی‌ترند و در دسترس همگان. اگر حتی فقط یکی از این پنج لذت یا مزایای تنها بودن برای شما مهم است - و عموماً این‌طور به‌نظر می‌رسد که درواقع این لذات تا حد زیادی همراه باهم می‌آیند - ارزشش را دارد که بر ترس و تردیدهای‌تان در مورد استقبال از آزادی و دست‌کم امتحان اندکی تنهایی شخصی و دیدن نتیجه‌اش غلبه کنید. تنها بودن خودش یک‌پا ماجراجویی است.»

۵۰%