کتاب موهبت کامل نبودن برنه براون + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب موهبت کامل نبودن

کتاب موهبت کامل نبودن

معرفی کتاب موهبت کامل نبودن

کتاب موهبت کامل نبودن (رهایی از خود آرمانی و پذیرش خود واقعی)، با عنوان انگلیسی The gifts of imperfection: let go of who you think you're supposed to be and embrace who you are، نوشته برنه براون و با ترجمه شیرین یزدانی، اثری است که به موضوع پذیرش خود، رهایی از کمال‌گرایی و زندگی اصیل می‌پردازد. این کتاب که انتشارات ارمغان گیلار در سال ۱۴۰۴ آن را منتشر کرده است، با تکیه‌ بر پژوهش‌های نویسنده درباره‌ی احساساتی مانند شرم، ترس و آسیب‌پذیری، تلاش کرده است راهی برای تجربه‌ی زندگی شجاعانه‌تر و همدلانه‌تر پیش پای خواننده بگذارد. برنه براون، پژوهشگر و نویسنده، در این اثر با روایت داستان‌های شخصی و یافته‌های علمی، به بررسی موانع اصلی تجربه‌ی شادی، عشق و تعلق می‌پردازد و نشان می‌دهد چگونه می‌توان با پذیرش نقص‌ها و آسیب‌پذیری‌ها، زندگی کامل‌تر و رضایت‌بخش‌تری داشت. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب موهبت کامل نبودن اثر برنه براون

کتاب موهبت کامل نبودن، نوشته‌ی برنه براون، اثری است که با نگاهی پژوهش‌محور و روایی، به موضوعات مهمی چون کمال‌گرایی، شرم، آسیب‌پذیری و شایستگی می‌پردازد. نویسنده با بهره‌گیری از تجربیات شخصی و مصاحبه با افراد مختلف، تلاش کرده است نشان دهد چگونه باورهای فرهنگی و فردی درباره‌ی کافی نبودنْ ما را از تجربه‌ی عشق، تعلق و شادی بازمی‌دارد. ساختار کتاب بر پایه‌ی روایت‌های واقعی و تحلیل داده‌های پژوهشی شکل گرفته و هر فصل به یکی از مفاهیم کلیدی مانند شجاعت، شفقت و ارتباط اختصاص یافته است.

برنه براون در این کتاب، مرز میان جاافتادن و تعلق را بررسی کرده و اهمیت پذیرش خود واقعی را برجسته ساخته است. او همچنین با طرح سؤالات بنیادین درباره‌ی عشق، تعلق و شایستگی، خواننده را به تأمل درباره‌ی ارزش‌های شخصی و اجتماعی دعوت می‌کند. کتاب موهبت کامل نبودن با زبانی صمیمی و مثال‌های ملموس، راهکارهایی برای عبور از موانع درونی و فرهنگی ارائه داده است و بر تمرین روزانه‌ی شجاعت، مهربانی و ارتباط تأکید کرده است.

خلاصه کتاب موهبت کامل نبودن

کتاب موهبت کامل نبودن با محوریت پذیرش خود و رهایی از کمال‌گرایی، به بررسی این موضوع می‌پردازد که چگونه تلاش برای کامل بودنْ ما را از تجربه‌ی زندگی اصیل و رضایت‌بخش دور می‌کند. برنه براون، با تکیه‌ بر پژوهش‌های گسترده و روایت‌های شخصی، نشان داده است که احساس شرم و ترس از کافی نبودنْ موانع اصلی تجربه‌ی عشق و تعلق هستند. او تأکید کرده است که شجاعت، شفقت و ارتباط ابزارهایی کلیدی برای عبور از این موانع و رسیدن به زندگی کامل‌تر هستند.

در بخش‌های مختلف کتاب، نویسنده به تعریف مفاهیمی چون شجاعت (بیان صادقانه‌ی آنچه در دل داریم)، همدردی (پذیرش خود و دیگران با مرزهای سالم) و ارتباط (احساس دیده‌شدن و ارزشمندبودن در جمع) پرداخته است. براون با مثال‌هایی از زندگی روزمره و تجربیات شخصی، نشان داده است که پذیرش آسیب‌پذیری و نقص‌ها نه‌تنها نشانه‌ی ضعف نیست، بلکه راهی برای تجربه‌ی شادی، خلاقیت و ارتباط عمیق‌تر با دیگران است.

کتاب همچنین به تفاوت میان جاافتادن و تعلق اشاره کرده و توضیح داده است که تعلق واقعی زمانی رخ می‌دهد که خود واقعی‌مان را عرضه کنیم، نه زمانی که برای پذیرفته‌شدن، خود را تغییر دهیم. براون با بررسی نقش شرم و گناه در زندگی، تأکید کرده است که شرمْ ما را از باور به شایستگی و تجربه‌ی عشق بازمی‌دارد، درحالی‌که پذیرش خود و تمرین عشق به خود، پیش‌نیاز تجربه‌ی عشق و تعلق به دیگران است. در نهایت، کتاب با ارائه‌ی تمرین‌ها و راهبردهایی برای پرورش شجاعت، مهربانی و ارتباط، خواننده را به سفری درونی برای پذیرش کامل خود دعوت می‌کند.

چرا باید کتاب موهبت کامل نبودن را بخوانیم؟

کتاب موهبت کامل نبودن با رویکردی پژوهش‌محور و روایت‌های ملموس، به دغدغه‌هایی می‌پردازد که بسیاری از افراد در زندگی روزمره با آن‌ها روبه‌رو هستند، از جمله ترس از کافی‌نبودن، کمال‌گرایی و نگرانی درباره‌ی قضاوت دیگران. این کتاب با ارائه‌ی تعاریف روشن از مفاهیمی مانند شجاعت، شفقت و ارتباط، به خواننده کمک می‌کند تا نگاه تازه‌ای به آسیب‌پذیری و نقص‌های خود داشته باشد و آن‌ها را به‌عنوان بخشی از انسان‌بودن بپذیرد. یکی از ویژگی‌های شاخص این اثر ترکیب داده‌های پژوهشی با داستان‌های واقعی است که باعث می‌شود مفاهیم کتاب قابل‌لمس و کاربردی شوند. همچنین تمرین‌ها و راهبردهای ارائه‌شده در کتابْ امکان به‌کارگیری آموخته‌ها را در زندگی روزمره فراهم می‌کند و به رشد فردی و بهبود روابط کمک می‌کند.

خواندن کتاب موهبت کامل نبودن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن این کتاب به کسانی پیشنهاد می‌شود که با کمال‌گرایی، ترس از قضاوت دیگران یا احساس کافی‌نبودن دست‌وپنجه نرم می‌کنند. همچنین می‌تواند برای افرادی که به‌دنبال پذیرش خود، افزایش شجاعت و بهبود روابط شخصی و اجتماعی هستند، الهام‌بخش و راهگشا باشد. دانشجویان، والدین، مشاوران و هر کسی که دغدغه‌ی رشد فردی و سلامت روان دارد از مطالعه‌ی این اثر بهره‌ خواهد برد.

درباره برنه براون

برنه براون، استاد دانشگاه و پادکستر آمریکایی، در کالج تحصیلات تکمیلی مددکاری اجتماعی دانشگاه هیوستون کرسی استادی دارد و در مدرسه‌ی کسب‌وکار مک‌کامبز دانشگاه تگزاس در آستین نیز استاد مهمان رشته‌ی مدیریت است. براون با پژوهش‌هایش درباره‌ی شرم، آسیب‌پذیری و رهبری شناخته می‌شود و سخنرانی تدتاک او در سالِ ۲۰۱۰ با استقبال گسترده‌ای روبه‌رو شده است. او نویسنده‌ی شش کتاب پرفروش شماره‌ی یک نیویورک تایمز است و دو پادکست را هم در اسپاتیفای میزبانی کرده است. براون در مستند برنه براون؛ فراخوان شجاعت، که در سال ۲۰۱۹ از نتفلیکس پخش شد، حضور دارد و در سال ۲۰۲۲ مجموعه‌ای مستند بر اساس کتاب نقشه‌ی قلب او در HBO Max پخش شد.

در عرصه‌ی تحقیق و تدریس، براون بر موضوعات شجاعت، آسیب‌پذیری، شرم، همدلی و رهبری تمرکز دارد و از این مباحث برای بررسی شیوه‌های ارتباط انسانی بهره می‌برد. سخنرانی تدتاک او با عنوان قدرت آسیب‌پذیری از پربیننده‌ترین سخنرانی‌های TED به‌ شمار می‌رود. او همچنین سخنرانی‌هایی مانند گوش‌دادن به شرم و قیمت ناتوانی در آسیب‌پذیری را ارائه کرده است که در آن‌ها به پیوند میان شرم و آسیب‌پذیری و پیامدهای سرکوب احساسات می‌پردازد. براون سخنران رویدادها و سازمان‌های بزرگی چون گوگل و دیزنی و نیز برنامه‌های مدرسه‌ی زندگی آلن دوباتن بوده است.

از آثار برجسته‌ی او می‌توان به کتاب‌های زندگی شجاعانه، که در سال ۲۰۱۲ در فهرست پرفروش‌های نیویورک تایمز قرار داشت، رهبری دلیرانه، نقشه‌ی قلب، دوباره بلند شو و موهبت کامل نبودن اشاره کرد. کتاب زندگی شجاعانه در برنامه‌ی Super Soul Sunday با حضور اپرا وینفری بررسی شده است. هدف کتاب نقشه‌ی قلب گسترش دایره‌ی واژگان احساسی خوانندگان است. براون در سال ۲۰۲۰ دو پادکست را راه‌اندازی کرد که در آن‌ها با افراد مختلف گفت‌وگو می‌کند. او مدیرعامل برنامه‌ی آموزشی و صدور گواهی حرفه‌ای راه شجاعت نیز هست. براون در فیلم سرزمین شراب نیز در نقش خودش ظاهر شده است.

چه نسخه‌های دیگری از این کتاب در ایران منتشر شده است؟

انتشارات یوشیتا با ترجمه‌ی سمیه جوادیان، انتشارات دایره با ترجمه‌ی اصغر اندرودی، انتشارات آسمان نیلگون با ترجمه‌ی فاطمه مختاری، انتشارات ارجمند با ترجمه‌ی حمیدرضا کشاورز، انتشارات آرایان با ترجمه‌ی غلامحسین علی مازندرانی و... در سال‌های مختلف این کتاب را منتشر کرده‌اند.

بخشی از کتاب موهبت کامل نبودن

«یکی از بزرگ‌ترین موانع کمتر موردبحث قرارگرفته برای تمرین شفقت، ترس از تعیین مرزها و مسئول نگه‌داشتن افراد است. می‌دانم عجیب به نظر می‌رسد، اما معتقدم درک ارتباط بین مرزها، مسئولیت‌پذیری، پذیرش و همدردی، مرا به فردی مهربان‌تر تبدیل کرده است. پیش از تحول درونی، در درونم قضاوت گر، کینه‌توز و عصبانی بودم، ولی در نگاه بیرونی، شخصیتی شیرین‌تر دیده می‌شدم. امروز، فکر می‌کنم به‌طور واقعی مهربان‌تر هستم، کم‌تر قضاوت می‌کنم و کینه می‌ورزم و دربارهٔ مرزها بسیار جدی‌تر شده‌ام. نمی‌دانم این ترکیب از بیرون چگونه به نظر می‌رسد، اما از درون احساس قدرتمندی دارم.»

پانصد سال تاریخ خوزستان و نقد کتاب تاریخ پانصد ساله خوزستان کسروی
شمع همیشه فروزان
محمدتقی انصاریان خوانساری
جواز طلب شفاعت ازپیامبر اکرم (ص) و ائمه اطهار (ع) و بطلان تفویض
ماجد کاظمی (دباغ)
انقلاب اسلامی، مبانی و ویژگی ها (فرانسه)
محمد حقی
فرهنگ ضرب المثل ها و اصطلاحات فارسی - فرانسه
ریحانه ابراهیمی
Women In Islam Versus Women In The Judaeo-Christian Tradition
شریف عبدالعظیم
نظام سلطانی از دیدگاه اندیشه سیاسی شیعه (دوره صفویه و قاجاریه)
سیدمحسن طباطبایی فر
اختلال نقص توجه-بیش فعالی و مهارت های اجتماعی