کتاب ارتعاش خوب، زندگی خوب
عشق به خود ارتعاشی است به سوی شکوفایی خویش
معرفی کتاب ارتعاش خوب، زندگی خوب
کتاب ارتعاش خوب، زندگی خوب نوشتهی وکس کینگ با ترجمهی مهناز پاکزاد، مجموعهای از تجربههای شخصی نویسنده و ایدههای او دربارهی عشق به خود، قانون جذب و قانون ارتعاش است. نویسنده از کودکی سخت و سالهای بیخانمانی شروع کرده است و بهتدریج مسیر درونی خود را برای ساختن «زندگی برجستهتر» شرح میدهد. در این کتاب، ناشر کتاب مرو متنی ارائه کرده است که بین روایتهای شخصی، توضیح مفاهیم و پیشنهاد عادتهای روزمره برای بالا بردن کیفیت زندگی در نوسان است. تمرکز اصلی آن کتاب بر این است که چگونه با تغییر ذهنیت، هیجانات و سبک زندگی، میتوان سطح ارتعاش و احساس درونی را تغییر داد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ارتعاش خوب، زندگی خوب
کتاب ارتعاش خوب، زندگی خوب با روایت زندگی وکس کینگ آغاز میشود؛ از سالهایی که همراه خانواده در خانهی دیگران و پناهگاه بیخانمانها زندگی میکرد و با ترس، ناامنی و احساس بیاهمیتی روبهرو بود. نویسنده در همان ابتدای آن کتاب توضیح میدهد که چگونه این خاطرات دردناک، بعدها به منبعی برای جستوجوی معنا، رشد و رهایی از بدبختی تبدیل شدهاند و چرا تصمیم گرفته است درسهایش را با دیگران در میان بگذارد. در ادامهی کتاب ارتعاش خوب، زندگی خوب، نویسنده بهتدریج از خاطرات شخصی فاصله میگیرد و وارد توضیح مفاهیمی مانند عشق به خود، تعادل بین ذهنیت و اقدام، قانون جذب و سپس قانون ارتعاش میشود. او تجربهی آشنایی خود با کتاب راز، تلاش برای استفاده از قانون جذب در مسائل مالی و تحصیلی و همچنین ناکامیها و تناقضهایی را که تجربه کرده است، شرح میدهد تا نشان دهد صرفاً «مثبت فکر کردن» کافی نیست. کتاب ارتعاش خوب، زندگی خوب در چند بخش اصلی پیش میرود: بخش نخست به موضوع ارتعاش و توضیح این ایده اختصاص دارد که جهان به افکار، احساسات، کلمات و رفتار انسان پاسخ میدهد. بخش دوم با عنوان عادتهای سبک زندگی مثبت، روی تغییرات عملی تمرکز دارد؛ از مراقبه و ذهنآگاهی تا انتخاب خوراک، استراحت، دوری از شایعهپراکنی، مدیریت ایگو، سپاسگزاری و انتخاب آدمهای پیرامون. در هر بخش، وکس کینگ مثالها، داستانهای شخصی و ارجاعهایی به پژوهشها و نویسندگان دیگر را کنار هم قرار داده است تا نشان دهد چگونه میتوان ارتعاش درونی را بالا برد و به زندگیای نزدیک شد که آن را «برجستهتر» مینامد.
خلاصه کتاب ارتعاش خوب، زندگی خوب
هستهی اصلی کتاب ارتعاش خوب، زندگی خوب این است که کیفیت زندگی بیرونی، بازتاب ارتعاش درونی است؛ یعنی ترکیبی از افکار، احساسات، کلمات و رفتار. وکس کینگ ابتدا نشان میدهد چگونه تجربههای سخت کودکی، احساس قربانی بودن و خشم، او را به جستوجوی راهی برای رهایی و ساختن «بهترین نسخهی خود» سوق داده است. در ادامه، نویسنده عشق به خود را بهعنوان تعادل بین پذیرش بیقیدوشرط خویشتن و تعهد به رشد فردی تعریف میکند. سپس از قانون جذب عبور میکند و بر قانون ارتعاش تمرکز میکند؛ قانونی که بر اساس آن، انسان با ارتعاش غالب خود، نوع تجربهها، روابط و فرصتها را جذب میکند. بخشهای بعدی کتاب به عادتهایی اختصاص دارد که میتوانند این ارتعاش را بالا ببرند: انتخاب آدمهای مثبت، مراقبه، تغییر زبان بدن، استراحت و بودن در طبیعت، الهام گرفتن از دیگران، دوری از شایعهپراکنی، توجه به خوراک و نوشیدنی، تمرین سپاسگزاری و کار با هیجانات منفی بهجای سرکوب آنها.
چرا باید کتاب ارتعاش خوب، زندگی خوب را بخوانیم؟
کتاب ارتعاش خوب، زندگی خوب ترکیبی از روایت شخصی، توضیح مفاهیم و پیشنهاد عادتهای روزمره برای تغییر کیفیت احساس و نگاه به زندگی است. این کتاب نشان میدهد عشق به خود فقط شعار نیست و به تعادل بین پذیرش و رشد نیاز دارد. خواننده با نمونههای عینی میبیند چگونه تغییر در ذهنیت، هیجانات و سبک زندگی میتواند مسیر زندگی را بهتدریج عوض کند.
کتاب ارتعاش خوب، زندگی خوب به کسانی پیشنهاد میشود که درگیر احساس نارضایتی، خودسرزنشگری، خشم یا ناامیدی هستند و میخواهند نگاه تازهای به عشق به خود، قانون جذب و مفهوم ارتعاش پیدا کنند. همچنین به علاقهمندان به رشد فردی، خودشناسی و عادتهای مثبت روزمره پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب ارتعاش خوب، زندگی خوب
«برخی از افراد با متوسط بودن راحت هستند. آنها از داشتن زندگی برجستهتر و فراتر از حد متوسط امتناع میکنند. زندگی برجستهتر، شما را ملزم میکند شکوه خود را پیدا کنید. به زبان سادهتر، شکوه یعنی به عالیترین نسخهٔ خود تبدیل شدن. یعنی مرزهای تصورات را بشکنید - تصوراتی که در این زندگی گرفتارتان کردهاند و فکر میکنید باید طبق آن تصورات زندگی کنید - و قلمرو غیرقابلتصور را لمس کنید. شکوه از نظر ذهنی یعنی زندگی را بیمحدودیت سپری کردن، زندگیای که در آن بینهایت امکانات وجود دارد. به این دلیل ما نمیتوانیم بگوییم، شکوه و بزرگی از کجا شروع میشود یا در کجا پایان مییابد. فقط میتوانیم برای بهتر شدن تلاش کنیم. کوشش برای تأثیر گذاشتن بر دیگران را کنار بگذارید. خود را تحتتأثیر قرار دهید. خود را ارتقا دهید. خود را محک بزنید. بهترین نسخهٔ خودتان شوید. این کتاب شما را ملزم میکند که هماینک به بهتر شدن متعهد شوید. هدف من این است که کمک کنم نسبت به دیروز، از هر نظر، بهتر باشید. اگر این گرایش را در ذهن داشته باشید و آگاهانه دنبالش کنید، از الهاماتی که میگیرید متعجب خواهید شد. زندگی شما تعهدتان را منعکس خواهد کرد.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب ارتعاش خوب، زندگی خوب و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | ارتعاش خوب، زندگی خوب |
| عنوان دیگر | عشق به خود ارتعاشی است به سوی شکوفایی خویش |