کتاب تکهمسری عاشقانه،مهارتهای ارتباطی برای دوام عشق
خواندن نظراتمعرفی کتاب تکهمسری عاشقانه،مهارتهای ارتباطی برای دوام عشق
«تکهمسری عاشقانه، مهارتهای ارتباطی برای دوام عشق» کتابی به قلم دکتر جان گری(-۱۹۵۱) است.
درحالیکه آمارها نشان میدهد میلیونها زوج با احتمال جدایی مواجه هستند، این کتاب بهروشنی و بهسادگی نشان میدهد که چرا مشکلات ارتباطی اجتنابناپذیر هستند و برای پرورش مهارتهایی جدید جهت رسیدن به عشق و رضایت زناشویی بیشتر، دیدگاهها و پیشنهادهایی عملی مطرح میکند.
این مهارتها رابطهی آنهایی را که رابطهای خوب دارند، خیلی بهتر میکند. شما خواهید آموخت که چطور از پس مشکلات و دشواریها برآیید و مسیر را هموار سازید و شور و هیجان سالهای اولیهی زندگیتان را دوباره احیا کنید. درواقع هزاران زوج که در همایشهای ارتباطی من شرکت کردند، موفق شدند شور و اشتیاق متقابلی را کشف کنند که پیش از آن هرگز احساس نکرده بودند. علاوه بر اینکه این مهارتهای جدید رابطهی خوب را بهتر میکند، همچنین به شما اطمینان میدهد که زندگی مشترکتان با عشق و شور و هیجان رشد خواهد کرد.
اگر مجرد هستید، این کتاب موجب رشد و تحول شما خواهد شد. این کتاب به شما امید میدهد که میتوانید رابطهای بهتر داشته باشید و اجازه میدهد به اشتباهات گذشتهتان بپردازید، بیآنکه احساس گناه کنید. این کتاب شرایط را برای بخشیدن کسانی که به شما آسیب رساندهاند یا موجب ناامیدیتان شدهاند، راحتتر میکند. زمانیکه با این آگاهی جدید به اشتباهات دیگران بنگرید، متوجه میشوید که آنها بیشتر از آن نمیدانستند و بدین طریق از شدت آزردگیتان کاسته میشود. این آگاهی جدید قلبتان را آرام میکند و به شما اجازه میدهد فردی را که برای شما مناسب است، جذب زندگیتان کنید. بهعلاوه، مهارتهای جدیدی خواهید آموخت تا ناآگاهانه موجب دلسردی شریک زندگیتان نشوید یا مشکلاتی بیهوده و بیجا خلق نکنید.
ازدواج ساختنی است نه شانسی (جلد سوم): از با هم بودن لذت ببرید
علی اکبر حسن زاده
رازهای جادویی برای درک بهتر آقایانمحمد صادقی سیار
ازدواج ساختنی است نه شانسی (جلد دوم): : آشنایی با مهارتهای کنترل مشاجرات و حل مشکلاتعلی اکبر حسن زاده
انتخاب عشق؛ ورود به رابطهای جدید و آگاهانهباربارا دیآنجلیس
زن کاملمارابل مورگان
آیا میتوانم رابطهام را نجات دهم؟ (چگونه تشخیص دهم که باید در رابطهام بمانم یا بروم؟)مایکل. اس. برودر
تریلوژی عشق؛ عشق درون را آزاد سازیدباربارا دیآنجلیس
زندگی مشترک بدون فریاد: حفظ آرامش، رشد کردن و صمیمیتر شدنهال ادوارد رانکل
هوش عاشقانهجان ولنتیس
چرا مردها... چرا زن ها...آلن پیز
ازدواج ساختنی است نه شانسی (جلد اول): خطراتی که بر سر راه دوام ازدواج قرار داردعلی اکبر حسن زاده
مسائل و مشکلات زناشویی و راهکارهاسیداصغر ساداتیان
معجزه گفتوگو: راز دستیابی به زندگی مشترک عاشقانه و مستحکماکرم کرمی
زن واسپردهلورا دویل
رازهایی درباره عشقباربارا دی آنجلیس
بازبینی روابط همسران؛ نقاط قوت رابطه خود را بیابیداچ. ال. اولسون
هنر ارتباط با مردانپائول کلونی
مشاوره خصوصی با باربارا دیآنجلیس: عشقی پایدار، قبل، حین، و بعد از ازدواج، مشاوره ازدواج، مشاوره خانوادهباربارا دیآنجلیس
مریخی و ونوسی در رابطه ای موفقشمسالدین حسینی
مردان مریخی زنان ونوسینغمه علیقلی
مردان مریخی زنان ونوسیجان گری
مردان مریخی و زنان ونوسی در عصر نوینفریاد موسویان
مردان مریخی زنان ونوسی در عصر نوینعلی علی پناهی
مهارتهای جدید برای تربیت فرزندان (مهارتهای فرزندپروری مثبت برای تربیت بچههایی فوق العاده)جان گری
گربه صفتیجان گری
من خیلی از این دست کتابها خوندم.نسخه چاپی این کتابو دارم.به جرات میتونم بگم این یکی از بهترینهاست.عالیه.به همه هم کتابو امانت دادم و توصیه کردم بخونن.
باسلام خواستم بگویم برای اینکه در روز گار امروزی یک زندگی دونفره کاملا خوبی داشته باشیم این کتاب عالیه
واقعا جذاب و کاربردیه. خودم میخونم و حتما به زوج های اطرافم هم معرفی میکنم. شاید خیلی از زندگی ها نجات پیدا کنه
کتابهای ایشون برای شناخت بهتر مرد و زن عالیه... به دوستان توصیه میکنم
این کتاب عالیه و من به جرات میگم که همه این کتابو بخونن من این کتابو خودم میخونم این کتاب خیلی زیباست