کتاب ازت تشکر می کنم
معرفی کتاب ازت تشکر می کنم
کتاب الکترونیکی «ازت تشکر میکنم» نوشتهٔ فاطمه غلامینسب (سورا) مجموعهای از اشعار معاصر فارسی است که نشر نغمه هونر با همکاری نشر پرین آن را منتشر کرده است. این کتاب در قالب شعرهای کوتاه و بلند، احساسات و دغدغههای عاطفی و انسانی را به تصویر میکشد و به موضوعاتی چون عشق، دلتنگی، امید و سپاسگزاری میپردازد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ازت تشکر می کنم
«ازت تشکر میکنم» اثری در قالب شعر معاصر فارسی است که توسط فاطمه غلامینسب (سورا) سروده شده است. این کتاب در فضایی احساسی و صمیمانه، به بیان تجربههای شخصی و عواطف انسانی میپردازد. اشعار کتاب، بازتابی از زندگی روزمره، روابط عاطفی، دلبستگیها و جداییها هستند و درونمایههایی چون سپاسگزاری، عشق، رنج، امید و دلتنگی را در خود جای دادهاند. ساختار کتاب بهگونهای است که هر شعر بهتنهایی روایتگر یک حس یا داستان کوتاه است و خواننده را با فرازونشیبهای عاطفی شاعر همراه میکند. این مجموعه، با زبان و بیانی ساده و صمیمی، تلاش کرده است تا احساسات مشترک انسانی را به تصویر بکشد و مخاطب را به همدلی و تأمل دربارهٔ لحظات زندگی دعوت کند. کتاب در قالب مجموعهای از شعرهای کوتاه و بلند تنظیم شده و هر قطعه، بخشی از جهانبینی و نگاه شاعر به زندگی را بازتاب میدهد.
خلاصه کتاب ازت تشکر می کنم
مجموعهٔ «ازت تشکر میکنم» سرشار از شعرهایی است که به احساسات عمیق انسانی میپردازند. مضمون اصلی کتاب، سپاسگزاری و قدردانی از عزیزان و لحظات زندگی است. شاعر در بسیاری از اشعار، با زبانی صمیمانه به مادر، معشوق، دوستان و حتی خود زندگی ابراز محبت و تشکر میکند. دغدغههای عاطفی، دلتنگی، امید به آینده، رنج جدایی و لذت باهمبودن، درونمایههای تکرارشوندهٔ این مجموعه هستند. در شعرهای این کتاب، لحظاتی از زندگی روزمره به تصویر کشیده شدهاند؛ از خاطرات شیرین و تلخ گرفته تا آرزوهای محال و امید به فردایی بهتر. شاعر گاهی از غم دوری و تنهایی میگوید و گاهی با امید و عشق، به استقبال روزهای تازه میرود. اشعار، روایتگر رابطههای انسانیاند؛ رابطهٔ مادر و فرزند، عاشق و معشوق، و حتی گفتوگو با خود و خداوند. در کنار این مضامین، سپاسگزاری بهعنوان یک نیروی شفابخش و راهی برای عبور از سختیها، بارها در اشعار تکرار شده است. این مجموعه، دعوتی است به دیدن زیباییهای کوچک زندگی و قدردانی از آنها.
چرا باید کتاب ازت تشکر می کنم را بخوانیم؟
این کتاب با شعرهایی که به احساسات روزمره و دغدغههای عاطفی میپردازند، فرصتی برای همدلی و بازنگری در روابط انسانی فراهم میکند. خواندن «ازت تشکر میکنم» میتواند الهامبخش باشد تا مخاطب به لحظات ساده و ارزشمند زندگی توجه کند و با نگاهی تازه به اطرافیان و خودش بنگرد. اشعار کتاب، با بیان صادقانه و بیپیرایه، تجربههای مشترک انسانی را بازتاب میدهند و میتوانند مرهمی برای دلهای خسته و دلتنگ باشند.
این مجموعه شعر برای علاقهمندان به شعر معاصر فارسی، کسانی که به دنبال بیان احساسات و عواطف انسانی هستند و افرادی که درگیر دغدغههای عاطفی، دلتنگی یا سپاسگزاریاند، مناسب است. همچنین برای کسانی که دوست دارند لحظات سادهٔ زندگی را با نگاهی شاعرانه ببینند، پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب ازت تشکر می کنم
«ازت تشکر میکنم که کل زندگیم شدی ازت تشکر میکنم به خاطر حال خوشم به خاطر آرامشم ازت تشکر میکنم که با تو این حالی میشم فرشتهای تو عشق من فرشتهٔ روی زمین انگار توی آسمونم قشنگترین حادثهٔ روزای طوفانی کی ازت تشکر میکنم که شد نگاهت مال من ازت تشکر میکنم که کل زندگیم شدی ازت تشکر میکنم مرهم خستگیم شدی به خاطر ترانههام این حسی که داری باهام ازت تشکر میکنم بهشت و رویاها رو من با تو تصور میکنم به خاطر این همه عشق ازت تشکر میکنم»