معرفی و دانلود کتاب خاطرات یک قاتل + خلاصه رایگان

کتاب خاطرات یک قاتل

و داستان‌های دیگر

۴.۷ امتیاز(از ۶ رأی)

معرفی کتاب خاطرات یک قاتل

کتاب خاطرات یک قاتل (و داستان‌های دیگر) با عنوان انگلیسی Diary of a murderer: and other stories نوشته کیم یونگ ها و ترجمه علیرضا برازنده نژاد در سال ۱۴۰۰ توسط نشر هیرمند منتشر شده است. این اثر شامل یک داستان بلند به نام «خاطرات یک قاتل» است که بخش عمده‌ی کتاب را در بر می‌گیرد و در کنار آن، سه داستان کوتاه نیز گنجانده شده است. داستان بلندِ این کتابْ داستانی روان‌شناختی و روایتگر زندگی مردی سالخورده است که گذشته‌ای تاریک و رازآلود دارد. این داستان به موضوعاتی چون زوال عقل، خاطرات، گناه و رابطه‌ی پدر و دختر پرداخته است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب خاطرات یک قاتل

کتاب خاطرات یک قاتل نوشته‌ی کیم یونگ ها یک داستان بلند و سه داستان کوتاه را در بر گرفته است. داستان بلند حاضر در این کتاب با عنوان «خاطرات یک قاتل» اثری روان‌شناختی و معمایی است که از زاویه‌ی دید مردی به نام کیم بیونگسو روایت می‌شود؛ مردی که سال‌ها پیش قاتل زنجیره‌ای بوده و حالا در سالخوردگی با آلزایمر روبه‌روست. آنچه این مرد به یاد می‌آورد و آنچه از دست می‌دهد، فضای داستان را می‌سازد. راوی مدام یادداشت می‌نویسد، به خاطره‌ها برمی‌گردد و میان لحظه‌های روشن و تاریک ذهنش رفت‌وآمد می‌کند. این وضعیت، داستان را به میدان درگیری حافظه و بقا تبدیل کرده است.

مجموعه داستان خاطرات یک قاتل داستان‌های «ریشهٔ زندگی»، «بچهٔ گمشده» و «نویسنده» را نیز ارائه کرده است.

خلاصه داستان خاطرات یک قاتل

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان نخست را فاش می‌کند!
راوی داستان نخست مردی ۷۰ساله به نام کیم بیونگسو است؛ قاتلی سابق که سال‌هاست کشتن را کنار گذاشته است و حالا با آلزایمر زندگی می‌کند. او برای حفظ رشته‌ی ذهنش همه‌چیز را یادداشت می‌کند؛ چون خاطره‌ها به‌تدریج از دسترسش بیرون می‌روند. زندگی آرام و منزوی او وقتی به‌ هم می‌ریزد که به مردی به نام پاک جوتی مشکوک می‌شود؛ مردی که به یونوی، دخترش، نزدیک شده است. بیونگسو که گذشته‌ی خودش را خوب می‌شناسد، نشانه‌هایی در این مرد می‌بیند که برایش آشنا و خطرناک است. داستان به نبردی میان حافظه‌ی رو به زوال، سوءظن و میل به محافظت تبدیل می‌شود.

چرا باید کتاب خاطرات یک قاتل را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب خاطرات یک قاتل را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این مجموعه داستان، در داستان اول، پیوندی کم‌سابقه میان تعلیق جنایی و فرسایش حافظه ایجاد کرده است.
  • خواننده با ذهن یک راوی روبه‌رو می‌شود که هم خطرناک است و هم در حال فروپاشی.
  • داستان نخست، ترس از فراموشی را به بخشی از پیش‌برد ماجرا تبدیل می‌کند.
  • این کتاب سؤالاتی را درباره‌ی هویت، مسئولیت و امکان تغییر آدم‌ها طرح کرده است.

خواندن کتاب خاطرات یک قاتل را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب خاطرات یک قاتل به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به داستان‌های کوتاه و بلند کره‌ی جنوبی با تم روان‌شناختی و معمایی.
  • کسانی که به داستان‌هایی درباره‌ی حافظه، زوال ذهن و هویت علاقه دارند.
  • مخاطبانی که فضای تیره، پرتنش و همراه با تعلیق را دنبال می‌کنند.

درباره کیم یونگ ها

کیم یونگ ها (Kim Young-ha) ۱۱ نوامبر ۱۹۶۸ در شهر هواچون زاده شد. به‌خاطر شغل پدرش که نظامی بود، کودکی را در رفت‌وآمد میان شهرهای گوناگون گذراند. در کودکی دچار مسمومیت گازی بر اثر استنشاق گاز زغال شد و حافظه‌ی خود را پیش از ۱۰سالگی از دست داد. او مدرک کارشناسی و کارشناسی‌ارشد خود را در رشته‌ی مدیریت بازرگانی گرفت، اما علاقه‌ی چندانی به این رشته نداشت و تمرکزش را بر داستان‌نویسی گذاشت. پس از پایان تحصیل در سال ۱۹۹۳، خدمت سربازی‌اش را به‌عنوان دستیار کارآگاه آغاز کرد. دوران نویسندگی حرفه‌ای او در سال ۱۹۹۵، بلافاصله پس از پایان خدمت سربازی، آغاز شد؛ زمانی که داستان کوتاه Geoure daehan myeongsang از او در نشریه‌ی Review منتشر شد. او در ۱۹۹۶ برای رمان «حق دارم خودم را نابود کنم» برنده‌ی جایزه‌ی نویسنده‌ی تازه از سوی نشریه‌ی Munhak Dongne شد.

کیم یونگ ها در دانشکده‌ی نمایش دانشگاه ملی هنر کره به‌عنوان استاد تدریس می‌کرد و درعین‌حال برنامه‌ای رادیویی با محوریت کتاب اجرا می‌کرد. در پاییز ۲۰۰۸ از همه‌ی سِمت‌های خود استعفا داد تا تمام وقتش را به نوشتن اختصاص دهد. او همچنین مترجم رمان‌های انگلیسی بوده است. این نویسنده از سپتامبر ۲۰۱۰ تا ژوئن ۲۰۱۱ پژوهشگر میهمان دانشگاه کلمبیا بود. نخستین رمان او، حق دارم خودم را نابود کنم (۱۹۹۶)، به زبان‌های انگلیسی، فرانسوی، آلمانی، چکی، هلندی، لهستانی، ترکی، چینی، ویتنامی، مغولی و... ترجمه شده است.

رمان تاریخی کیم یونگ ها، Black Flower، که در سال ۲۰۰۴ برنده‌ی جایزه‌ی ادبی دونگ‌این شد، داستان کارگران مهاجر کره‌ای در مکزیک را روایت می‌کند. این اثر از رمان‌های کلاسیک رشد شخصیت (Bildungsroman)، داستان‌های سفر دریایی (مانند فیلم تایتانیک)، مطالعات قوم‌نگاری دین و نیز تاریخ‌های تبعید و مهاجرت کره‌ای الهام گرفته است. نمونه‌ای دیگر از سبک ترکیبی او در رمان چهارمش با نام Your Republic Is Calling You دیده می‌شود.

کیم یونگ ها به‌عنوان نویسنده‌ای شناخته می‌شود که در بازنمایی حساسیت‌های شهری دهه‌ی ۱۹۹۰ مهارت ویژه‌ای دارد. آثار او اغلب از فضاهایی ناآشنا یا حتی غریب بهره می‌گیرند تا پیامدهای سرمایه‌داری مدرن و فرهنگ شهری را کاوش کنند. چندین فیلم بر پایه‌ی آثار کیم یونگ ها ساخته شده‌ است. همچنین آثار او در میان هواداران اینترنتی نیز محبوب‌ بوده‌اند و ویدئوها و پویانمایی‌هایی بر پایه‌ی آثارش ساخته‌ شده است. در سال ۲۰۱۷ نیز فیلم Memoir of a Murderer از رمان A Murderer’s Guide to Memorization به قلم او اقتباس شد.

کیم یونگ ها در سال ۲۰۰۵، به‌همراه جان اچ. لی، برای فیلم‌نامه‌ی A Moment to Remember برنده‌ی جایزه‌ی بهترین فیلم‌نامه‌ی اقتباسی در جشنواره‌ی Grand Bell Awards شد. او در مصاحبه‌ای در سال ۲۰۰۸ اعلام کرد که ضد زادوولد است. به باور او زندگی سرشار از رنج است و به همین دلیل تصمیم گرفته است فرزندی به دنیا نیاورد.

بخشی از کتاب خاطرات یک قاتل

«پیچ. پیچی که آن تعمیرکارِ فرورفته در جلد یک خوانندهٔ مشتاق، هنگام اجرای آزمایشی‌اش روی صحنه، در دست داشت. زمانی که مرد جوان با حرارت به آواز خواندن ادامه داد، تمام حواس یونسِئوک به آن قسمت فلزی سخت بود. انگار دستِ من بود که چیزی را نگه می‌داشت. هر چیزی حتی یک گردو یا از آن تیله‌های شیشه‌ای که مغازه‌های لوازم‌التحریر وقتی بچه بودم می‌فروختند. یونسئوک به کف خالی دستش چشم دوخت.

در آن روز تابستانی فروشگاه لبریز از جمعیت بود. قبل از یک تعطیلی رسمی بود. سه‌تایی - یونسئوک، همسرش میرا و پسر سه‌ساله‌شان سئونگمین که توی چرخ‌دستی نشسته بود - با پله‌برقی به سوپرمارکت واقع در زیرزمین می‌رفتند. صحنه‌ای بود که تا آخر عمر مدام در ذهنش تکرار می‌شد، اما آن در آن لحظه هنوز خبر نداشت. از بلندگو تبلیغ یک فروش فوق‌العاده پخش می‌شد و بچه‌ها جیغ می‌زدند و به‌سرعت از کنار چرخ‌دستی رد می‌شدند. یونسئوک خواسته بود در خانه بماند و مسابقهٔ بیسبال را از تلویزیون تماشا کند. واقعاً دلش این را می‌خواست اما میرا، میرا نه، او خواسته بود بروند خرید.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۳ تیر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب خاطرات یک قاتل و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابخاطرات یک قاتل
مترجمعلیرضا برازنده‌نژاد
انتشاراتنشر هیرمند
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۹/۰۱/۰۱
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.