کتاب در آستانه خاکستری سعید سکاکی + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:سنجاق
امتیاز
۳.۰از ۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب در آستانه خاکستری

کتاب الکترونیکی «در آستانهٔ خاکستری» مجموعه‌ای از شعرهای «سعید سکاکی» است که نشر سنجاق آن را منتشر کرده است. این دفتر دومین مجموعهٔ شعر نویسنده پس از «همسکوت» به‌شمار می‌آید و شامل اشعار تازه و همچنین برخی شعرهای ویرایش‌شده از دفتر قبلی است. «در آستانهٔ خاکستری» با نگاهی به تجربه‌های شخصی، دغدغه‌های روزمره و تاملات شاعرانه، فضایی میان روشنی و تاریکی را به تصویر می‌کشد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب در آستانه خاکستری

«در آستانهٔ خاکستری» اثری در قالب شعر معاصر فارسی است که توسط «سعید سکاکی» سروده شده و نشر سنجاق آن را منتشر کرده است. این مجموعه، حاصل نُه سال فاصله از دفتر شعر اول شاعر است و دربرگیرندهٔ اشعاری‌ست که طی این سال‌ها نوشته یا بازنویسی شده‌اند. ساختار کتاب بر پایهٔ شعرهای آزاد و سپید است و لحن آن بیشتر به گفت‌وگوهای درونی و تاملات شخصی گرایش دارد. شاعر در یادداشت آغازین، به روند کندتر نوشتن شعر در سال‌های اخیر و تغییر نگاهش به شعر اشاره کرده است؛ جایی که شعر دیگر شور و هیجان گذشته را ندارد و بیشتر به زمزمه‌ای شخصی و پنجره‌ای برای دیدن بدل شده است. فضای کتاب، میان دو قطب روشنایی و تاریکی، یا به تعبیر شاعر، در آستانهٔ خاکستری، حرکت می‌کند و سرگشتگی، تردید و امید را در کنار هم قرار می‌دهد. این مجموعه، نه‌تنها بازتابی از دغدغه‌های فردی شاعر است، بلکه به تجربه‌های مشترک انسانی نیز می‌پردازد و با زبان و تصاویری ملموس، احساسات و افکار روزمره را به تصویر می‌کشد.

چرا باید کتاب در آستانه خاکستری را بخوانیم؟

این مجموعه شعر، تجربه‌ای از مواجهه با احساسات متضاد و لحظات گذرای زندگی را پیش روی مخاطب می‌گذارد. «در آستانهٔ خاکستری» با پرداختن به تردیدها، امیدها، دلتنگی‌ها و لحظات شخصی، فرصتی برای همدلی و بازاندیشی در احساسات انسانی فراهم می‌کند. اشعار این کتاب، با تصویرسازی‌های ساده و صمیمی، به دغدغه‌های روزمره و تجربه‌های مشترک می‌پردازند و مخاطب را به تامل دربارهٔ موقعیت‌های خاکستری زندگی دعوت می‌کنند. خواندن این اثر می‌تواند برای کسانی که به دنبال لمس صادقانهٔ احساسات و تجربه‌های انسانی هستند، تجربه‌ای متفاوت باشد.

این کتاب برای علاقه‌مندان به شعر معاصر فارسی، کسانی که به تاملات درونی و تجربه‌های شخصی علاقه دارند و افرادی که در جست‌وجوی بازتاب احساسات و دغدغه‌های روزمره در قالب شعر هستند، مناسب است. همچنین برای کسانی که به دنبال همدلی با لحظات خاکستری و گذرای زندگی‌اند، پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب در آستانه خاکستری

«زمان که می‌گذرد، باید اختیار کنی نگاه کن به زمان، باید اضطرار کنی نگاه کن که چه حیرانی و نمی‌دانی در آستانهٔ خاکستری چه کار کنی زمان که می‌گذرد فرق می‌کند یا نه؟ چقدر مانده که پاییز را بهار کنی؟ زمان که می‌گذرد، این زمان که می‌گذرد که تا کجا غمِ این جمله را قطار کنی؟ از این به بعد که باران شدی کویرکویر چقدر گریه قرار است بر مزار کنی؟ کدام دست؟ چه وقتی؟ چرا خیانت کرد؟ که شانه را نتوانستی استوار کنی گذشته هر چه که باشد گذشته است، چطور که گاه فرصتی از زندگی شکار کنی؟ به رغم این همه ناباورانه می‌خندی که ناامیدی‌مان را جریحه‌دار کنی چه حرف‌ها که از آیینه دور می‌مانی چه وقت‌ها که نمی‌خواهی آشکار کنی نگاه کن که مرا شرمسار می‌بینی مرا دوباره مبادا که سوگوار کنی بیا و قلبا از این پس قبول کن مغلوب! از این به بعد قرار است واگذار کنی قبول می‌کنم آری پذیرشش سخت است نمی‌توانی از این بیشتر فرار کنی تو ناتوانی از این رنج‌های روزافزون تو آسمانی و باید که روزگار کنی ببین چه عین شب ِ تار مثبت‌اندیشم تو هم بیا که تماشای انتظار کنی از این قفس چه بگویم؟ خودم نمی‌دانم به جز همین که خودت را امیدوار کنی»