کتاب شخصیت مذاکره در تجارت و صنعت
معرفی کتاب شخصیت مذاکره در تجارت و صنعت
کتاب الکترونیکی «شخصیت مذاکره در تجارت و صنعت» (نویسنده: محمد حسن جیکاره، ناشر: انتشارات نظری) اثری تخصصی در حوزه مذاکرههای تجاری و صنعتی است که به بررسی ابعاد شخصیتی مذاکرهکنندگان و تاثیر آن بر موفقیت مذاکرات میپردازد. این کتاب با رویکردی تحلیلی، مهارتها و ویژگیهای لازم برای مذاکره در محیطهای تجاری و صنعتی را واکاوی میکند و به موضوعاتی چون ارتباطات، تصمیمگیری، تیمسازی و تضمینهای حقوقی میپردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب شخصیت مذاکره در تجارت و صنعت
«شخصیت مذاکره در تجارت و صنعت» اثری است که به بررسی نقش شخصیت و مهارتهای فردی در فرآیند مذاکرههای تجاری و صنعتی میپردازد. این کتاب در دورهای نوشته شده که اهمیت مذاکره و ارتباطات حرفهای در فضای کسبوکار و صنعت بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است. نویسنده تلاش کرده تا با نگاهی علمی و تجربی، موضوع مذاکره را از ابعاد مختلف مورد بررسی قرار دهد و به جای تکیه صرف بر تجربههای شخصی، به تحلیل علمی و ساختاری این فرآیند بپردازد. کتاب به موضوعاتی مانند اهمیت ارتباطات، تاثیر ژنتیک و محیط بر شخصیت مذاکرهکننده، نقش احساسات و تصمیمگیری، انواع مذاکره و تفاوتهای مذاکره در سطوح مختلف سازمانی میپردازد. همچنین، به چالشهای رایج در مذاکرات، نقش تیم مذاکرهکننده، تضمینهای حقوقی و تفاوتهای مذاکره با اشخاص حقیقی و حقوقی اشاره میکند. این اثر با ارائه مثالها و تحلیلهای کاربردی، تصویری جامع از روند مذاکره در محیطهای تجاری و صنعتی ارائه میدهد.
خلاصه کتاب شخصیت مذاکره در تجارت و صنعت
کتاب «شخصیت مذاکره در تجارت و صنعت» با مقدمهای آغاز میشود که در آن نویسنده بر اهمیت شناخت علمی مذاکره و پرهیز از تکیه صرف بر تجربههای فردی تاکید میکند. در ادامه، کتاب به بررسی مبانی ارتباطات انسانی میپردازد و نقش ارتباط کلامی، غیرکلامی و بصری را در موفقیت مذاکرات تحلیل میکند. نویسنده با اشاره به تاثیر ژنتیک و محیط بر شکلگیری شخصیت مذاکرهکننده، توضیح میدهد که ویژگیهای فردی چگونه میتوانند بر روند مذاکره تاثیرگذار باشند. بخشهایی از کتاب به موضوعاتی مانند تحریف اطلاعات، نقش احساسات در تصمیمگیری، تفاوتهای فردی و گروهی در مذاکره و اهمیت تیمسازی اختصاص یافته است. همچنین، تفاوت مذاکره در سطوح مختلف سازمانی و چالشهای مذاکره با اشخاص حقیقی و حقوقی بررسی میشود. نویسنده به نقش تضمینهای حقوقی، انواع قراردادها و اهمیت شناخت قوانین و مقررات اشاره میکند و در نهایت، با ارائه توصیههایی برای بهبود مهارتهای ارتباطی و تصمیمگیری، تلاش میکند مخاطب را با ابعاد مختلف مذاکره حرفهای آشنا کند.
چرا باید کتاب شخصیت مذاکره در تجارت و صنعت را خواند؟
این کتاب با تمرکز بر ابعاد شخصیتی و مهارتهای ارتباطی مذاکرهکنندگان، به خواننده کمک میکند تا درک عمیقتری از فرآیند مذاکره در محیطهای تجاری و صنعتی به دست آورد. اثر حاضر با تحلیل علمی و کاربردی، به موضوعاتی میپردازد که در مذاکرات واقعی با آنها مواجه میشویم؛ از جمله نقش احساسات، اهمیت تیمسازی، چالشهای حقوقی و تفاوتهای فردی. مطالعه این کتاب میتواند برای افرادی که به دنبال ارتقای مهارتهای مذاکره و تصمیمگیری در فضای کسبوکار هستند، مفید باشد.
خواندن کتاب شخصیت مذاکره در تجارت و صنعت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای مدیران، کارشناسان بازرگانی، فعالان صنعت، دانشجویان مدیریت و افرادی که درگیر مذاکرات تجاری و صنعتی هستند مناسب است. همچنین، برای کسانی که به دنبال تقویت مهارتهای ارتباطی، تصمیمگیری و شناخت بهتر فرآیند مذاکره در محیطهای حرفهایاند، توصیه میشود.
فهرست کتاب شخصیت مذاکره در تجارت و صنعت
- مقدمه: معرفی کلی اهمیت مذاکره و ضرورت شناخت علمی آن. - ارتباطات اساسی و پایه: بررسی انواع ارتباط (کلامی، غیرکلامی، بصری) و نقش آنها در مذاکره. - تحریف و نقش آن در مذاکره: توضیح انواع تحریف (لفظی، معنوی، موضوعی) و تاثیر آن بر روند مذاکرات. - شخصیت مذاکرهکننده: تحلیل تاثیر ژنتیک، محیط و ویژگیهای فردی بر موفقیت در مذاکره. - احساسات و تصمیمگیری: بررسی نقش احساسات در فرآیند تصمیمگیری و تاثیر آن بر نتایج مذاکره. - انواع مذاکره: معرفی انواع مذاکره (تجاری، صنعتی، خانوادگی، فردی) و تفاوتهای آنها. - تیم مذاکرهکننده: ویژگیهای تیم موفق، تخصصهای مورد نیاز و اهمیت هماهنگی اعضا. - تضمینها و ضمانتها: بررسی انواع تضمینهای حقوقی و نقش آنها در قراردادها و مذاکرات. - مذاکره با اشخاص حقیقی و حقوقی: تفاوتها، چالشها و راهکارهای پیشنهادی برای موفقیت در هر نوع مذاکره. - جمعبندی و توصیهها: نکات کلیدی برای بهبود مهارتهای مذاکره و تصمیمگیری در محیطهای حرفهای.
بخشی از کتاب شخصیت مذاکره در تجارت و صنعت
«ارتباط را میتوان به بهترین نحو، به صورت انتقال پیام از فرستنده به گیرنده، به شیوهای قابل فهم خلاصه کرد. اهمیت ارتباط مؤثر در دنیای تجارت و زندگی شخصی، غیر قابل اندازهگیری است. از منظر کسبوکار، ارتباط مؤثر یک الزام مطلق است، زیرا معمولاً تفاوت بین موفقیت و شکست یا سود و زیان را توضیح میدهد. در تعریفی بسیار ساده: ارتباط، پلی است میان تمایلات افراد با یکدیگر برای کسب حسی مشترک در خصوص یک موضوع مشخص و معین. ارتباط، یک ویژگی اساسی در زندگی است. ایجاد ارتباطهای سازنده این امکان را برای ما مهیا میسازد که افکار، نظرات، احساسات و اطلاعات را به اشکال متفاوت و قابل درک به افراد مورد نظر منتقل کنیم. اگر با دقت و ریزبینی به اطراف خود نگاه کنیم، چه آنچه که زنده مینامیم و چه آنچه که غیرزنده در نظر میگیریم، همه و همه با ما ارتباط برقرار میکنند و مفاهیمی را به ذهن ما مترتب میکنند؛ لذا ذهن و حواس پنجگانه باید برای درک آنچه که در حال انتقال به سوی ما است، آماده شده باشد. در دوران مدرن امروزی، ارتباطگیری مثبت اهمیت زیادی پیدا کرده است؛ انواع اجتماعی، بهینه کردن روابط خانوادگی و دفاع در باب خطا و غیره ضروری است. بنابراین، آگاه بودن و البته دانستن انواع مختلف قاری ارتباط، بسیار ضروری میباشد.»