معرفی و دانلود کتاب فعالیت‌هایی برای پرورش حافظه pdf + خلاصه رایگان

ویژه‌ی دانش‌آموزان دوره‌ی ابتدایی

۳.۰(از ۳ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب فعالیت‌هایی برای پرورش حافظه

«فعالیت‌هایی برای پرورش حافظه‌؛ ویژه‌ی دانش‌آموزان دوره‌ی ابتدایی» اثر باربارا آلمن و ترجمه‌ی مریم نوزرآدان است. در این کتاب‌، با فعالیت‌هایی که ذهن و فکر دانش‌آموزان را به چالش و تمرین وامی‌دارد و به آنان کمک می‌کند تا هر چه را آموختند به خاطر بسپارند آشنا می‌شویم. همچنین فعالیت‌هایی را که برای آموزش مباحث دورس ریاضی و ادبیات و ریاضی و علوم و... مفید هست با تکنیک‌های خاصی آموزش می‌دهد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب فعالیت‌هایی برای پرورش حافظه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

شابک۹۷۸۹۶۴۲۷۸۵۳۵۳‬‬

شادي. ميرزالو /1383
۱۳۹۸/۱۲/۰۱

عالی بود

۱۰۱ روش برای آموزش مهارت های اجتماعی به کودکانتصویر جلد کتاب ۱۰۱ روش برای آموزش مهارت های اجتماعی به کودکان
لارنس ا. شاپیرو
مبانی زیست شناسی سلولی آلبرتس؛ جلد اول (فصل ۵، DNA و کروموزوم ها)تصویر جلد کتاب مبانی زیست شناسی سلولی آلبرتس؛ جلد اول (فصل ۵، DNA و کروموزوم ها)
بروس آلبرتس
کلید‌های تخلیه هیجانی در کودکانتصویر جلد کتاب کلید‌های تخلیه هیجانی در کودکان
سپیده خلیلی
کودک مضطرب شماتصویر جلد کتاب کودک مضطرب شما
جان اس. دیسی
کلیدهای پرورش مهارت های اساسی زندگی در کودکان و نوجوانانتصویر جلد کتاب کلیدهای پرورش مهارت های اساسی زندگی در کودکان و نوجوانان
دروتی ریچ
کمک به کودکان برای بهبود مهارت‌های ارتباطی: فعالیت‌های درمانی برای معلمان، والدین و درمانگرانتصویر جلد کتاب کمک به کودکان برای بهبود مهارت‌های ارتباطی: فعالیت‌های درمانی برای معلمان، والدین و درمانگران
دبورا پلامر
بازی های پرورش دقت و تمرکزتصویر جلد کتاب بازی های پرورش دقت و تمرکز
داریوش صادقی
اختلال بیش فعالی و نقص توجه و تمرکزتصویر جلد کتاب اختلال بیش فعالی و نقص توجه و تمرکز
رویا طاهری
من پر از احساساتتصویر جلد کتاب من پر از احساسات
ایمی جف
بازی درمانی و انواع آنتصویر جلد کتاب بازی درمانی و انواع آن
سحر صفرزاده
آموزش تفکر به کودکان (کتاب کار کودکان ۱۴ - ۸ سال)تصویر جلد کتاب آموزش تفکر به کودکان (کتاب کار کودکان ۱۴ - ۸ سال)
محمد نجفی
شناخت حافظه کاری و روش های تقویت آنتصویر جلد کتاب شناخت حافظه کاری و روش های تقویت آن
تریسی پکم آلووی
کلیدهای تربیت فرزند در خانواده های تک سرپرستتصویر جلد کتاب کلیدهای تربیت فرزند در خانواده های تک سرپرست
کارل پیک‌هارت
گربه سازگار درمان شناختی- رفتاری کوتاه‌ مدت اضطراب کودکان (کتاب تمرین)تصویر جلد کتاب گربه سازگار درمان شناختی- رفتاری کوتاه‌ مدت اضطراب کودکان (کتاب تمرین)
فیلیپ کندال
مهارت های حل مساله اجتماعی در کودکانتصویر جلد کتاب مهارت های حل مساله اجتماعی در کودکان
مارک. دبلیو. فریزر
آموزش و ارزشیابی راهبردهای حل مسالهتصویر جلد کتاب آموزش و ارزشیابی راهبردهای حل مساله
مریم شریف‌زاده
دستورالعمل آموزشی - درمانی؛ بهسازی فعال حافظهتصویر جلد کتاب دستورالعمل آموزشی - درمانی؛ بهسازی فعال حافظه
علی‌اکبر ارجمندنیا