دانلود و خرید کتاب شکوفه‌های باغ بندگی: شیوه‌های انتقال مفاهیم دینی به کودکان پیش‌دبستانی عبدالاحد اسلامی
تصویر جلد کتاب شکوفه‌های باغ بندگی: شیوه‌های انتقال مفاهیم دینی به کودکان پیش‌دبستانی

کتاب شکوفه‌های باغ بندگی: شیوه‌های انتقال مفاهیم دینی به کودکان پیش‌دبستانی

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب شکوفه‌های باغ بندگی: شیوه‌های انتقال مفاهیم دینی به کودکان پیش‌دبستانی

«شکوفه‌های باغ بندگی» نوشته‌ی عبدالأحد اسلامی(-۱۳۵۶) است. این کتاب در خصوص آموزش‌های دینی و عبادی به کودکان است. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: آموزش مفاهیم دینی به کودکان گرچه امری بسیار مقدس و والاست، اما موفقیت در آن، در گرو آگاهی و شناخت اصول و روش‌های آموزشی متناسب با آن است. امام علی (ع) می‌فرمایند: "هیچ حرکتی نیست مگر اینکه انسان در به انجام رساندن آن به شناخت و آگاهی نیاز دارد". در این بخش، به اصول و روش‌های آموزش مفاهیم دینی می‌پردازیم. تا مربی با بهره‌گیری از آن، بر موفقیت خود در امر آموزش مفاهیم دینی بیفزاید. هدف از آشنا‌سازی کودکان با مفهوم خداوند و دیگر مفاهیم دینی را می‌توان چنین برشمرد: ـ غنی‌سازی افکار کودک و پایه‌ریزی توحید در ذهن و جان‌ او؛ ـ ایجاد علاقه به خداوند و اولیای الهی؛ ـ پرورش احساس مسئولیت در برابر خداوند؛ ـ پدیدآیی حالت‌های اولیه ایمان در کودک؛ ـ جلوگیری از بروز اندیشه‌های انحرافی؛ ـ تبدیل به باورهایی مبتنی بر شناخت درست (به دنبال شناخت درست رفتارهای دینی درست نیر خواهد بود) ـ برخورداری از سلامت روان.
مثنوی مولوی و فلسفه برای کودکان
یحیی قائدی
یادگیری معکوس در ریاضیات
جان برگمن
تدریس به روش قصه گویی
رویا تجویدی
مهارت‌های زندگی (برای کودکان)
سیداصغر ساداتیان
آسیب‌های اجتماعی و فرزندان ما
حامد اختیاری
مأموران تفکیک زباله
هوانگ پی شو
آموزش مفاهیم دینی به خردسالان؛ کتاب راهنمای نمایش خلاق (برای مربیان مهدهای کودک)
انتشارات لک لک
آموزش مفاهیم دینی به خردسالان؛ کتاب مرجع (برای مربیان مهدهای کودک)
مقصود نعیمی‌ذاکر
پوپک و پرسندو؛ داستان فلسفی برای گروه سنی ۸-۷ سال
یحیی قائدی
به کودکان اعتماد کنیم: مبانی روانشناسی رشد شناختی در برنامه فلسفه برای کودکان
مهرنوش هدایتی
آموزش مهارت‌ها؛ شنیداری، دیداری، نوشتاری (پیش دبستان)
لیلا عظیمی
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است