کتاب خانه جای مردگان است
معرفی کتاب خانه جای مردگان است
معرفی کتاب خانه جای مردگان است
کتاب الکترونیکی «خانه جای مردگان است» نوشتهٔ الهام قدوسی، روایتی داستانی از خانوادهای است که پس از مرگ مادر، دوباره دور هم جمع میشوند و با رازهای پنهان و زخمهای قدیمی روبهرو میشوند. این اثر توسط نشر جنوارز منتشر شده و به بررسی روابط خانوادگی، سوگواری، اعتیاد و گذشتههای حلنشده میپردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب خانه جای مردگان است
«خانه جای مردگان است» داستانی معاصر است که در بستر یک خانوادهٔ آمریکایی روایت میشود. داستان با مرگ مادر خانواده آغاز میشود و سه فرزند او، هر یک با گذشته و مشکلات خاص خود، به خانهٔ کودکیشان بازمیگردند. فضای داستان در شهری کوچک و منزوی شکل میگیرد؛ جایی که خاطرات تلخ و شیرین، رازهای خانوادگی و زخمهای کهنه دوباره سر باز میکنند. روایت کتاب از زاویه دید شخصیتهای مختلف پیش میرود و هر فصل به یکی از اعضای خانواده اختصاص دارد. این ساختار چندصدایی، امکان شناخت عمیقتر شخصیتها و انگیزههایشان را فراهم میکند. کتاب به موضوعاتی چون سوگواری، اعتیاد، جدایی، حسرت و تلاش برای آشتی با گذشته میپردازد و در خلال روایت، به تدریج راز ناپدید شدن پدر خانواده و تأثیر آن بر زندگی فرزندان آشکار میشود. فضای اثر، ترکیبی از اندوه، طنز تلخ و امید به رهایی از گذشته است.
خلاصه کتاب خانه جای مردگان است
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان با مرگ مادر خانواده آغاز میشود؛ زنی که سالها با سختی و رنج فرزندانش را بزرگ کرده و حالا در بستر بیماری، آخرین لحظات زندگیاش را میگذراند. سه فرزند او—بت، مایکل و نیکول—هر یک با فاصلهای عاطفی و جغرافیایی از خانه دور بودهاند و حالا برای مراسم تدفین مادر بازمیگردند. بت، دختر ارشد، سالهاست بار مسئولیت خانواده را به دوش میکشد و با جدایی و اندوه دستوپنجه نرم میکند. مایکل، برادر کوچکتر، پس از ترک خانه و رسیدن به موفقیت، حالا با احساسات متناقض نسبت به خانواده روبهروست. نیکول، خواهر کوچکتر، با اعتیاد و شکستهای پیدرپی، بیش از همه از خانواده فاصله گرفته است. مرگ مادر، فرصتی برای روبهرو شدن با گذشته و رازهای پنهان خانواده فراهم میکند. یکی از این رازها، ناپدید شدن پدر خانواده در سالهای گذشته است؛ موضوعی که هنوز ذهن فرزندان را درگیر کرده و با آخرین جملات مادر، ابعاد تازهای پیدا میکند. در طول داستان، شخصیتها با سوگواری، احساس گناه، خشم و تلاش برای بخشش خود و یکدیگر مواجه میشوند. روایت با بازگشت به خاطرات کودکی، کشمکشهای خانوادگی و تلاش برای یافتن معنایی تازه از خانه و خانواده پیش میرود، بیآنکه پایانی قطعی یا پاسخی روشن برای همهٔ پرسشها ارائه دهد.
چرا باید کتاب خانه جای مردگان است را خواند؟
این کتاب با نگاهی صادقانه و بیپرده به پیچیدگیهای روابط خانوادگی، سوگواری و تأثیر گذشته بر زندگی امروز میپردازد. روایت چندصدایی و شخصیتپردازی دقیق، امکان همدلی با هر یک از اعضای خانواده را فراهم میکند. «خانه جای مردگان است» فرصتی برای تأمل دربارهٔ فقدان، بخشش و معنای خانه در زندگی معاصر است و خواننده را به بازاندیشی دربارهٔ ریشههای خود و نقش خاطرات در شکلدهی هویت دعوت میکند.
خواندن کتاب خانه جای مردگان است را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به رمانهای خانوادگی، داستانهای معاصر و آثاری که به موضوعاتی چون سوگواری، اعتیاد، جدایی و رازهای خانوادگی میپردازند مناسب است. همچنین برای کسانی که با فقدان یا بحرانهای خانوادگی روبهرو بودهاند، میتواند تجربهای همدلانه و تأملبرانگیز باشد.
بخشی از کتاب خانه جای مردگان است
«هیچچیز بهتر از مرگ نمیتواند مردم را دور هم جمع کند؛ درست مثل یک سوت بلند برای سگی که از صاحب خود دور شده است. وقتی کسی میمیرد. همه میآیند. مرگ. بیانتها نبودن زندگی را گوشزد کرده و به یاد ما میآورد که دیر یا زود» نوبت خودمان میشود. ما نیز کمی توقف کرده و به اين اخطار گوش میدهیم. آن را درک میکنيم. احترامی را که لایق آن است به جا میآوریم و سپس به نقاط مختلف میرویم. اما منتظریم؛ منتظریم تا دوباره اخطار را بشنویم» امیدواریم؛ امیدواریم که اخطار بعدی برای جمع کردن ما باشد. نه برای جمع شدن دیگران برای ما. نگران نباشید. این بار ... اين اخطار برای شما نیست.»