معرفی کتاب پسرک، موش کور، روباه و اسب
کتاب پسرک، موش کور، روباه و اسب با نام اصلی The Boy, the Mole, the Fox and the Horse نوشته چارلی مکسی و ترجمه حسین فلاح که توسط انتشارات نارنگی منتشر شده، اثری تصویری و داستانی است که با روایت و تصویرسازیهای خاص خود، به مفاهیمی چون دوستی، مهربانی و امید میپردازد. این کتاب در دستهی آثار الهامبخش و فلسفی برای تمام سنین قرار میگیرد و با زبانی ساده و تصاویر تأثیرگذار، پیامهایی دربارهی زندگی و روابط انسانی ارائه داده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب پسرک، موش کور، روباه و اسب
کتاب پسرک، موش کور، روباه و اسب، اثری است که در قالب داستانی کوتاه و مصور، چهار شخصیت اصلی را در سفری نمادین همراه میکند. این کتاب نخستینبار در دورهای منتشر شد که نیاز به امید و همدلی در میان مردم پررنگ بود. چارلی مکسی با الهام از تجربههای شخصی و دغدغههای انسانی، اثری خلق کرده که مرز سنی نمیشناسد و برای هر مخاطبی قابللمس است. تصاویر و دیالوگهای کتاب، فضایی شاعرانه و تأملبرانگیز ایجاد میکنند و هر صفحهی آن میتواند نقطهی شروعی برای تفکر یا گفتوگو باشد. کتاب بهگونهای طراحی شده که خواننده میتواند از هر صفحهای مطالعه را آغاز کند و هربار برداشت تازهای داشته باشد. این اثر نهتنها داستانی برای کودکان، بلکه پیامی برای بزرگسالان نیز دارد و به موضوعاتی چون پذیرش خود، شجاعت، دوستی و مهربانی میپردازد.
خلاصه داستان پسرک، موش کور، روباه و اسب
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
داستان پسرک، موش کور، روباه و اسب با پسرکی آغاز میشود که تنهاست و در جستوجوی معنا و همراهی، با موش کور آشنا میشود. موش کور عاشق کیک است و با نگاه کودکانه و پرسشگر خود، پسرک را به تأمل دربارهی زندگی و ارزشها دعوت میکند. در ادامه، روباه به جمع آنها میپیوندد؛ روباهی که بهدلیل تجربههای تلخ، کمحرف و محتاط است. اسب، بزرگترین و نجیبترین شخصیت گروه، در میانهی راه به آنها ملحق میشود و با آرامش و خرد خود، جمع را همراهی میکند. گفتوگوهای میان این چهار شخصیت، حول محورهایی چون دوستی، شجاعت، پذیرش خود و مهربانی میچرخد.
هر کدام از شخصیتها نقطهضعفها و نگرانیهای خود را دارند و در طول سفر، با کمک یکدیگر میآموزند که چگونه با ترسها و تردیدهایشان روبهرو شوند. داستان در فضایی نمادین و فصل بهار روایت میشود و هر صفحه، جمله یا تصویری کوتاه دارد که به مفهومی عمیق اشاره میکند. پایان داستان باز است و مخاطب را به تأمل دربارهی مسیر زندگی و ارزش دوستی دعوت میکند.
چرا باید کتاب پسرک، موش کور، روباه و اسب را خواند؟
کتاب پسرک، موش کور، روباه و اسب با روایت ساده و تصاویر تأثیرگذار، مفاهیمی چون دوستی، پذیرش خود و مهربانی را به شکلی ملموس بیان میکند. هر صفحه فرصتی برای تأمل و گفتوگو دربارهی احساسات و ارزشهای انسانی فراهم میآورد. مطالعهی این اثر میتواند به تقویت امید، شجاعت و همدلی در زندگی روزمره کمک کند و الهامبخش لحظاتی آرام و صمیمی باشد.
خواندن کتاب پسرک، موش کور، روباه و اسب را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
برای علاقهمندان به داستانهای تصویری، دوستداران آثار فلسفی و کسانی که بهدنبال الهام و آرامش در زندگی هستند، مناسب است؛ همچنین این کتاب میتواند برای والدین، مربیان و هر کسی که دغدغهی رشد فردی و روابط انسانی دارد، مفید باشد.
بخشی از کتاب پسرک، موش کور، روباه و اسب
«موش کور گفت: من خیلی کوچک هستم.
پسرک گفت: درسته. ولی با همین جثه کوچک میتونی تأثیر بزرگی روی دنیا بذاری.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب پسرک، موش کور، روباه و اسب و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | پسرک، موش کور، روباه و اسب |
| عنوان انگلیسی: | The Boy, the Mole, the Fox and the Horse |