معرفی کتاب پسرک، موش کور، روباه و اسب
کتاب پسرک، موش کور، روباه و اسب نوشتهٔ چارلی مکسی و ترجمهٔ هدی ممدوح و ویراستهٔ یاشا اولاد دیلمقانیان است. انتشارات آناناس این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این داستان اسکاتلندی برای کودکان نوشته شده است.
درباره کتاب پسرک، موش کور، روباه و اسب
کتاب پسرک، موش کور، روباه و اسب که با یاری گروه هنری و گرافیک یاشا اولاد دیلمقانیان و «پورشا اولاد دیلمقانیان» منتشر شده، حاوی داستانی درمورد خودسازی است. شخصیتهای این داستان را حیوانات تشکیل دادهاند.
خواندن کتاب پسرک، موش کور، روباه و اسب را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به کودکان گروه سنی «ج» پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب پسرک، موش کور، روباه و اسب و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | پسرک، موش کور، روباه و اسب |
| حجم فایل کتاب: | ۷۵.۷۵ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸۶۲۲۵۳۳۲۳۴۸ |
| تعداد صفحهها: | ۱۱۱ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۳۵۰۰۰ تومان |

موش کور گفت:تو همیشه نیمه پر لیوان رو می بینی یا نیمه خالیش رو ؟؟ پسرک گفت: باید خوشحال باشم که لیوان دارم، ما از فردامون خبر نداریم فقط باید بدونیم که همدیگه رو دوست داریم
پند اموزه
خیلی کتاب ساده و روکی بود انگار خودمم اونجا پیششون بودم و انگار حرفای خودم با خودم بود زمانی که تو صلح هستم
کیوت بود
عالی
بدترین نوع وقت تلف کردن :« مقایسه خود با دیگران است »
خیلی کتاب دلنشینی بود من دوسش داشتم 👍🏼👍🏼
خیلی کتاب جالب و آرامش بخشی بود. تصویر سازی کتاب رو خیلی زیاد دوست داشتم و واقعا همون طور که نویسنده گفت این کتاب برای هر سنی مناسبه :))
کتاب فوق العاده آموزندهای بود در عین سادگی و کوتاهی کلمات و جملات اما با مفهوم و دلنشین بود مخصوصا که با تصویر بود آدم کیف میکرد دم تون گرم
بسیار زیبا ،از متن و تصاویرش لذت ببرید✨🌱
خیلی کتاب جالبیه،برای شروع کتاب خوندن عالیه و برای هر سنی مناسبه