کتاب پسرک، موش کور، روباه و اسب ترجمه هدی ممدوح

کتاب پسرک، موش کور، روباه و اسب

۴.۳(از ۲۸ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب پسرک، موش کور، روباه و اسب

کتاب پسرک، موش کور، روباه و اسب نوشتهٔ چارلی مکسی و ترجمهٔ هدی ممدوح و ویراستهٔ یاشا اولاد دیلمقانیان است. انتشارات آناناس این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این داستان اسکاتلندی برای کودکان نوشته شده است.

درباره کتاب پسرک، موش کور، روباه و اسب

کتاب پسرک، موش کور، روباه و اسب که با یاری گروه هنری و گرافیک یاشا اولاد دیلمقانیان و «پورشا اولاد دیلمقانیان» منتشر شده، حاوی داستانی درمورد خودسازی است. شخصیت‌های این داستان را حیوانات تشکیل داده‌اند.

خواندن کتاب پسرک، موش کور، روباه و اسب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به کودکان گروه سنی «ج» پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پسرک، موش کور، روباه و اسب و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:پسرک، موش کور، روباه و اسب
تعداد صفحه‌ها:۱۱۱ صفحه
قیمت کتاب:۳۵۰۰۰ تومان

Atena
۱۴۰۴/۰۱/۲۰

موش کور گفت:تو همیشه نیمه پر لیوان رو می بینی یا نیمه خالیش رو ؟؟ پسرک گفت: باید خوشحال باشم که لیوان دارم، ما از فردامون خبر نداریم فقط باید بدونیم که همدیگه رو دوست داریم

mohammad sadegh
۱۴۰۳/۰۷/۲۰

پند اموزه

۱۴۰۴/۰۲/۱۱

خیلی کتاب ساده و روکی بود انگار خودمم اونجا پیششون بودم و انگار حرفای خودم با خودم بود زمانی که تو صلح هستم

مبینا
۱۴۰۳/۰۶/۰۶

کیوت بود

ba
۱۴۰۳/۱۰/۲۴

عالی

reza
۱۴۰۴/۱۲/۰۸

بدترین نوع وقت تلف کردن :« مقایسه خود با دیگران است »

۱۴۰۴/۰۲/۱۴

خیلی کتاب دلنشینی بود من دوسش داشتم 👍🏼👍🏼

محدثه
۱۴۰۵/۰۱/۰۲

خیلی کتاب جالب و آرامش بخشی بود. تصویر سازی کتاب رو خیلی زیاد دوست داشتم و واقعا همون طور که نویسنده گفت این کتاب برای هر سنی مناسبه :))

۱۴۰۴/۱۲/۲۹

کتاب فوق العاده آموزنده‌ای بود در عین سادگی و کوتاهی کلمات و جملات اما با مفهوم و دلنشین بود مخصوصا که با تصویر بود آدم کیف میکرد دم تون گرم

۱۴۰۴/۱۲/۲۷

بسیار زیبا ،از متن و تصاویرش لذت ببرید✨🌱