کتاب فقط زمانی باز شود که... جولی اسمیت + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب فقط زمانی باز شود که...

کتاب فقط زمانی باز شود که...

نویسنده:جولی اسمیت
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب فقط زمانی باز شود که...

معرفی کتاب فقط زمانی باز شود که...

کتاب الکترونیکی «فقط زمانی باز شود که... (نامه‌هایی برای گذر از روزهای دشوار)» نوشتهٔ جولی اسمیت و ترجمهٔ کیومرث عاقلان، اثری از نشر مه است که به موضوع سلامت روان، تاب‌آوری و مواجهه با چالش‌های زندگی می‌پردازد. نویسنده با بهره‌گیری از تجربهٔ روان‌شناسی بالینی خود، مجموعه‌ای از نامه‌ها و توصیه‌ها را برای عبور از لحظات سخت و بحران‌های فردی ارائه می‌دهد. این کتاب در دستهٔ روان‌شناسی کاربردی و خودیاری قرار می‌گیرد و برای کسانی نوشته شده که به دنبال راهی برای عبور از روزهای دشوار هستند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب فقط زمانی باز شود که...

«فقط زمانی باز شود که...» در قالب نامه‌هایی صمیمانه و کاربردی، به دغدغه‌های روزمره و بحران‌های روانی می‌پردازد که بسیاری از افراد در زندگی با آن‌ها روبه‌رو می‌شوند. این کتاب در دوره‌ای نوشته شده که سلامت روان بیش از هر زمان دیگری اهمیت یافته و بسیاری از افراد به دنبال راه‌هایی برای مدیریت احساسات، روابط و فشارهای اجتماعی هستند. نویسنده با تکیه بر تجربهٔ بالینی خود، تلاش می‌کند تا به جای ارائهٔ راه‌حل‌های کلیشه‌ای، با زبانی ملموس و مثال‌های واقعی، به خواننده کمک کند تا در مواجهه با احساس تنهایی، اضطراب، مقایسه با دیگران، مشکلات روابط و بحران‌های هویتی، راهی برای عبور و رشد پیدا کند. ساختار کتاب به گونه‌ای است که هر فصل به یک موقعیت یا احساس خاص اختصاص دارد و با ارائهٔ ابزارها و تمرین‌های عملی، خواننده را به تأمل و اقدام دعوت می‌کند. این اثر به‌دور از شعارزدگی، به واقعیت‌های زندگی روزمره می‌پردازد و سعی دارد با همدلی و صداقت، مخاطب را در مسیر خودیاری و پذیرش همراهی کند.

خلاصه کتاب فقط زمانی باز شود که...

این کتاب مجموعه‌ای از نامه‌ها و فصل‌هایی است که هرکدام به یکی از چالش‌های رایج زندگی می‌پردازد؛ از مقایسه‌کردن خود با دیگران و احساس ناکافی‌بودن، تا روابط دوستانه‌ای که دیگر کارکرد خود را از دست داده‌اند، اضطراب اجتماعی، احساس تعلق و توانایی نه‌گفتن. نویسنده در هر بخش، ابتدا با شرح یک موقعیت یا احساس آشنا آغاز می‌کند و سپس با تحلیل ریشه‌های آن، به مخاطب نشان می‌دهد که این احساسات چقدر انسانی و مشترک‌اند. برای مثال، در فصل مربوط به مقایسه با دیگران، توضیح داده می‌شود که مقایسه‌کردن امری طبیعی است اما اگر به شکل مخرب درآید، می‌تواند به حسادت، کینه و کاهش عزت‌نفس منجر شود. در ادامه، راهکارهایی برای تبدیل حسادت به الهام، انتخاب مقایسه‌های سازنده و تمرین قدردانی ارائه می‌شود. در فصل‌های دیگر، به موضوعاتی مانند پایان‌دادن به دوستی‌های ناسالم، عبور از لحظات ناخوشایند اجتماعی، یافتن حس تعلق و یادگیری نه‌گفتن پرداخته می‌شود. هر فصل با ابزارها و تمرین‌هایی همراه است که به خواننده کمک می‌کند تا آگاهانه‌تر با احساسات و روابط خود مواجه شود و مسئولیت انتخاب‌هایش را بپذیرد. نویسنده تأکید می‌کند که هیچ راه‌حل جادویی وجود ندارد و رشد فردی نیازمند تمرین، شجاعت و پذیرش آسیب‌پذیری است.

چرا باید کتاب فقط زمانی باز شود که... را خواند؟

این کتاب با پرداختن به موقعیت‌های ملموس و روزمره، به خواننده کمک می‌کند تا احساسات پیچیده و گاه متناقض خود را بهتر بشناسد و با آن‌ها کنار بیاید. «فقط زمانی باز شود که...» به جای ارائهٔ توصیه‌های کلی، ابزارهایی عملی و تمرین‌هایی برای مواجهه با اضطراب، مقایسه، روابط ناسالم و بحران‌های هویتی پیشنهاد می‌دهد. خواندن این کتاب می‌تواند به افزایش خودآگاهی، تقویت تاب‌آوری و بهبود کیفیت روابط فردی کمک کند و راهی برای عبور از روزهای دشوار پیش پای مخاطب بگذارد.

خواندن کتاب فقط زمانی باز شود که... را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کسانی مناسب است که درگیر چالش‌های روانی روزمره مانند اضطراب، احساس ناکافی‌بودن، مشکلات روابط دوستانه یا خانوادگی و بحران‌های هویتی هستند. همچنین افرادی که به دنبال راه‌هایی برای تقویت تاب‌آوری و خودیاری‌اند، می‌توانند از محتوای این اثر بهره‌مند شوند. دانشجویان، جوانان و هرکسی که در مسیر رشد فردی و سلامت روان دغدغه دارد، مخاطب این کتاب است.

فهرست کتاب فقط زمانی باز شود که...

- مقدمه: نویسنده دربارهٔ تجربه‌های شخصی و انگیزهٔ نگارش کتاب صحبت می‌کند و توضیح می‌دهد که چرا این نامه‌ها می‌توانند در لحظات دشوار مفید باشند. - فصل ۱: وقتی خودتان را مقایسه می‌کنید و احساس می‌کنید کم می‌آورید؛ به بررسی ریشه‌های مقایسه، اثرات مخرب آن و راهکارهایی برای تبدیل مقایسه به الهام و رشد فردی می‌پردازد. - فصل ۲: وقتی دوستانتان دوستان شما نیستند؛ دربارهٔ روابط ناسالم، نشانه‌های دوستی‌های آسیب‌زا و چگونگی پایان‌دادن به این روابط صحبت می‌شود. - فصل ۳: وقتی می‌خواهید در برخورد با دیگران کمتر احساس ناراحتی داشته باشید؛ به اضطراب اجتماعی، نشخوار فکری و راه‌های بهبود مهارت‌های ارتباطی می‌پردازد. - فصل ۴: وقتی احساس می‌کنید جایی ندارید و می‌خواهید خودتان را با جمع وفق دهید؛ دربارهٔ حس تعلق، اضطراب اجتماعی و مسئولیت‌پذیری در ایجاد ارتباط بحث می‌شود. - فصل ۵: وقتی همیشه می‌گویید بله ولی می‌خواهید بگویید نه؛ به اهمیت مرزبندی، یادگیری نه‌گفتن و مقابله با احساس گناه در روابط می‌پردازد. هر فصل با ابزارها و تمرین‌هایی برای مواجهه با موقعیت‌های دشوار همراه است.

بخشی از کتاب فقط زمانی باز شود که...

«بااینکه حرف‌هایم پیش رویتان است، اما من هیچ‌وقت فرد برحرفی نبوده‌ام. حتی در کودکی، بیشتر نظاره‌گر بودم و جذب می‌شدم؛ اما در مواقع نیاز به‌ندرت به کسی نزدیک می‌شدم. ازاین‌رو مثل بسیاری از بچه‌های آرام، به کتاب‌ها پناه بردم. حال که به گذشته نگاه می‌کنم، تمایلم را به خواندن، نوعی جست‌وجو می‌بینم. من از صفحه‌های کتاب‌ها چیزی می‌پرسیدم که نمی‌توانستم از افراد واقعی بپرسم. کتاب‌ها را پشت‌سرهم می‌خواندم. گاهی آنچه را نیاز داشتم، پیدا می‌کردم. گاهی هم نه. با این ذهنیت و با توجه به شغل کنونی‌ام که روان‌شناسی بالینی است، ممکن است فکر کنید هدفم ترویج خوداندیشی درونی است؛ اما این‌طور نیست. دنیای درونی شبیه به سوناست. آنجا فوایدی دارد؛ ولی به شرطی که مدت طولانی در آن نمانید. به‌جای آن، به‌شدت توصیه می‌کنم در زمان‌های چالش‌برانگیز، هرجا ممکن است، با دیگر انسان‌ها در دنیای واقعی ارتباط برقرار کنید. بیشتر پاسخ‌ها به مشکلات طبیعی سلامت روانی ما در برابر فرازونشیب‌های زندگی، با ارتباط با افراد حل می‌شود. اما آن‌قدر واقع‌بین هستم که بدانم همه‌ی افراد در زمان‌های بحرانی، به فرد قابل‌اعتمادی دسترسی ندارند. زمانی که احساس می‌کنید در حل مسائل تنها هستید و تلاش می‌کنید صدایی برای خودتان پیدا کنید که نیاز دارید بشنوید، این کتاب برای شماست.»