کتاب عکس بگیر و دوباره بمیر (جلد دوم) آر. ال. استاین + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب عکس بگیر و دوباره بمیر (جلد دوم)

کتاب عکس بگیر و دوباره بمیر (جلد دوم)

معرفی کتاب عکس بگیر و دوباره بمیر (جلد دوم)

کتاب عکس بگیر و دوباره بمیر (جلد دوم) (!Say Cheese And Die) نوشته آر. ال. استاین، درباره‌ی پسری به نام گرگ بانکز است که خیلی اتفاقی صاحب یک دوربین عجیب می‌شود؛ دوربینی که هر عکسی با آن گرفته می‌شود، پیش‌بینی شومی از آینده را نشان می‌دهد. این داستان ترسناک و طنز جلد دیگر از مجموعه‌ی محبوب و پرفروش Goosebumps است که پس از هری پاتر، دومین مجموعه‌ی پرفروش تاریخ کتاب محسوب می‌شود. مهرانگیز نکوروح این رمان نوجوانان را برای نشر گل آذین ترجمه کرده است. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب عکس بگیر و دوباره بمیر (جلد دوم)

کتاب عکس بگیر و دوباره بمیر (جلد دوم) نوشته‌ی آر. ال. استاین، داستانی پرکشش و پرتعلیق را در بستر زندگی نوجوانان روایت می‌کند. این کتاب با محوریت شخصیت گرگ بانکز و دوستانش، ماجرای یک دوربین عجیب را دنبال می‌کند که هر عکسی با آن گرفته می‌شود، پیش‌بینی شومی از آینده را نشان می‌دهد. روایت کتاب در فضای مدرسه و خانه‌های محله‌ای کوچک می‌گذرد و با شخصیت‌پردازی‌های زنده و دیالوگ‌های پرجنب‌وجوش، دنیای نوجوانی را با دغدغه‌ها، ترس‌ها و شوخی‌هایش به تصویر می‌کشد.

آر. ال. استاین در کتاب عکس بگیر و دوباره بمیر (جلد دوم)، علاوه‌ بر ایجاد فضای دلهره‌آور، به روابط میان دانش‌آموزان، چالش‌های مدرسه و فشارهای معلمان نیز پرداخته است. ساختار کتاب به‌صورت روایتی خطی و با زاویه‌ی دید اول‌شخص پیش می‌رود و با هر فصل، لایه‌ای تازه از راز دوربین و پیامدهای آن را آشکار می‌کند. در کنار ماجراهای ترسناک، طنز و شوخ‌طبعی نیز در جای‌جای داستان دیده می‌شود که فضای کتاب را متعادل و خواندنی‌تر کرده است.

این کتاب جلد دیگری از مجموعه‌ی Goosebumps است که استاین در دهه‌ی نود میلادی آن‌ها را منتشر کرد و شامل بیش از ۶۰ داستان ترسناک نوجوان می‌شود.

خلاصه کتاب عکس بگیر و دوباره بمیر (جلد دوم)

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان با گرگ بانکز، نوجوانی خجالتی و اهل خیال، آغاز می‌شود که باید گزارشی برای کلاس انگلیسی ارائه دهد. او ماجرای تابستان گذشته را تعریف می‌کند؛ زمانی که همراه دوستانش، مایکل، برد و شری، در خانه‌ی متروکه‌ی آقای کافمن یک دوربین قدیمی پیدا می‌کنند. این دوربین هر بار که عکسی می‌گیرد، آینده‌ای تاریک و وحشتناک را پیش‌بینی می‌کند؛ مثلاً عکسی از ماشین پدر گرگ، آن را خردشده نشان می‌دهد و چند روز بعد واقعاً تصادف می‌کند.

گرگ برای اثبات حقیقت ماجرا به معلم سخت‌گیرش، آقای ساور، تصمیم می‌گیرد دوباره دوربین را پیدا کند. اما خانه‌ی متروکه ویران شده و دوربین زیر آوارها پنهان است. او با کمک پسری به نام جون، دوربین را پیدا می‌کند اما ناخواسته از جون عکس می‌گیرد و حادثه‌ای برای او رخ می‌دهد.

گرگ که حالا دوربین را در اختیار دارد، تلاش می‌کند با نشان‌دادن آن به معلمش، نمره‌ی مردودی را تغییر دهد. اما دوربین همچنان دردسرساز است و هر بار که عکسی گرفته می‌شود، اتفاقی عجیب و ناخوشایند برای سوژه رخ می‌دهد.

چرا باید کتاب عکس بگیر و دوباره بمیر (جلد دوم) را بخوانیم؟

این کتاب با ترکیب هیجان، ترس و طنز، تجربه‌ای متفاوت از داستان‌های نوجوانانه ارائه می‌دهد و روایت پرتعلیق و ماجراهای غیرمنتظره‌ی آن خواننده را تا پایان با خود همراه می‌کند. همین‌طور شخصیت‌پردازی‌ها واقع‌گرایانه و روابط میان نوجوانان را با جزئیات و ظرافت به تصویر کشیده است. علاوه‌ بر این، کتاب به موضوعاتی مانند مسئولیت‌پذیری، عواقب کنجکاوی و اهمیت اعتماد به خود و دوستان می‌پردازد.

خواندن کتاب عکس بگیر و دوباره بمیر (جلد دوم) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن این رمان به نوجوانان و جوانانی که به داستان‌های معمایی، ترسناک و ماجراجویانه علاقه دارند پیشنهاد می‌شود.

درباره آر. ال. استاین

رابرت لارنس استاین، معروف به آر. ال. استاین (R. L. Stine)، از تأثیرگذارترین و پرفروش‌ترین نویسندگان تاریخ ادبیات وحشت است که با عنوان استیون کینگ ادبیات کودک شناخته می‌شود. او که در خانواده‌ای یهودی در اوهایو متولد شد، مسیر خود را از ۹ سالگی و با کشف یک ماشین‌تحریر کهنه در زیرشیروانی آغاز کرد و با الهام از کمیک‌های ژانر وحشت، به نوشتن داستان‌های طنز و ترسناک روی آورد. پس از فارغ‌التحصیلی در رشته‌ی زبان انگلیسی و مهاجرت به نیویورک، در پروژه‌هایی مثل نویسندگی برای شبکه‌ی نیکلودئون مشارکت کرد.

اتفاق مهم کارنامه‌ی او در اواخر دهه‌ی ۸۰ و اوایل دهه‌ی ۹۰ با چرخش کامل به سمت ادبیات گوتیک و ترسناکِ جوانان رقم خورد. او ابتدا با مجموعه‌ی Fear Street و سپس در سال ۱۹۹۲ با خلق مجموعه‌ی Goosebumps، پدیده‌ای جهانی آفرید که با فروش بیش از ۴۰۰ میلیون نسخه، پس از هری پاتر به عنوان دومین مجموعه‌ی پرفروش تاریخ کتاب شناخته می‌شود. این نویسنده‌ی که عادت دارد تمام آثارش را تنها با انگشت اشاره‌ی دست چپ تایپ کند، افتخارات بی‌شماری از جمله رکورد گینس پرفروش‌ترین نویسنده‌ی کتاب کودک، جایزه‌ی برام استوکر و جایزه‌ی اینک‌پات را کسب کرده است.

بخشی از کتاب عکس بگیر و دوباره بمیر (جلد دوم)

«گِرِگ بانکز،

این آقای ساور بود که مرا صدا می‌زد. لرزه‌ای بر پشتم افتاد. سعی کردم در صندلی‌ام که در ردیف آخر کلاس بود خود را پشت برایان وب که همچون گوریل تنومندی در ردیف جلوی من می‌نشست، پنهان کنم.

با اینکه در دلم دعا می‌کردم که آقای ساور مرا صدا نکند، بالاخره نوبت به من رسیده بود که برای دادن گزارش درس احضار شوم. صدا بار دیگر تکرار کرد: "گِرِگ بانکز."

پاهایم شروع به لرزیدن کرد. گلو و زبانم کاملاً خشک شده بود و به سختی نفس می‌کشیدم. همیشه از اینکه جلوی آن همه شاگرد درس جواب بدهم وحشت داشتم. به خصوص حالا که نه وقت کافی برای تمرین کردن داشتم و نه اجازه داشتیم یادداشت یا جزوهٔ مختصری با خود داشته باشیم. از همه بدتر نیمی از نمرهٔ زبان انگلیسی ما بستگی به این امتحان و گزارش داشت.

سینه‌ام را صاف کردم و راه افتادم تا به جلوی کلاس بروم. در نیمه راه ناگهان دَنی گرین چوب سفید بلندی را جلوی پایم گرفت که باعث شد سکندری بخورم و همهٔ شاگردان بزنند زیر خنده.

آقای ساور با ترشرویی رو کرد به دنی و با لحن اعتراض‌آمیزی گفت: "آیا باید جلوی دیگران سدّ معبر کنی؟"

او در حالی که سرش را بالا گرفته بود بدون خجالت گفت: "بله."

بچه‌ها این بار بلندتر خندیدند.»