تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب ۳۶۵ روز بدون تو
معرفی کتاب ۳۶۵ روز بدون تو
معرفی کتاب ۳۶۵ روز بدون تو
کتاب الکترونیکی «۵ روز بدون تو» نوشتهٔ ایاز19، اثری در قالب یادداشتهای روزانه و دلنوشته است که به روایت تجربههای عاطفی و جدایی عاشقانه میپردازد. این کتاب با نگاهی شخصی و احساسی، روزهای پس از یک جدایی را از منظر نویسنده بازگو میکند و در دستهٔ ادبیات معاصر و عاشقانه قرار میگیرد. ناشر این اثر «ایاز19» است و نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ۳۶۵ روز بدون تو
«۵ روز بدون تو» مجموعهای از نوشتههای کوتاه و پیوسته است که هرکدام با عنوان یک روز جدید آغاز میشوند و در مجموع، روند احساسی نویسنده را پس از پایان یک رابطه عاشقانه دنبال میکنند. این کتاب در قالب دلنوشته و یادداشتهای روزانه، به مرور زمان و با گذشت روزها، تغییرات روحی و ذهنی را به تصویر میکشد. نویسنده با زبانی صریح و بیپرده، احساسات متناقض، امیدها، دلتنگیها و ناامیدیهای خود را ثبت کرده است. کتاب در فضایی معاصر و با حالوهوای نسل جوان نوشته شده و به دغدغههای عاطفی و روانی پس از جدایی میپردازد. ساختار کتاب بر پایهٔ تکرار روزها و بیان احساسات در هر روز شکل گرفته و خواننده را با سیر تدریجی سوگواری و پذیرش فقدان همراه میکند.
خلاصه کتاب ۳۶۵ روز بدون تو
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! کتاب با روایت روزهای ابتدایی جدایی آغاز میشود؛ جایی که نویسنده با شوک و ناباوری، خود را در مواجهه با پایان رابطه میبیند. هر روز، یادداشتهایی کوتاه و گاه تکرارشونده نوشته میشود که در آنها احساسات مختلفی چون خشم، دلتنگی، امید و ناامیدی موج میزند. نویسنده بارها به خاطرات مشترک، وعدههای گذشته و حسرت فرصتهای از دست رفته اشاره میکند. با گذشت روزها، روند سوگواری و پذیرش جدایی به تدریج آشکار میشود؛ اما هنوز امیدی پنهان به بازگشت یا تغییر شرایط در دل نویسنده باقی مانده است. در برخی روزها، نویسنده به خود و معشوق سابقش سوالهایی میپرسد یا از او گلایه میکند و گاهی نیز به یادآوری لحظات خوش گذشته پناه میبرد. کتاب تا روزهای پایانی، همچنان بر محور دلتنگی، تلاش برای فراموشی و پذیرش واقعیت پیش میرود و در نهایت، نوعی آشتی با خود و خاطرات شکل میگیرد، بیآنکه پایانی قطعی یا امیدی به بازگشت رابطه داده شود.
چرا باید کتاب ۳۶۵ روز بدون تو را خواند؟
این کتاب تجربهای صادقانه از سوگواری عاطفی و جدایی را به تصویر میکشد و برای کسانی که با فقدان یا پایان یک رابطه دستوپنجه نرم میکنند، میتواند همدلی و همزبانی ایجاد کند. روایت روزانه و پیوستهٔ احساسات، فرصتی برای بازشناسی مراحل مختلف اندوه و پذیرش فراهم میکند و نشان میدهد که گذر زمان چگونه بر زخمهای عاطفی اثر میگذارد. همچنین، سبک نگارش کتاب و بیان بیواسطهٔ احساسات، آن را به اثری نزدیک به تجربههای واقعی تبدیل کرده است.
خواندن کتاب ۳۶۵ روز بدون تو را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کسانی مناسب است که تجربهٔ جدایی، دلتنگی یا سوگواری عاطفی داشتهاند یا به دنبال همدلی با چنین احساساتی هستند. همچنین برای علاقهمندان به دلنوشتهها و ادبیات معاصر عاشقانه، اثری قابل توجه است.
فهرست کتاب ۳۶۵ روز بدون تو
- روز اول تا روز صدم: هر فصل یا بخش با عنوان یک روز جدید آغاز میشود و به روایت احساسات نویسنده در آن روز میپردازد. موضوعات هر روز شامل دلتنگی، خشم، امید، ناامیدی، یادآوری خاطرات، پرسش از معشوق، تلاش برای فراموشی و پذیرش واقعیت است. - روزهای پایانی: نویسنده به مرور به نوعی پذیرش و آشتی با خود و گذشته میرسد و سعی میکند معنای جدیدی برای ادامهٔ زندگی بیابد. این ساختار تکرارشونده و تدریجی، سیر تحول احساسی نویسنده را در طول زمان نشان میدهد.
بخشی از کتاب ۳۶۵ روز بدون تو
«میدونستم که این زیاد طول نمیکشه.این رو از اولین باری که باهم حرف زدیم.فهمیدم اما بازهم امید داشتم که شاید فقط یکبار یک اتفاق خوب بینمون بیفته نگرانم از اینکه بعد از تو,نتونم یه باردیگه چیزی مثل عشق روتجربه کنم همانقدر که ناراحت وعصبانی ام.هنوزهم دلتنگ توام میدونی چقدر احساس بدبختی میکنم؟! چطورباکسی که روح ووقلب تورا دیده.غریبه میشوی؟ من حال خوبی ندارم ولی مشکلی نیست چون حال تو خوبه واین مهم نمیدونم چه چیزی دردرون تو وجود داره.اما نمیخوام از دستش بدم چون میدونم هرگز اونو در کس دیگه ای پیدا نخواهم کرد»
خیلی خوب نبو ولی خیلی هم بد نبود