معرفی و دانلود کتاب مهارت ارتباط مؤثر و روابط بین فردی pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب مهارت ارتباط مؤثر و روابط بین فردیsubscriptionAvailable

کتاب مهارت ارتباط مؤثر و روابط بین فردی

مجموعه مهارتهای زندگی (جلد دوم)

۳.۷ امتیاز(از ۳ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب مهارت ارتباط مؤثر و روابط بین فردی

کتاب مهارت ارتباط مؤثر و روابط بین فردی نوشتهٔ زینت السادات میرغفوریان و نسرین امامی است. انتشارات پرنده این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب مهارت ارتباط مؤثر و روابط بین فردی

کتاب مهارت ارتباط مؤثر و روابط بین فردی جلد دوم از مجموعهٔ «مهارت‌های زندگی» است. این کتاب به عناصر ارتباط، عوامل مؤثر بر آن، موانع موجود و اصول و چگونگی یادگیری مهارت ارتباط مؤثر با دیگران و مهارت‌های بین‌فردی پرداخته است. در این کتاب بیان شده است که ارتباطات، زمانی کارآمد خواهند بود که به‌شیوه‌ای مثبت و سازنده برقرار شود و در غیر این صورت دردسرآفرین خواهد شد.

خواندن کتاب مهارت ارتباط مؤثر و روابط بین فردی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب مهارت ارتباط مؤثر و روابط بین‌فردی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مهارت ارتباط مؤثر و روابط بین فردی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمهارت ارتباط مؤثر و روابط بین فردی
عنوان دیگرمجموعه مهارتهای زندگی (جلد دوم)
موضوعموفقیت و خودیاری، روان‌شناسی عمومی
نویسندهزینت السادات میرغفوریان، نسرین امامی