تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب زخمی یک هوس باز
معرفی کتاب زخمی یک هوس باز
معرفی کتاب زخمی یک هوس باز
کتاب الکترونیکی «زخمی یک هوسباز» نوشتهٔ «لیلی کمالی» و با ویراستاری «علی رجبی» توسط نشر خیزران منتشر شده است. این رمان فارسی، داستانی اجتماعی و خانوادگی را روایت میکند که در بستر روستایی شکل میگیرد و به مسائل زنان، سنتها و چالشهای نوجوانی میپردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب زخمی یک هوس باز
«زخمی یک هوسباز» اثری داستانی است که فضای روستا و زندگی سنتی را به تصویر میکشد. روایت حول محور دختری نوجوان به نام «درنا» میچرخد که در خانوادهای پرجمعیت و با روابط پیچیده بزرگ میشود. کتاب به موضوعاتی مانند تبعیض جنسیتی، فشارهای اجتماعی، نقش خانواده و سنتهای روستایی میپردازد. نویسنده با تمرکز بر تجربههای تلخ و شیرین شخصیت اصلی، تصویری از دشواریهای دختران در محیطهای بسته و مردسالار ارائه میدهد. فضای داستان در دهههای اخیر و در روستایی ایرانی میگذرد و دغدغههایی مانند تحصیل دختران، ازدواج اجباری و خشونت خانگی را بازتاب میدهد. روایت با زبانی صمیمی و جزئینگر، زندگی روزمره، روابط خانوادگی و کشمکشهای درونی شخصیتها را به تصویر میکشد و در کنار آن، نقش سنتها و باورهای محلی را نیز برجسته میکند.
خلاصه کتاب زخمی یک هوس باز
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان با معرفی «درنا»، دختر نوجوانی از یک خانواده روستایی آغاز میشود که با مشکلات متعددی روبهروست. او در خانهای زندگی میکند که پدرش توجه بیشتری به پسران خانواده دارد و مادرش نیز بیشتر نگران آیندهٔ دختر بزرگتر، «دیبا» است. درنا به دلیل زیباییاش، ناخواسته مورد حسادت و فشار خانواده قرار میگیرد و مجبور میشود برای حفظ آرامش خانواده، ظاهر خود را زشت کند و از بسیاری از حقوقش چشمپوشی کند. مزاحمتهای «سهراب»، پسری هوسباز که خواستگار ردشدهٔ درناست، زندگی او را به کابوس تبدیل میکند. سهراب با تهدید و آزار، درنا را تحت فشار میگذارد و حتی در مسیر مدرسه و اتوبوس نیز او را رها نمیکند. درنا که از حمایت کافی خانواده برخوردار نیست، تنها پناهش را در گفتوگو با مادربزرگ و مادر شهید روستا مییابد. او میان کارهای طاقتفرسای خانه و مزرعه، تلاش میکند تحصیلش را ادامه دهد اما فشارهای اجتماعی و خانوادگی، او را به سمت ناامیدی سوق میدهد. در نهایت، با کمک مادر شهید و حمایت اهالی روستا، سهراب از اتوبوس و زندگی درنا دور میشود و او فرصتی برای نفس کشیدن و ادامهٔ تحصیل پیدا میکند. با این حال، زخمهای روحی و جسمی درنا و تبعیضهای خانوادگی همچنان سایه بر زندگیاش میاندازند و او در جستوجوی هویتی مستقل و آرامش، با چالشهای تازهای روبهرو میشود.
چرا باید کتاب زخمی یک هوس باز را خواند؟
این رمان با پرداختن به مسائل اجتماعی و خانوادگی، تصویری ملموس از زندگی دختران در روستاهای ایران ارائه میدهد. روایت صادقانهٔ تجربههای تلخ و شیرین شخصیت اصلی، خواننده را با دغدغههای نوجوانان، تبعیضهای جنسیتی و فشارهای سنتی آشنا میکند. کتاب فرصتی است برای درک بهتر موقعیت زنان و دختران در جوامع سنتی و تأمل بر نقش خانواده و جامعه در شکلگیری سرنوشت افراد.
خواندن کتاب زخمی یک هوس باز را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
مطالعهٔ این کتاب برای علاقهمندان به رمانهای اجتماعی، داستانهای خانوادگی و کسانی که دغدغهٔ مسائل زنان، نوجوانان و چالشهای زندگی روستایی را دارند، مناسب است. همچنین برای کسانی که به دنبال شناخت بهتر فرهنگ و سنتهای روستایی ایران هستند، این اثر پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب زخمی یک هوس باز
«همهی درها را با قفل میبندم؛ هیچیکشان. نباید بی چفتوبند بماند. نه درها. حتی پنجرهها را نیز و دیوارها را شاید. باید تا آسمانها امتدادشان داد حتی جایی به اندازهی روزنهی عبوری نباید باز بماند! - کاش میدونستی اون چهجور جونوریه؟ مثل سگ بو میکشه و هرجا که من رو تنها گیر بیاره. زهرش رو میریزه. - چی میگی ننه؟ بلندتر حرف بزن تا من هم بشنوم. - می ترسم! دارم دیوونه میشم. دوست ندارم پام رو از این خونه بیرون بذارم. شاید قید درس و مدرسه رو هم بزنم. چطوره یه جنایتی انجام بدم به شوخی گفت: مثلا تو رو سر به نیست کنم. تا زندونی بشم و دستش هرگز به من نرسه! چطوره؟ نظرت چیه؟»