دانلود و خرید کتاب فیلسوف ترین فیلسوف دنیا زهرا اخلاقی

انتشارات:انتشارات برکه
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب فیلسوف ترین فیلسوف دنیا

معرفی کتاب فیلسوف ترین فیلسوف دنیا

کتاب الکترونیکی «فیلسوف‌ترین فیلسوف دنیا» نوشتهٔ زهرا اخلاقی با تصویرگری نرجس بیت‌مشعل و ویرایش الهه عین‌بخش، اثری کودکانه و داستانی است که برای گروه سنی ۷ سال به بالا نوشته شده است. این کتاب با نگاهی طنزآمیز و خلاقانه به دغدغه‌ها و پرسش‌های ذهنی کودکان تیزهوش می‌پردازد و دنیای پر از سؤال و خیال‌پردازی آن‌ها را به تصویر می‌کشد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب فیلسوف ترین فیلسوف دنیا

در «فیلسوف‌ترین فیلسوف دنیا» با دنیای ذهنی کودکی روبه‌رو می‌شویم که مدام در حال پرسیدن سؤال است و هر اتفاق ساده‌ای را بهانه‌ای برای فکرکردن و خیال‌پردازی می‌داند. این کتاب در قالب داستانی کوتاه و مصور، به دغدغه‌ها و پرسش‌های فلسفی کودکان می‌پردازد و نشان می‌دهد که چگونه ذهن کودک می‌تواند با ساده‌ترین مسائل روزمره، به دنیایی از ایده‌ها و احتمالات سفر کند. فضای کتاب سرشار از شوخ‌طبعی و نگاه کودکانه به مسائل است و با زبان و تصویرسازی‌های جذاب، مخاطب را به دنیای پرسشگری و تفکر دعوت می‌کند. این اثر در سال ۱۴۰۴ منتشر شده و با توجه به موضوع و سبک روایت، برای کودکان کنجکاو و علاقه‌مند به کشف و جست‌وجو مناسب است.

خلاصه کتاب فیلسوف ترین فیلسوف دنیا

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!داستان با معرفی کودکی آغاز می‌شود که خود را فیلسوف‌ترین فیلسوف دنیا می‌داند؛ چون همیشه در حال پرسیدن سؤال است و دربارهٔ هر چیزی فکر می‌کند. او با کنجکاوی کودکانه‌اش، به این فکر می‌افتد که اگر مدرسه نرود، چه اتفاقی می‌افتد. ذهنش پر از ایده‌های خلاقانه و گاهی خنده‌دار می‌شود: از کمک به مورچه‌ها و مسابقه‌دادن با پرنده‌ها تا مراقبت از خواهر و برادر کوچک‌تر و حتی اختراع چیزهای جدید. کودک داستان، با هر سؤال و خیال‌پردازی، دنیای تازه‌ای را پیش روی خود می‌بیند و هر بار به نتایج جالبی می‌رسد. او در نهایت به این نتیجه می‌رسد که همین پرسش‌ها و فکرکردن‌هاست که او را به فیلسوف‌ترین آدم دنیا تبدیل می‌کند. داستان با تأکید بر اهمیت پرسشگری و خیال‌پردازی در دنیای کودکان، مخاطب را به همراهی با ذهن پرجنب‌وجوش کودک دعوت می‌کند.

چرا باید کتاب فیلسوف ترین فیلسوف دنیا را خواند؟

این کتاب با روایت طنزآمیز و تصویرسازی‌های رنگی، دنیای ذهنی کودکان کنجکاو را به تصویر می‌کشد و به اهمیت پرسشگری و تفکر در رشد فکری آن‌ها می‌پردازد. «فیلسوف‌ترین فیلسوف دنیا» به کودکان نشان می‌دهد که پرسیدن سؤال و خیال‌پردازی نه‌تنها طبیعی، بلکه ارزشمند است و می‌تواند به کشف دنیای اطراف و خودشان کمک کند. این اثر فرصتی برای والدین و مربیان فراهم می‌کند تا با دنیای ذهنی کودکان بیشتر آشنا شوند و آن‌ها را در مسیر پرسشگری و خلاقیت همراهی کنند.

خواندن کتاب فیلسوف ترین فیلسوف دنیا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان ۷ سال به بالا، به‌ویژه کودکان تیزهوش و کنجکاو که علاقه‌مند به پرسشگری و خیال‌پردازی هستند، مناسب است. همچنین والدین و مربیانی که به دنبال راهی برای تشویق کودکان به تفکر و گفت‌وگو دربارهٔ مسائل روزمره‌اند، می‌توانند از این کتاب بهره ببرند.

بخشی از کتاب فیلسوف ترین فیلسوف دنیا

«چون اول هر کاری می‌پرسم چرا؟ چرا این کار؟ چرا این‌جا؟ چرا حالا؟ باز هم خیلی فیلسوفم چون همیشه دارم فکر می‌کنم! چی شد که این‌طور شد؟ بعدش چطور می‌شود؟ مثل همین الان که باید برای امتحان فردا بخوانم اما... مهم‌ترین سؤال قرن توی ذهنم می‌چرخد: اگر مدرسه نروم چه می‌شود؟ به نظرم اگر مامان و بابا اجازه بدهند که جارو به دست بگیرم خانه را تمیز کنم! حاضرم از صبح تا شب جارو بزنم! اگر مدرسه نروم می‌توانم به بقیه کمک کنم؛ مثلاً به مورچه‌ها کمک کنم زودتر خانه‌شان را پیدا کنند. این‌طوری جمعیت مورچه‌های حیاطمان کمتر می‌شود! اگر مدرسه نروم می‌توانم با پرنده‌های توی آسمان مسابقه‌ی سرعت بدهم! این طوری یاد می‌گیرم چطور خیلی سریع بدوم و هر وقت کسی به من نیاز داشت، خودم را مثل برق به او برسانم. قول می‌دهم که در آب دادن به گیاهان شهر کمک کنم!»