کتاب خواهش می کنم، متشکرم ویلما کاستتی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب خواهش می کنم، متشکرم

کتاب خواهش می کنم، متشکرم

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب خواهش می کنم، متشکرم

کتاب خواهش می‌ کنم، متشکرم (Please, thank you) نوشته ویلما کاستتی با ترجمه ژینا رحیمیان، توسط انتشارات بازی و اندیشه منتشر شده است. این کتاب در دسته‌ی آثار ادبی کودکان قرار گرفته و به موضوع آداب معاشرت، احساسات و هیجان‌ها پرداخته است. هدف اصلی کتاب، آموزش مهارت‌های ارتباطی و بیان احساسات به زبان ساده برای کودکان است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب خواهش می کنم، متشکرم

کتاب خواهش می‌‌کنم، متشکرم، با تمرکز بر مفاهیم پایه‌ای ارتباط انسانی، کودکان را با اهمیت بیان احساسات و نیازها آشنا می‌کند. کتاب حاضر به مخاطب نشان می‌دهد که چگونه می‌توان احساسات را به شیوه‌ای سالم و بدون خشونت ابراز کرد. ویلما کاستتی با الهام از آموزه‌های مارشال روزنبرگ و ارتباط بدون‌ خشونت، به اهمیت ارزش‌هایی مانند احترام، همکاری و همدلی پرداخته است. کتاب در قالب داستان‌ها و مثال‌های ساده، به کودکان کمک می‌کند تا زبان طبیعی خود را دوباره کشف کنند و یاد بگیرند چگونه نیازهای خود و دیگران را بشناسند و بیان کنند. این اثر در دوره‌ای نوشته شده که توجه به مهارت‌های ارتباطی و هوش هیجانی در آموزش کودکان اهمیت ویژه‌ای یافته است. تصویرگری‌های استفانیا گروتی نیز این کتاب را برای مخاطبان خردسال جذاب‌تر کرده و پیام‌های آن را به‌صورت گیراتر نشان می‌دهد.

خلاصه کتاب خواهش می کنم، متشکرم

پیام اصلی کتاب، اهمیت بیان احساسات و نیازها به شیوه‌ای صادقانه و بدون خشونت است. نویسنده توضیح داده است که همه‌ی انسان‌ها، فارغ از سن و فرهنگ نیاز دارند احساسات خود را بشناسند و بتوانند آن‌ها را به دیگران منتقل کنند. کتاب با مثال‌هایی از زندگی روزمره، مانند درخواست اجازه برای برداشتن وسایل دیگران یا ابراز خوشحالی از همکاری، به کودکان نشان می‌دهد که چگونه می‌توانند با گفتن «خواهش می‌کنم» و «متشکرم» ارتباطی سالم‌تر و مؤثرتر برقرار کنند؛ همچنین به مخاطب یادآوری می‌کند که بسیاری از رفتارهای ناخوشایند یا انتقادی دیگران نیز ریشه در نیازهای برآورده‌نشده دارند و می‌توان با همدلی و درک متقابل، این نیازها را شناسایی کرده و به آن‌ها پاسخ داد. کتاب حاضر کودکان را تشویق می‌کند که احساسات و نیازهایشان را بدون قضاوت و برچسب‌زدن به دیگران بیان کنند.

چرا باید کتاب خواهش می کنم، متشکرم را خواند؟

این کتاب با زبانی ساده و مثال‌های متنوع، به کودکان و والدین کمک می‌کند تا مهارت‌های ارتباطی مؤثرتری را در زندگی روزمره به‌کار بگیرند. آموزش بیان احساسات و نیازها، همدلی با دیگران و درک ریشه‌های رفتارهای مختلف، ازجمله دستاوردهایی است که مطالعه‌ی این اثر به‌همراه دارد؛ همچنین تصویرهای رنگارنگ کتاب، یادگیری این مفاهیم را برای کودکان ساده‌تر می‌کند.

خواندن کتاب خواهش می کنم، متشکرم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این اثر برای کودکانی مناسب است که می‌خواهند مهارت‌های ارتباطی و اجتماعی خود را تقویت کنند؛ همچنین والدین، مربیان و معلمانی که دغدغه‌ی آموزش آداب معاشرت، بیان احساسات و حل تعارض‌ها را دارند، می‌توانند از این کتاب بهره ببرند.