تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب خودم دیدمش
معرفی کتاب خودم دیدمش
معرفی کتاب خودم دیدمش
کتاب الکترونیکی «خودم دیدمش» (به نام فرای مبمال) نوشتهٔ ندا حیدری و با تصویرگری «پدرام کازرونی» توسط انتشارات بازی و اندیشه منتشر شده است. این کتاب برای گروه سنی ب مناسب است و با داستانی کودکانه به موضوع تخیل در کودکان میپردازد. «خودم دیدمش» با روایت ماجراهای یک کودک و نگاه او به جهان اطراف، دنیای خیالانگیز کودکان را به تصویر میکشد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب خودم دیدمش
این کتاب در قالب داستانی کودکانه، به دنیای پررمزوراز تخیل و رویاهای کودکان میپردازد. روایت کتاب در یک روستا شکل میگیرد و شخصیت اصلی، کودکی است که با شور و شوق، پدیدهای عجیب را در آسمان میبیند و تلاش میکند دیگران را نیز به دیدن آن دعوت کند. فضای داستان با عناصر بومی و جمعی همراه است و شخصیتها از میان اهالی روستا انتخاب شدهاند. تصویرگریهای رنگی و زنده، فضای خیالانگیز داستان را تقویت میکند و به کودک امکان میدهد تا با قهرمان داستان همذاتپنداری کند. کتاب «خودم دیدمش» در سال ۱۴۰۳ منتشر شده و با نگاهی به دنیای کودکان، اهمیت تخیل و رویاپردازی را برجسته میکند. این اثر با زبانی کودکانه و تصاویری جذاب، به موضوعاتی چون باور به رویاها و اهمیت دیدن جهان از زاویهای متفاوت میپردازد.
خلاصه کتاب خودم دیدمش
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!داستان با روایت کودکی به نام «رازا» آغاز میشود که در یک روز معمولی، پدیدهای عجیب را در آسمان روستا میبیند. او با هیجان به سمت مردم روستا میدود و آنها را دعوت میکند تا این منظره را تماشا کنند. هر یک از اهالی روستا، از نانوا تا عروس و داماد، با واکنشهای متفاوتی به دعوت «رازا» پاسخ میدهند؛ برخی با تردید، برخی با کنجکاوی و بعضی با بیاعتنایی. در طول داستان، تخیل کودکانهٔ «رازا» به شکلهای مختلفی بروز میکند و او با اصرار میگوید: «خودم دیدمش!» این جمله، محور اصلی داستان است و نشان میدهد که هرکس میتواند جهان را به شیوهٔ خودش ببیند. در پایان، جمعی از اهالی روستا به دنبال «رازا» راه میافتند تا راز این پدیده را کشف کنند و داستان با تاکید بر اهمیت رویاپردازی و دیدن دنیا از نگاه کودکانه، به پایان میرسد.
چرا باید کتاب خودم دیدمش را خواند؟
این کتاب با روایت ساده و تصاویر رنگی، به کودکان کمک میکند تا ارزش تخیل و رویاپردازی را درک کنند. داستان «خودم دیدمش» به کودکان نشان میدهد که نگاه متفاوت به جهان و باور به دیدهها و احساسات خود، میتواند تجربهای ارزشمند باشد. همچنین، کتاب فضایی فراهم میکند تا والدین و مربیان دربارهٔ اهمیت تخیل با کودکان گفتگو کنند و آنها را به بیان رویاهایشان تشویق نمایند.
خواندن کتاب خودم دیدمش را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کودکان گروه سنی ب، والدین، مربیان و کسانی که به رشد خلاقیت و تخیل در کودکان علاقهمند هستند مناسب است. همچنین برای کودکانی که دوست دارند داستانهایی دربارهٔ رویاپردازی و نگاه متفاوت به جهان بخوانند، گزینهٔ خوبی است.
فهرست کتاب خودم دیدمش
- آغاز داستان: معرفی «رازا» و روستای محل زندگی او، شروع ماجرای دیدن پدیدهای عجیب در آسمان.- دعوت به تماشا: تلاش «رازا» برای جلب توجه اهالی روستا و واکنشهای مختلف آنها.- واکنش اهالی: گفتگوها و برخوردهای شخصیتهای مختلف روستا با ماجرای «رازا».- اوج داستان: جمع شدن مردم و حرکت به سمت محل پدیدهٔ عجیب.- پایان: تاکید بر اهمیت تخیل و رویاپردازی در زندگی کودکان و بزرگترها.
بخشی از کتاب خودم دیدمش
«آهای! آهای! لوسفندهای نلین لمان، ا ببینیر! هِسم هملی روشن! امموزه دو سم ماه سیر است! آن پروانهٔ بزرک رتارنک را ببینیر! دو نا میمون یمون زیم بال ماب، یم بالهایش دارد! همچنان میدوید و میهت: روی بردهی قانهٔ ما بلنر ضُرا شودم دیرمش! نانوای دهکره سرش را از پنجرهٔ تانوایی بیمون اورد و هت: رازا! بروانهی رثن ی تما بودگ. از اسمان شایدر بها، برسر. میباردا بههها بم آسمان تاه تردند. بدضیها فقط آسمان صاف دیدند. بعضیها رازا طوشعال فریاد میزد: این ابم از بردهٔ قانمری ما بلنر شر. ابری هم آن بالاها دیرند. بهضیها هم دستهایسان با دنر نا ملوفمها پلیرنر. و رعت بم اسمان. قودم دیدمش!»