کتاب در سکوت هستی
معرفی کتاب در سکوت هستی
کتاب الکترونیکی «در سکوت هستی» نوشتهٔ سبحان رستگاری و منتشرشده بهوسیلهٔ نشر فروغ سیمرغ، روایتی شاعرانه و تاملبرانگیز دربارهٔ خود، جهان و معنای زیستن است. این اثر در قالب شعر سپید و نثر شاعرانه، به دغدغههای وجودی انسان، تجربهٔ تنهایی، رنج، عشق، امید و مواجهه با مرگ میپردازد و تلاش میکند با زبانی ساده و صمیمی، مخاطب را به تامل درونی و گفتوگو با خویشتن دعوت کند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب در سکوت هستی
«در سکوت هستی» اثری در قالب شعر سپید و نثر شاعرانه است که در فضایی تاملبرانگیز، به موضوعات بنیادین زندگی انسان میپردازد. سبحان رستگاری در این کتاب، با بهرهگیری از روایتهای کوتاه، خاطرات، نقلقولها و تاملات فلسفی، سفری درونی را آغاز میکند که از شناخت خود شروع میشود و تا مواجهه با جهان، طبیعت، عشق، رنج و مرگ ادامه مییابد. ساختار کتاب به گونهای است که هر فصل، به یکی از جنبههای مهم زیستن میپردازد؛ از دیدن درون و کودک درون گرفته تا عناصر هستی، دل، ذهن، آینه بودن جهان، لمس لحظه، رهایی از بایدها و امید. این کتاب، نه صرفاً مجموعهای از اشعار، بلکه ترکیبی از شعر و نثر تاملبرانگیز است که مرز میان ادبیات و فلسفه را کمرنگ میکند. نویسنده با الهام از تجربههای شخصی و روایتهایی از زندگی دیگران، تلاش کرده است تا مخاطب را به مکث، تامل و بازاندیشی در معنای زندگی دعوت کند. «در سکوت هستی» اثری است که با رویکردی شاعرانه، به دغدغههای وجودی انسان معاصر میپردازد و فضایی برای گفتوگوی بیصدا با خویشتن فراهم میآورد.
چرا باید کتاب در سکوت هستی را بخوانیم؟
این کتاب با روایتی شاعرانه و نگاهی عمیق به تجربههای انسانی، فرصتی برای مکث و تامل در زندگی روزمره فراهم میکند. «در سکوت هستی» به موضوعاتی چون تنهایی، رنج، عشق، امید و مرگ میپردازد و تلاش میکند مخاطب را به گفتوگویی صادقانه با خود دعوت کند. در این اثر، نویسنده با بهرهگیری از روایتهای کوتاه و مثالهایی از زندگی واقعی، نشان میدهد که چگونه میتوان در دل سکوت و رنج، معنایی تازه برای بودن یافت. مطالعهٔ این کتاب میتواند الهامبخش کسانی باشد که به دنبال درک عمیقتری از خود و جهان پیرامون هستند و میخواهند لحظههای زندگی را با حضور و آگاهی بیشتری تجربه کنند.
مطالعهٔ «در سکوت هستی» برای علاقهمندان به شعر سپید، نثر شاعرانه و تاملات فلسفی مناسب است. این کتاب بهویژه برای کسانی که دغدغهٔ خودشناسی، معناجویی، مواجهه با رنج و امید و تجربهٔ تنهایی دارند، پیشنهاد میشود. همچنین افرادی که به دنبال مکثی در هیاهوی روزمره و فرصتی برای گفتوگوی درونی هستند، میتوانند از این اثر بهرهمند شوند.
بخشی از کتاب در سکوت هستی
«هر مسیری، هر تغییری، هر بیداری، با یک لحظه آغاز میشود؛ لحظهای که در آن، آدمی برای نخستینبار نمیپرسد «دنیا کیست؟» بلکه میپرسد: «من کهام؟» ما بیشتر زندگی را در گفتوگو با بیرون میگذرانیم؛ با دیگران، با صداها، با خواستهها، با هیاهوها. «آنکه درون من است» چه میگوید؟ نگاه به درون شجاعت میخواهد. چون آنجا نه موفقیتهاست، نه عنوانها؛ نه تأییدها؛ بلکه حقیقتیست برهنه، بینقاب. گاهی زخمی، گاهی زیبا، اما همیشه صادق. درون ما، صدایی آرام هست که سالها شنیده نشده؛ نه فریاد میزند، نه پنهان میشود؛ فقط منتظر است تا کسی، بالاخره، سکوت کند و او را بشنود. بیرون، همیشه چیزی هست که حواسمان را ببرد: صفحهای برای دیدن، پیامی برای پاسخ دادن یا ترسی برای نادیده گرفتن. اما درون، تنها زمانی آشکار میشود که دست از جستوجو بکشیم و لحظهای بیهیچ هدفی، فقط حضور داشته باشیم. این فصل، دعوتیست برای مکث. برای بستن چشم به جهان بیرون؛ و گوش سپردن به جهان درون. نه برای یافتن پاسخ، بلکه برای شنیدن پرسشی کهنه: «آیا با خودم آشتیام؟»
برای من بیشتر یه متن فلسفی یا شاعرونه بود؛ حس کردم دارم با خودم حرف میزنم. بعضی فصلهاش واقعاً تاثیر گذاشت روم، مخصوصاً اون بخشایی که درباره عشق و رنج بود. فقط بعضی جاها یه کم طولانی و کشدار شده
بسیار زیبا و تامل برانگیز ،فلسفه وجود توصیه میکنم حتما مطالعه شود متشکرم
کتاب جالبیه، بعضی بخشهاش ذهنمُ درگیر کرد. فقط به نظرم فصلها یه کم شبیه هم پیش میرن و بعضی جاها تکراری میشه. اگه تنوع بیشتری تو مثالها و روایتها بود، تاثیر بهتری داشت. با این حال، خوندنش پیشنهاد میکنم.
من از خوندن این کتاب لذت بردم...کلا کتابهایی که تضمینهای جالب و به جا داره رو میپسندم... آدم گاهی حس و حال کتابهای اوشو رو پیدا میکنه موقع خوندنش...کاملا خوندنش رو توصیه میکنم..