دانلود و خرید کتاب کوهی که عاشق پرنده شد آلیس مک لرن ترجمه آفاق خسروی

کتاب کوهی که عاشق پرنده شد

نویسنده:آلیس مک لرن
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب کوهی که عاشق پرنده شد

کتاب کوهی که عاشق پرنده شد نوشتهٔ آلیس مک لرن و ترجمهٔ آفاق خسروی است. انتشارات بازی و اندیشه این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب کوهی که عاشق پرنده شد

کتاب کوهی که عاشق پرنده شد داستان تمثیلی و پرمعنایی درباره عشق، امید، وابستگی و گذر زمان است. این کتاب که با ترجمه آفاق خسروی منتشر شده، روایتگر دوستی بین کوهی تنها و پرنده‌ای به نام شادی است که هر بهار به دیدار کوه می‌آید. داستان با نثری ساده و تصاویر جذاب، مفاهیم عمیقی مانند جاودانگی، وفاداری و چرخه زندگی را به خواننده منتقل می‌کند.

خواندن کتاب کوهی که عاشق پرنده شد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای کودکان و نوجوانان مناسب است، اما بزرگسالان نیز می‌توانند از مفاهیم فلسفی و عاطفی آن لذت ببرند. اگر به داستان‌های کوتاه با پیام‌های انسانی و طبیعت‌گرا علاقه دارید یا به دنبال کتابی هستید که درباره رابطه‌های پایدار و امید صحبت می‌کند، این اثر انتخاب مناسبی است. همچنین، تصویرگری زیبای آن برای علاقه‌مندان به کتاب‌های مصور جذاب خواهد بود.

بخشی از کتاب کوهی که عاشق پرنده شد

«کوه پرسید: "تو کی هستی؟ اسم تو چیست؟"

پرنده پاسخ داد: "من پرنده‌ام، اسمم شادی است و از سرزمین‌های دور می‌آیم، جایی که همه چیز سبز است. هر بهار در جستجوی بهترین مکان برای ساختن آشیانه و بزرگ کردن فرزندانم پرواز می‌کنم."

کوه با خواهش گفت: "ممکن است روزی دوباره به اینجا برگردی؟"»